Wysłany: 2009-08-03, 16:53 Rake race dla graczy z Polski - Sierpień
RAKE RACE DLA GRACZY Z POLSKI
Rake race trwa od 1 do 31 Sierpnia.
Rake Race 1st place 400$ 2st place 300$ 3st place 200$ 4st place 150$ 5st place 100$ 6st place 75$ 7st place 60$ 8st place 45$ 9st place 40$ 10st place 35$
Aby zakwalifikować się do odbioru nagród należy zgromadzić 500 punktów.
Jeśli mam np. 400 pp i pogram w turach wkupując się za punkty gracza to licznik mi się zeruje czy w rr mam cały czas liczone punkty jako 400 ? Wydaję mi się, że 1 opcja, więc gram
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group