Nudzilo mi sie to podliczylem. Jezeli sa jakies bledy to sorry. To tak tylko dla orientacji. W ostatnim meczu VI kolejki prawdopodobnie wygral Wislak, gdyz Huge nie oddal 1 typu. i to Wislak awansuje na pierwsze miejsce spychajac pierwszą trójkę o jedno miejsce nizej.
Panowie, o co chodzi? Gdzie niby nie oddalem jednego typu? Prosze spojrzec dokladnie... Juz drugi raz ktos popelnia blad w zwiazku z moja osoba:/ Ja staram sie robic wszystko jak nalezy, wiec prosze nie mowic, ze nie podalem jednego typu, kiedy ewidentnie mam wszystko podane w czasie i tak jak trzeba. Czekam wiec na wyjasnienia, bo nie chce nikogo osadzac, ze mnie oszukuje, ale tak mogloby to wygladac... Z gory dziekuje za wyjasnienie tej sprawy.
Bez nerwów proszę Powyższe tabele są nieoficjalne, prowadzący nie mają z nimi nic wspólnego, nie są w żaden sposób wynikami konkursu. Oficjalne zaprezentuje Mosquito. Ja z racji tego, że uczestniczę w tym finale postanowiłem nie brać się za edycję postów i tworzenie tabel. Więc wszelkie reklamacje proszę pisać w tym temacie po tym jak zaprezentowana zostanie oficjalna tabela. Pozdrawiam.
Panowie, o co chodzi? Gdzie niby nie oddalem jednego typu? Prosze spojrzec dokladnie... Juz drugi raz ktos popelnia blad w zwiazku z moja osoba:/ Ja staram sie robic wszystko jak nalezy, wiec prosze nie mowic, ze nie podalem jednego typu, kiedy ewidentnie mam wszystko podane w czasie i tak jak trzeba. Czekam wiec na wyjasnienia, bo nie chce nikogo osadzac, ze mnie oszukuje, ale tak mogloby to wygladac... Z gory dziekuje za wyjasnienie tej sprawy.
sorry wydawalo mi się , ze podales tylko jeden typ zastepczy, mecz Isner-GGL też się nie odbył stąd moj wpis. Sporządzilem tą tabelę tylko w celu lepszej wizji przed ostatnim pojedynkiem i mogą w niej być błędy . Jak widzisz nie uwzglednilem w niej Twojego meczu, gdyż oficjalna tabela będzie w momencie kiedy zaktualizują ją moderatorzy.
Eh, musze Ci przyznac racje Ermol - zle zobaczylem przeciwnika Johna Isnera... Kiepsko, ze przez takie cos przegram, ale skoro musze, to ok. Przepraszam za niedopatrzenie.
"4.9 W przypadku kreczu, jeśli w meczu została rozegrana, choć jedna piłka, zawodnik kreczujący przegrywa. Prawo do typu zastępczego przysługuje tylko i wyłącznie wtedy, gdy mecz w ogóle się nie odbył. Prowadzący konkurs poinformują każdorazowo o terminie, do którego najpóźniej należy podać typ zastępczy."
to prowadzacy konkurs nie poinformowali o terminie, do którego najpóźniej należy podać typ zastępczy...
Tak wiec jak to jest? Przegralem, czy moze trzymamy sie regulaminu...?
jesli jest mozliwosc to prosze o aktualizacje tabeli... bo wlasnie zaczela sie ostatnia runda i dobrze by bylo wiedziec jak sprawa wyglada
Dzisiaj zaktualizuję tabelę. Miałem trochę mało czasu w tym tygodniu. Póki co na korektę czeka 1 mecz huge (Acasuso) o którym pisał. Pozostałe wątpliwości rozstrzygnę dziś Z rozliczeniem do końca 5. kolejki wstrzymały mnie mecze które wpisaliście tuż przed końcem niedzieli 8go Taki Querrey ograł Bagietę dopiero 11go więc stąd opóźnienie.
"4.9 W przypadku kreczu, jeśli w meczu została rozegrana, choć jedna piłka, zawodnik kreczujący przegrywa. Prawo do typu zastępczego przysługuje tylko i wyłącznie wtedy, gdy mecz w ogóle się nie odbył. Prowadzący konkurs poinformują każdorazowo o terminie, do którego najpóźniej należy podać typ zastępczy."
to prowadzacy konkurs nie poinformowali o terminie, do którego najpóźniej należy podać typ zastępczy...
Tak wiec jak to jest? Przegralem, czy moze trzymamy sie regulaminu...?
W tym samym poście miałeś 2 mecze, które były odwołane. Z jednym sam sobie od razu poradziłeś i w regulaminowym czasie podałeś typ zastępczy. Drugi zwyczajnie przeoczyłeś o czym sam napisałeś. Miałeś sporo czasu, żeby podać też zastępczy typ na mecz Isnera. Terminy podawaliśmy zazwyczaj w sytuacji kiedy po prostu kończyła się kolejka i nie było już czasu na to, żeby typ zastępczy podać w czasie jej trwania. Przykro mi ale będą ujemne punkty.
No trudno, ale i tak uwazam, ze jest to w polowie oszustwo, bo przez takie cos ewidnetnie trace szanse na cokolwiek. Panowie, tak nie mozna, to jest zbyt wazna sytuacja, aby nagle zmieniac regulamin (slowo "zazwyczaj" jakos mi tu nie pasuje). Nie chce sie klocic, bo troche tez byl tu moj blad, ale i tak w wiekszym stopniu jest to przeoczenie regulaminowe, z ktorym sie nie zgadzam. Jednak co ja moge zrobic? NIC... Pozdrawiam.
[ Komentarz dodany przez: Mosquito: 2009-02-13, 18:51 ] Przesadzasz z tym oszustwem. Nie mam w tym żadnego interesu więc dajmy spokój. To jest zabawa a nie sprawa życia i śmierci. Przykro mi ale idąc tym tokiem myślenia mógłbym napisać, że nie miałeś prawa samemu podawać typu zastępczego do meczu, który wystawiłeś. Żeby nie było żadnych wątpliwości ten punkt regulaminu doprecyzujemy w kolejnej edycji. Życzę powodzenia w tej i następnych edycjach
4.9 W przypadku kreczu, jeśli w meczu została rozegrana, choć jedna piłka, zawodnik kreczujący przegrywa. Prawo do typu zastępczego przysługuje tylko i wyłącznie wtedy, gdy mecz w ogóle się nie odbył. Prowadzący konkurs poinformują każdorazowo o terminie, do którego najpóźniej należy podać typ zastępczy.
dokładnie, mecz Wozniacki mam źle rozliczony, podobnie jak duncan w VI kolejce
a ponadto błędnie rozliczony typ duncana na Ancicia (Cilic wygrał 2-0)
Kolejka V (05.02.2009 - 08.02.2009) duncan - rafael86
5. 2009-02-08 17:00 Ancic, Mario - Cilic, M typ 1 - 2,85
Mecz Ancica poprawiony. Co do meczu Wozniacki to w błąd wprowadziło mnie Interwetten, które przy wyniku podało tylko 'Zwycięstwo' bez cząstkowego wyniku i tak robi zwykle przy meczach, w których ktoś kreczuje przed wyjściem. Mecz jak najbardziej zaliczony u Ciebie podobnie jak u duncana. Sprawdźcie i jak coś jeszcze nie tak to zgłaszać.
no to chyba wygralem.... post z zapisem napisalem 2008-08-21 o godzinie 11:53, za 5 dni minie pol roku najdluzszy konkurs w jaki gralem... najwazniejsze, ze dobrze zakonczony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group