W regulaminie jest napisane, że mają startować 32 osoby. Wydaje mi się że zapisało się wiecęj i nic nie jest powiedziane, że to koniec zapisów. Jak jest naprawdę??
W regulaminie jest napisane, że mają startować 32 osoby.
To jak czytałeś?
przeczytałem... pierwsze zdanie w regulaminie dotyczącym liczby uczestników i mój błąd bo nie doczytałem. A to przez to, że kumpel chciał wystartować i sam mnie wprowadził w błąd
Witam. Jak na razie podałem 3 typy w eliminacjach. Ma byc ich 5. Dzisiaj tj. 17 stycznia do godz. 23:59 trwają eliminacje - tak mówi regulamin dot. eliminacji. Natomiast regulamin główny mówi, że liczy się data i godzina podania typu w konkursie. Wobec powyższego czy mogę dodac pozostałe 2 typy, ktore mi brakują w fazie eleminacji?? I czy będą zaliczone skoro jak je jeszcze dzisiaj podam i mając na uwadze, że mecze tenisowe z australian open rozpoczynają się po północy czyli już 18 stycznia. Prosze o odpowiedz.
2. Posty z typami na eliminacje można podawać od godziny 20:00 dnia dzisiejszego 14.01 do 23:59 17.01. Przypominam, iż istotny jest moment napisania postu. Jeśli ktoś ma wątpliwości proszę ponownie albo po raz pierwszy przeczytać regulamin.
Jeszcze raz powtórzę, żeby już żadnych wątpliwości nie było: Liczy się data napisania postu!
Widzisz zebym czegos nie zrozumial? Wyrazilem tylko swoje zdanie na temat tego systemu podliczania.
[ Komentarz dodany przez: duncan: 2008-01-18, 07:13 ] ten system liczenia przeszedł "chrzest bojowy" w edycji poprzedniej i naszym zdaniem sprawdził się
4.1 Obowiązuje całkowity zakaz edytowania lub usuwania postów pod groźbą usunięcia z konkursu. Typy rozliczają prowadzący.
Radze regulamin przeczytać, choćby po to, aby się dowiedzieć, jak w tym konkursie liczone są wyniki. Bo wcale nie jest to AKO...
Ale ja niec nie wspominalem o edytowaniu postu. Przeciez kazdy ma osobny temat i moze post zacytowac i wpisac mecze zaliczone plus Ako co bedzie pozniej do wgaldu dla kazdego.
Wszystko zgodnie z regulaminem plus male odciazenie prowadzacych. po prostu martwie sie chlopaki o was czas, nerwy i zdrowie
[ Komentarz dodany przez: duncan: 2008-01-18, 07:10 ] zostaniemy przy tym, że to prowadzących rozliczają typy, ale dziękujemy za troskę o nas
Witam! Czy mozna wycofac sie z konkursu? Wiem juz powinny byc podane wszystkie typy, ja podalam jedynie jeden i to bledny, gdyz z handicapem a takich typow podawac nie mozna. I jeszcze jedno pytanie, bo w regulaminie jest napisane, iz jesli typow nie poda sie przez 2 kolejki to wtedy trafia sie na czarna liste, a wiec mam rozumiec, ze jeszcze na nia nie trafie, poiewaz odbyla sie tylko jedna kolejka eliminacyjna? Z gory dziekuje za odp.
[ Komentarz dodany przez: duncan: 2008-01-18, 12:02 ] Trzeba było się w ogóle nie zapisywać. Nad tym czy trafisz na czarna listę czy nie jeszcze sie zastanowię, przyjrzę się m.in., jak tam z Twoją sumiennością w pozostałych konkursach...
GieKSIarz81 nie zapisał się do konkursu w odpowiednim temacie a typy do eliminacji podał. Oczywiście nie mamy zamiaru tu tolerować takich zachowań. Kara to oczywiście wykluczenie z konkursu i ostrzeżenie. Tym samym do konkursu głównego kwalifikuje się kletschkowsyn.
OSTRZEŻENIE
duncan napisał/a:
za podanie typów do eliminacji konkursu tenisowego a nie zapisanie się w odpowiednim temacie, bawić się w kotka i myszkę nie tu będziemy...
ja bardzo przepraszam ale byłem w 100 % pewien, że się do konkursu zapisałem (nawet rozmawiałem o tym z DreamT) w przeciwnym wypadku nie podawałbym typów do eliminacji
zapisywałem sie do wszystkich konkursów i widocznie musiałem przeoczyć
za kłopot przepraszam
[ Komentarz dodany przez: duncan: 2008-01-21, 11:48 ] przeprosiny przyjęte ale ostrzeżenia na razie nie ściągnę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group