Fajnie to wyglada, jak wszyscy uczestnicy podzielili sie 2 grupy: jedna ze 100% skutecznosci i druga ... ponizej 50% (oczywiscie opieram sie na tabelce, mozliwe ze sytuacja wyglada juz zupelnie inaczej). Kazda z grup jest mniej wiecej wyrownana. Kazdy mecz, trafiony lub nie, moze namieszac
Przypomina mi sie od razu pomysl, a raczej warunek tv Canal+ w sprawie reformy Polskiej Ekstraklasy pilki noznej
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Rostek wez do kosciola sie przejdz bo wszedzie sie czepiasz, jesli w buku kurs był 3,3 to chyba specjalnie nie bede go zniżał do poziomu 3,0. I zamilcz już prosze
Przepraszm za drugie temat z tym samym dniem, ale pisalem post w nowym temacie, ale Chomik napisal pierwszy. Moderator przeniesie moj post do tematu Chomika i usunie temat czy sam mam napisac post w tamtym temacie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group