Jak wiadomo z poprzedniej edycji nagrody wyglądają tak:
1. 50 PLN 2. 30 PLN 3. 20 PLN
Według oficjalnego terminarza Premier League (który może się jeszcze zmienić) nagrody miesięczne będą rozdawane w zgodzie z następującym harmonogramem:
Oczywiście terminarz, jak to terminarz, będzie się zapewne zmieniał, więc powyższa lista również może ulec zmianie. Wątpię czy w maju będą aż 4 kolejki (w ubiegłym sezonie były tylko dwie). W takim wypadku połączony zostanie kwiecień i maj. W grudniu może za to być więcej niż 5 kolejek. O wszelkich zmianach będziemy informować na początku miesiąca.
Witam Czegoś tu nie rozumiem.W regulaminie piszecie ,że konkurs rozpoczyna się 16 września a Wy startujecie z konkursem od I kolejki ligi angielskiej.Bez żadnej informacji ,bez powiadomienia .Sami musicie przyznać,że trafiła Wam się na początek konkursu duża gafa. Pozdrawiam .
Powracając do wcześniejszej wypowiedzi ,regulamin obowiązuje,czy zmienicie go podczas trwania konkursu.Pierwsza kolejka do anulowania .Przepraszam osoby, którym udało się dobrze wytypować mecze I lolejki.
W przypadku, gdy nie oznaczyłem w 2 kolejce swojego meczu-"pewniaka", mam napisać drugiego posta z literką "P", a tamten skasujecie?
mozesz napisac nowego posta, byle bylo wiadomo o co chodzi
co do 16 wrzesnia, mial byc oczywiscie sierpien, a ze faktycznie regulamin byl kopiowany, poprawilem 1 na 16 a o wrzesien na sierpien mi sie zapomnialo jak powiedzial mephisto literowki nie maja znaczenia
artur2012 napisał/a:
.Sami musicie przyznać,że trafiła Wam się na początek konkursu duża gafa.
Witam Dla świętego spokoju nie chcę komentować wypowiedzi naszych moderatorów.Szczerze mówiąc są żenujące.Przykra sprawa.Bardzo lubię angielską piłkę i dlatego zostaję w konkursie/tylko i wyłącznie dla wspólnej rywalizacji z innymi typerami/.Mam nadzieję , że nie strzeliłem żadnej literówki i nic mi się nie pomyliło.
Witam Dla świętego spokoju nie chcę komentować wypowiedzi naszych moderatorów.Szczerze mówiąc są żenujące.Przykra sprawa.Bardzo lubię angielską piłkę i dlatego zostaję w konkursie/tylko i wyłącznie dla wspólnej rywalizacji z innymi typerami/.Mam nadzieję , że nie strzeliłem żadnej literówki i nic mi się nie pomyliło.
Pozdrawiam.
Nie chcesz komentować, ale jednak to robisz... Żenujące to jest Twoje podejście Wg Ciebie dlatego,że nie typowałeś pierwszej kolejki to wszyscy mają rozpoczynać konkurs od nowa Skoro lubisz angielską piłkę to powinieneś wiedzieć, kiedy startuje sezon Jakoś wszyscy zrozumieli, że to konkurs rusza wraz z rozpoczęciem ligi a nie na odwrót Błąd był, został poprawiony, a temat został dawno zamknięty. A faktycznie przykre jest to, że człowiek którego egzystencja tutaj ogranicza się tylko i wyłącznie do brania udziału w konkursach chce ustawiać całe forum pod siebie. Właściwie to nie przykre, a śmieszne
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-08-25, 11:57
artur2012 napisał/a:
Bardzo lubię angielską piłkę i dlatego zostaję w konkursie/tylko i wyłącznie dla wspólnej rywalizacji z innymi typerami
Odnosze inne wrazenie, no ale coz.....
Tak, byl blad z data, ale rowniez bylo uwzglednione, ze startujemy od pierwszej kolejki. Przepraszam w imieniu zalogi, mam nadzieje, ze to nie popsuje zabawy. Wyniki 1 kolejki zostana zaliczone. Mozna byloby z pewnoscia dlugo dywagowac na ten temat.
Jak widać nierozliczone pozostają ostatnie 2 kolejki konkursu Przepraszam wszystkich za taki przebieg sprawy, ale walczę ze studiami i jakoś nie mogłem się za to zabrać. Kolejki nr 4 i 5 rozliczę dziś o bliżej nieokreślonej godzinie (w przerwach na fajkę w pisaniu essayów )
Jeszcze raz przepraszam, ale kampania wrześniowa okazała się trudniejsza niż podejrzewałem
powiem tak: Wiem, ze lece w przyslowiowe kulki ale naprawde ostatnio nie mam czasu w ogole. Nie dosc ze cala letnia sesje mam teraz jesienia i nauki nie brakuje, to jeszcze dopadla mnie jakas grypa stulecia nie pamietam kiedy ostatnio tak bardzo chory bylem jak teraz. jedyne co robie to leze i sie ucze i gram u buka powiem tez tak: jesli jest ktos chetny do pomocy, chocby tymczasowej (po 16 pazdziernika bede po sesji i czasu nie bedzie brakowac) bardzo prosze o odzew, kazda para rak sie przyda, a kazda praca zostanie doceniona
Przepraszam wszystkich za brak rozliczen i tabeli, nie tak mialo byc, ale naprawde mam wiele wazniejszych zajec na ta chwile. kazda kolejka zostanie rozliczona, a nagrody za kazdy miesiac rozdane, wiec bez obaw...
aha , jeszcze jedno, w 7 kolejce powinnieniem mieć jeden punkt więcej typ Chelse - Aston Villa 1-0, a było 2- 0 czyli 2 pkt, a nie jeden w sumie za 7 kolejkę 12 pkt, a nie 1.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group