Klasyfikacja pojawi się dziś pod wieczor. Pozdrawiam
EDIT: znaczy dziś pod wieczor
No i co z tą klasyfikacją? Kiedy będzie?
Pozdro.
[ Komentarz dodany przez: cantona: 2007-09-10, 14:59 ] wybaczcie, miałem bardzo ciężki tydzień... myślę jednak, że poki mamy pierwszą kolejkę to każdy widzi ile ma punktow. Jak znajdę godzinę wolnego to będzie.
Jakby nie szło samemu zrobić i posłać Erykowi na PW - sprawdziłby tylko i byłoby o wiele szybciej
To lepiej płakać co 5 minut, że nie ma tabeli, a się założę, że wszyscy z tych co o tabele płaczą już dawno wszystko przeliczyli i wiedzą które mają mieć miejsce .... bo tak jest zawsze i wszędzie...
Jeden wynikj podalem poza cytatem, tyczy sie on meczu derby-newcastle, mam nadzieje ze jasne to jest
spoko zdarza się
w ogóle cytowanie nie jest potrzebne tylko chodzi o to, żebyście listę spotkań brali od nas Łatwiej się rozlicza, jak każdy ma mecze w tej samej kolejności
Chciałbym prosić o zmiane moich pkt. - policzono mi źle moje pkt. z 2 kolejki Mam 9 pkt. w 2 kolejce a podliczono mi że mam 6 pkt. ! prosze o ponowne przeliczenie pkt. i poprawienie
pozdro...!
[ Komentarz dodany przez: cantona: 2007-09-22, 03:02 ] w tabelce widoczne będzie po tej kolejce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group