Mam też źle rozliczone spotkanie Ghany w IV kolejce - zamiast 2 goli powinien być 1 bo grałem na wyjeździe. Wiem, że w tym wypadku zamiast zwycięstwa będę miał remis, ale coż uczciwość to podstawa
Panowie, moj mecz Millwall - Doncaster zostal zle rozliczony. Millwall przegralo 0:1, tak wiec nie powinienem otrzymac trzech punktow, a zero.
yaras_ napisał/a:
Mam też źle rozliczone spotkanie Ghany w IV kolejce - zamiast 2 goli powinien być 1 bo grałem na wyjeździe. Wiem, że w tym wypadku zamiast zwycięstwa będę miał remis, ale coż uczciwość to podstawa
No jestem pod wrazeniem. Przewaznie, znajac zycie, ci, ktorzy zyskuja na bledzie rozliczajacych siedza cicho, czekajac az ktos inny z grupy go zglosi. Takze za taka sumienna postawe plus dla Was chlopaki
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Gdybym byl userem od niedawna, pomyslalbym, ze wchodzi do konkursu ktos, kto sie mocno poturbowal czy cos sobie polamal i teraz go nazywaja polamaniec Powodzenia zycze, sytuacja nieciekawa, ale jeszcze mozliwa
Ale do rzeczy, prosze o podliczenie grupy A, rozpoczelismy juz ostatnia kolejke a tabelki nadal ni ma Mysle, ze po prostu podam typy w kolejnym poscie (jako, ze jutro o swicie ruszam w trase) a wy jakos wcisniecie tabelke miedzy miedzy
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Gdybym byl userem od niedawna, pomyslalbym, ze wchodzi do konkursu ktos, kto sie mocno poturbowal czy cos sobie polamal i teraz go nazywaja polamaniec Powodzenia zycze, sytuacja nieciekawa, ale jeszcze mozliwa
.. parę śrubek robi swoje, a co do konkursu damy rade ;]
Deklaruje sie ale nie widze tego Pana w żadnej grupie
ja też nie
erbak napisał/a:
maja81szn napisał/a:
Deklaruje sie ale nie widze tego Pana w żadnej grupie
ja też nie
dobra znalazłem gra za silva20 ale do Panów organizatorów...dwa pytania...1) czy nkp zdeklarował sie ze podejmie rekawice i wejdzie jako rezerwowy za silva20? 2) Jaki sens jest zastapienie nkp na 1 kolejke przed koncem gdzie tabela wygląda:
Wśród trzech typów na daną kolejkę typer nie może typować więcej niż raz tego samego meczu (nawet jeżeli jeden typ jest na wygrana a drugi na under/over).
ten regulamin musze dokladniej poczytac chyba bo tak widze ze duzo rzeczy mi umknelo
Wysłany: 2008-02-11, 02:06
erbak: Gwoli sprawiedliwości muszę przyznać, że dałem mi wygrać w ostatniej kolejce, mimo ewidentnego remisu.
Cytat:
VI kolejka (8-10 luty) wiewior - cubbek 2:3
Ale na poprzedniej stronie pisało, że zdobyłem 2 bramki i tak właśnie było. Może to już nie ma tak dużego znaczenia, ale dzięki temu wiewior jeszcze bardziej się umocni na przodzie tabeli i będzie miał 6 spotkań bez porażki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group