Niedawno dowiedziałem się także, że jeżeli ktoś zakładał konto przed datą podaną w warunkach, ale nigdy nie grał w zakładach to też może zgarnąć ten bonus. Uprzedzając kolejne pytanie kurs 1.50 musi być na każdym zakładzie na kuponie, a nie tylko AKO powyżej 1.50. Do tego obracamy tylko przyznany bonus czyli w przypadku pierwszej wpłaty (25 euro x 11). Warunki niezłe, wypłaty szybciutkie. Polecam.
Żeby dostać ten bonus muszę zagrać zakład za całość wpłaty? czyli przypuśćmy 25 euro?
Nie musisz zagrac za calosc , wcale nie . Po prostu za ile zagrasz 1 zaklad taka premie dostaniesz czyli zagrasz za 10Euro dostaniesz 5 euro w premi na gre .
Niedawno dowiedziałem się także, że jeżeli ktoś zakładał konto przed datą podaną w warunkach, ale nigdy nie grał w zakładach to też może zgarnąć ten bonus. Uprzedzając kolejne pytanie kurs 1.50 musi być na każdym zakładzie na kuponie, a nie tylko AKO powyżej 1.50. Do tego obracamy tylko przyznany bonus czyli w przypadku pierwszej wpłaty (25 euro x 11). Warunki niezłe, wypłaty szybciutkie. Polecam.
dostałem ten bonus (po wpłacie 50 euro i zakładzie z kursem 1,50) Teraz mam napisane ,że musze obrócić 275 euro. w 30 dni. Czy mogę stawiac np po 5 euro czy trezba koniecznie zawsze 25 euro na zakład ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group