Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Rosja/Estonia/Białoruś 2011
Przesunięty przez: b@rto
2011-06-28, 12:34
Rosja/Estonia/Białoruś 2011
Autor Wiadomość
Herr_Flick
%-)

Tematy: 856

Wysłany: 2011-03-12, 11:25    Rosja/Estonia/Białoruś 2011

Anzhi - Krasnodar 1 1.90
2011-03-12 12.00 Expekt

1 kolejka w lidze Rosyjskiej, pierwszy mecz i od razu pewa :D

Nie od dziś wiadomo że w Rosji kasa idzie ogromna na nowych grajków, w tym roku do tej, można powiedziec, elity dołączył klub Anży Machaczkała, kierwa nazwę mają kozacką %-)
Właścicielem klubu został miliarder Sulejman Kerimow, a co za tym idzie mnóstwo nowych piłkarzy zasiliło klub. I to nie byle jakich. Najbardziej spektakularnym transferem było ściągnięcie Roberto Carlosa. Do klubu również dołączyli między innymi: Diego Tardelli (ostatnio grał w Atletico MIneiro 32 bramki w 36 meczach), Joao Carlos (były podstawowy obrońca Genk), Boussoufa (pewnie wiele osób go zna, ostatnio występował w Anderlechcie, kupiony za 11mln), z Corinthians został ściągnięty Jucileie (podobno Juve tez nim się interesowało)
Kupili również dużo zawodników z innych klubow rosyjskich, nie widzę sensu ich przedstawiac i tak mało kto ich zna. I nie mam czasu na szukanie. Ale skoro klub ściąga Carlosa, Tardelliego czy Boussoufa to wiadomo że pionków nie kupują.

Kilka dni temu piłkarze Anzhi grali z Zenitem w pucharze, i przegrali tylko 2-3. Jak na takiego rywala, to nie kiepski wynik. Dzisiaj grają z beniaminkiem Rosyjskiej Ekstraklasy, a więc nie powinni mięc dużych problemów. Nie widzę w składzie Krasnodaru jakiś znanych twarzy. :P Ogromna kasa poszła na zespół,a więc nie moga sobie przegra w pierwszym meczu w dodatku z beniaminkiem.

Ostatnio zmieniony przez b@rto 2011-06-05, 11:20, w całości zmieniany 2 razy  
Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

Matix66

Tematy: 7

Wysłany: 2011-03-20, 17:49    

Zenit - Anzhi Makhachkala

Typ:1
Kurs:1.38

Gdy wszystkie najlepsze ligi w europie powoli zmierzają do końca i nadchodzi czas najważniejszych rozstrzygnięć, liga rosyjska dopiero rozpoczyna swoje zmagania, czas na drugą kolejkę w której zmierzą się Zenit - Anzhi Makhachkala. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będą gospodarz, którzy przez ekspertów stawiani są w roli jednego z faworytów do walki o mistrzowski tytuł ich rywale natomiast raczej skazywani są na walkę o utrzymanie w lidzę. Jak widać spotkają się dwie ekipy z zupełnie odmiennymi celami, jak na razie pierwszy mecz Zenit planowo wygrał tak więc dobrze przygotowani są do sezonu. Natomiast goście swój pierwszy mecz zremisowali co na pewno było dla nich dobry wynikiem. Dzisiaj jednak myślę, że nie mają żadnych szans na zdobycie choćby jednego punkciku ponieważ ich rywal to znakomita ekipa a w dodatku zagra przed własną fantastycznie dopingującą publicznością.

kraken

Tematy: 4

Wysłany: 2011-04-02, 17:56    

Myślę, że nie ma po co tworzyć następnego tematu wystarczy tylko dopisać tutaj lige Estońską bo tak jak i w Rosji zaczęła sezon

02.03 godzina 18:30 Meistriiliga
FC Ajax Lasnamae - Paide Linnameeskond
typ 2
kurs 1,65
Bwin

Mecz 5 kolejki o mistrzostwo Estonii zmierzy się absolutnie najsłabszy zespół Ajax Lasnamae ze średniakiem ekipom Paide. Ajax rozpoczął te rozgrywki od porażek z Levadią 3:0, Trans Narva 7-0 i z Silamae Kalev 1:5. Jedyny punkt zdobyli z równie słabym zespołem Kureassare (który zajmuje przedostatnie miejsce tuż nad Ajaxem) Gospodarz to beniaminek i najprawdopodobniej zostanie czerwoną latarnią ligi. Zespół Ajaxu wzmocnili młodzi Rosjanie Kissel (20l 4/0), Dmitriev (22l 3/0) , ale jedynym zawodnikiem, który zdobywał bramki jest 20 letni Estończyk Alex Mones, który jest wypożyczony z Levadii. Ekipa gości to typowy średniak nie grozi im spadek, ani walka o mistrzostwo. Sezon zaczęli od remisu na wyjeździe z Tamekkom 2:2 kolejke później zdobyli punkt z ekipom Levadii 0:0. W 4 kolejce rozgromili zespół Kureassare 4:1 (ten, z którym Ajax zremisował) . Zespół Paide to mieszanka doświadczenia z młodością w bramce były reprezentant kraju Maartin Kalma. Zagrają zapewne trójką napastników Tiit Tikanberg, Rauno Koop i Janek Kalda. W pojedynkach H2H lepszy bilans ma ekipa Paide na 4 spotkania w roku 2008 wygrali 3 krotnie raz remisując. Obecnie nie ma co porównywać tych ekip z tamtymi ponieważ Paide jest od kilku lat gra w najwyższej klasie rozrywkowej, a Ajax albo jest najlepszy na zapleczu Meistriiligi, albo jest chłopcem do bicia w najwyższej klasie rozrywkowej. Kurs jak na takie spotkanie naprawdę bardzo przyjemny.

Devin69

Tematy: 7

Wysłany: 2011-04-06, 11:24    Liga Białoruska 2011

Piłka nożna, Białoruś: Premier League
06.04.2011 17:00
Gomel - FC Dnepr Mogilev
Typ: Handicup (-1,0) - Gomel
Kurs: 3.92
Buk: Betsafe

Dziś o 17:00 spotkanie w ramach 2 kolejki białoruskiej Premier League pomiędzy drużynami Gomel - FC Dnepr Mogilev. Gomel po rocznej nieobecności powraca do rozgrywek najwyższej klasy ligowej i to w wielki stylu bowiem wywawlczył awans w imponujący sposób wygrywając w ubiegłym sezonie aż 27 meczy !!! W tym sezonie na pewno nie będzie takiego osiągnięcia ale Gomel z takim potencjałem jaki miał może śmiało walczyć o europejskie puchary. Pierwszy mecz w nowym sezonie zakończył się remisem na wyjeździe z Naftan N. (1:1) i dziś Gomel będzie walczył o pierwsze zwycięstwo a rywala ma niezbyt wygórowanego, z którym w historii ligowej jescze nie przegrał. FC Dnepr Mogilev to 8 zespół poprzedniego sezonu, który nie radzi sobie dobrze na wyjazdach. Mogilev pierwsz swoje spotkanie w tym sezonie zaczął od porażki na wlasnym terenie z Minsk (0:2) więc już na początku pokazują swoją postawą że nie są w dobrej formie na starcie rozgrywek. Gomel mierzył się dotąd 3 razy z Mogilev i zawsze okazywał wyższość nad rywalami:
23/05-09 Premier Gomel vs. Dniepr Mogilev 2:0
28/06-08 Premier Gomel vs. Dniepr Mogilev 4:3
12/05-07 Premier Gomel vs. Dniepr Mogilev 4:0
Gomel u siebie jest niebywale skuteczny i dziś będą dążyć do wygranej co przy słabej dyspozycji przyjezdnych nie powinno być trudnym wyzwaniem. Myślę że Gomel od początku meczu nastawi się ofensywnie i zepchnie gości do desperackiej obrny, co da im w efekcie końcowym pewne zwycięstwo. Gomel po objęciu prowadzenia na pewno nie poprzestanie na atakach i będzie chciał zwiększyć rozmiar wygranej co może dać wynik kilkubramkowej wygranej.

krzosz1987

Tematy: 16

Wysłany: 2011-04-24, 10:38    

Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Rosyjska
Spotkanie: Rubin Kazan - Amkar Perm **Liczba Bramek 1 połowa
Typ: Over 1.5
Kurs: 3.03
Bukmacher: Betsafe

Mecz w ramach 6 kolejki rosyjskiej Premier League, Rubin Kazan podejmie Amkar Perm. Rubin nowy sezon - sezon 2011 rozpoczął bardzo dobrze wygrał 2-0 z Kuban Krasnodar i 2-0 Terek Grozny po tym jednak nadeszła rywalizacja w Lidze Europejskiej z Twente i coś się w ekipie Mistrza Rosji zacięło. 3 kolejne mecze w lidze bez strzelonego gola i raptem 1 punkt na koncie. Oczywiście Rubin jest to taki zespół, który ma bardzo duży potencjał i w końcu worek z bramkami się rozwiąże. Czy będzie to miało miejsce w meczu z Amkar Perm?
Według mnie jest to możliwe. Perm to zespół jak na razie słabo radzący sobie w defensywie, stracili już 7 goli (więcej stracił tylko Spartak Moskwa), a na wyjazdach ta drużyna po prostu nie funkcjonuje 0-1 z Kuban Krasnodar i 0-2 z CSKA Moskwa. Patrząc również na poprzednie sezony i wyniki w Kazaniu z Rubinem (0-3 w poprzednim sezonie) uważam, że to spotkanie może być do jednej bramki i im szybciej Rubin strzeli pierwszą bramkę ten wynik będzie okazalszy.
Mój typ to over 1.5 bramki do przerwy, dlaczego? Otóż jak już wspomniałem liczę na przełamanie niemocy strzeleckiej graczy Rubina, liczę, że od początku Rubin zaatakuje, bądź co bądź nie najmocniejszego rywala i szybko zacznie strzelać bramki. Owszem może tak się zdarzyć, że to gości strzelą gola po jakimś kontrataku, dlatego jest to typ na over a nie handicap bramkowy. Wiem, że Amkar potrafił nawet w Kazaniu sprawić niespodziankę w poprzednich latach, stąd jest to również typ na over do przerwy. Over do przerwy, bo jak wspomniałem liczę, że to, że Rubin będzie chciał jak najszybciej strzelić tego gola tym bardziej, że defensywa z Permu do monolitu nie należy, nie należy również do niej defensywa z Kazania, która do tej pory w lidze straciła co prawda tylko 3 bramki ale już we wspomnianej rywalizacji pucharowej z Twente w dwumeczu stracili tych goli, aż 6! Myślę, więc, że typ na over w tym meczu nie jest złym pomysłem i warto go zagrać.

barcatom1

Tematy: 1

Wysłany: 2011-05-06, 19:37    

Spartak Moskwa - Amkar Perm
TYP 1 kurs: 1,40

Spartak fatalnie rozpoczął sezon, jednak ostatnio spisuje się świetnie. Wygrał dwa ostatnie pojedynki w tym niespodziewanie z CSKA na jego boisku i znacznie przesunął się w tabeli. Po takim występie jak ten w derbach Moskwy, najbliższy pojedynek rozgrywany na własnym boisku z ostatnim w tabeli Amkarem powinien być spacerkiem. Goście wygrali w tym sezonie tylko raz, zaraz na jego początku czyli w marcu. W kwietniowych i jednym majowym występach wywalczyli tylko dwa punkty, a na wyjazdach ogólnie zaledwie jeden. Dwa tygodnie temu jeszcze miałbym wątpliwości, ale teraz jestem niemal pewien że będzie jedynka.

mike8511

Tematy: 4

Wysłany: 2011-05-21, 15:45    

Piłka nożna, Białoruś: Premier League
21.05.2011 17:00
Gomel - BATE Borysow
Typ: BATE Borysow +1,5 gola
Kurs: 1,95
Buk: Sportingbet

Analiza: Dzisiaj o 17:00 odbedzie sie mecz 1.ligi bialoruskiej pomiedzy Gomel a BATE Borysow. Gomel jak narazie spisuje sie, zwlaszcza u siebie, bardzo dobrze. Maja 3 wygrane i 1 remis przy 7 bramkach zdobytych i 2 straconych. Ale dzisiaj to sie zmieni. BATE Borysow zajmuje miejsce lidera z 7 wygranymi i 3 remisami. Zdobyli najwiecej bramek z druzyn w lidze bialoruskiej ( 17 bramek ) jak i najmniej stracili bo tylko 4. Typ dotyczy bramek wiec fakt ze Gomel niezle sie spisuje to nie znaczy ze nie padnie tutaj sporo bramek. Na wyjezdzie BATE w 4 rezegranych dotychczas meczach zdobyli 8 bramek a tylko 1 stracili. Dzisiaj dorzuca do swoich statystyk przynamniej kolejne 2 bramki, wiec uwazam ze typ "pewniaczek" :p. powodzenia

barcatom1

Wysłany: 2011-06-10, 15:35    

Anzhi Mahachkala - Spartak Nalchik
TYP 1 kurs: 1,65

Wprawdzie niewiele wiem o tych zespołach, ale patrząc na to jak i gdzie grają to kurs 1.65 na jedynkę wydaje mi się bardzo wysoki. Anzhi jest na czwartym miejscu, a Spartak na przedostatnim. Ci pierwsi w 11 kolejkach zgromadzili przeszło dwa razy więcej punktów. Anzhi na własnym boisku jeszcze nie doznał porażki i stracił najmniej bo zaledwie jedną bramkę, a Spartak na wyjazdach jeszcze nie odniósł zwycięstwa i strzelił tylko jednego gola. Zresztą na terenie Anzhi przegrywały już w tym sezonie takie firmy jak Spartak Moskwa czy Rubin. Jedynka po naprawdę fajnym kursie.

mln
Arka Gdynia!

Tematy: 24

Wysłany: 2011-06-10, 16:05    

Piłka nożna, Liga Rosyjska
10.06.11 19:00
Spartak Moskwa - Rubin Kazań
Typ: 2
Kurs: 2.68
BetFair

Spotkanie 12 kolejki Rosyjskiej Premier Ligi pomiędzy zajmującym 8 miejsce zespołem Spartaka Moskwa i zajmującym jedno miejsce wyżej zespołem Rubina Kazań. Gospodarze na koncie mają 16 punktów, bilans bramkowy: 11-14, goście mają punkt więcej, bilans bramkowy: 15:10. Jest to bardzo ważne spotkanie dla obu zespołów, ponieważ w tym roku wszystkie zespoły walczące o mistrzostwo gubią punkty, dlatego też 3 punkty w tym meczu pozwolą dalej realnie myśleć o mistrzostwie, ponieważ lider CSKA Moskwa ma zaledwie 19 punktów (+ do rozegrania mecz zaległy). Po statystykach wydaje się że powinien to być mecz na styku, jednak to goście są dziś zdecydowanymi faworytami, a powodem tego są ogromne braki kadrowe zespołu gospodarzy, kompletnie rozsypała się linia obrony, nie zagrają: Fiodor Kudriaszow, Marek Suchý, Marcos Rojo, Nicolás Pareja, Jewgienij Makiejew i Aleksandr Szeszukow, a jak by tego było mało z pięciu ofensywnie grających Brazylijczyków wystąpi tylko Ibson, zabraknie wracającego do treningów Carioci, kapitana Alexa oraz napastników Wellintona i Ariego. Jeśli zaś chodzi o Rubin to przyjeżdża w najsilniejszym zestawieniu, do tego są ostatnio w dobrej dyspozycji. Dodatkowym czynnikiem, który zachęca do zagrania gości jest fakt, że w trzech poprzednich sezonach trzykrotnie pokonywali na wyjeździe Spartak nie tracąc nawet jednej bramki.

barcatom1

Wysłany: 2011-06-16, 21:51    

Spartak Nalchik - CSKA Moskwa
TYP 2 kurs: 1,40

Aktualnie najgorsza drużyna w lidze rosyjskiej podejmie aktualnie najlepszą. Spartak w tym sezonie wygrał zaledwie raz i to bardzo dawno temu bo w pierwszej kolejce. CSKA ostatnio gra świetnie. W poprzedniej kolejce rozbiło u siebie 3-0 niezłe Anzhi, a wcześnie zdobyło cztery gole na trudnym terenie w Groznym. Do tego ogólnie strzela najwięcej i traci najmniej bramek i najlepiej punktuje na obcych terenach gdzie jeszcze nie doznało porażki. W całych rozgrywkach jak na razie zdobyło prawie trzy raz więcej punktów od Spartaka, strzeliło przeszło dwa razy więcej bramek i straciło ponad dwa razy mniej.

columba

Reputacja: 6

Wysłany: 2011-06-17, 19:37    

Nawiązując do typu kolegi Barcatom1 jeszcze kilka zdań o meczu:

Spartak Nalchik - CSKA
Liga Rosyjska sobota 16.45
Typ: CSKA -1 @ 2.20 Bet365 5/10

Wczoraj zwolniono dotychczasowego trenera zespołu Spartak Nalchik Yurija Krasnozhan. Dzisiaj na konferencji prasowej klub poinformował, że nowym trenerem został Siergiej Tashueva.
W pierwszych wywiadach udzielonych dla lokalnych mediów nowy opiekun powiedział, ze :

„Fani przychodzą na stadion oczekując dobrego widowiska, my musimy grać do przodu, żeby trzymać ich w napięciu” (za stroną klubową)

Takie postawienie sprawy przed jutrzejszym spotkaniem z CSKA jest miodem dla mojej duszy. Toż to nic więcej tylko grać handicap na CSKA. W ostatnim spotkaniu w Moskwie z Lokomotivem Spartak dopuszczał do nieprawdopodobnych sytuacji bramkowych gospodarzy w ilości zastraszającej, ale nie dziwię sie jeżeli ma się w kadrze jednego zdrowego obrońcę z prawdziwego zdarzenia.
Teraz nowy trener może mówić co chce, ale nie zmieni nic w przeciągu 24 godzin, tym bardziej przed spotkaniem z rozpędzonym i zmotywowanym zespołem z Moskwy, posiadającym w swoim składzie takich napastników jak Love czy Doumbia.
Ewidentnym typem w tym spotkaniu jest zwycięstwo gości, ale kurs zaproponowany przez bukmacherów nie jest rewelacyjny. Tak jak napisałem wcześniej na blog zwycięstwo gości nie budzi moich obaw, a po takich wypowiedziach po prostu zamknę oczy i zagram tutaj zwycięstwo gości dwoma bramkami, gdyż zagranie otwartej piłki z CSKA to po prostu "samobójstwo".

Powodzenia

Autor otrzymał 2 Pkt. Reputacji (PR) za ten post

Więcej szczegółów
Przyznano 2 Pkt. Reputacji (PR) za powyższy post:
b@rto, BePe
b@rto

Tematy: 342

Wysłany: 2011-06-17, 20:12    

columba, jestes ogarniety widze, masz ode mnie najmniej na teraz 2 pry, bo lepiej bym takiej analizy nie ogarnal.

columba

Wysłany: 2011-06-17, 20:49    

Spoko... kwestia wieku i ... takich tam kilku innych rzeczy :lol: .

Dzięki za dobre słowo. :piwo1:

columba

Wysłany: 2011-06-17, 22:33    

To, żeby zasłużyć może od innych kolegów na następne co nieco jeszcze trochę dzisiaj Wam zaśmiecę swoimi przemyśleniami ten temat. mam nadzieję, ze nie zanudzę.
I tak kilka słów o najwcześniej bo o godzinie 14.30 rozpoczynających się meczach w lidze Rosyjskiej.

Dynamo Moskwa - Tomsk
Tutaj zdecydowanie troszkę przeszacowano faworyta. Oczywiście Dynamo posiada w swoim składzie takich zawodników jak K. Kurany’ego czy A. Woronina ale dotychczasowe osiągnięcia drużyny w niczym nie tłumaczą stawiania ich w roli tak wielkiego faworyta.
Może jedynie na usprawiedliwienie dla buków mogę wsiąść to, ze pamiętam jak przed rozgrywkami w Rosji drużyna Tomska była skazywana na walkę o utrzymanie.
Jednak jakoś sobie dają radę.
Nawet potrafili pokonać kandydata do mistrzostwa St.Petersburg 2-1 kilka kolejek temu. Ogólnie w ostatnich dziesięciu meczach zanotowali jedynie jedną porażkę z Rubinem na wyjeździe 4-0.
Tak jak napisałem Dynamo ma na pewno większe możliwości, nie mówiąc już o aspiracjach.
Co do jutrzejszego meczu to u gospodarzy najprawdopodobniej zabraknie asa ataku K. Kurany’a
Po kontuzji wróci do składu drugi napastnik A. Kokorin i obrońca D. Kolodin.
Goście będą mieli na pewno problemy z nieobecnością w obronie zawieszonego za kartki J.Tigorev’a, bardzo doświadczonego środkowego obrońcy.
Tak właściwie to powinienem teraz napisać, że Dynamo ten mecz powinno wygrać, ale po prostu nie mam co do tego wielkiego przekonania tym bardziej, ze Tomsk należy do bardzo niewygodnych dla gospodarzy przeciwników. Ostatnie trzy spotkania to dwie wygrane Tomska po 1-0 i remis 0-0 i nie zdziwię się jeżeli jutrzejszy mecz będzie takim spotkaniem na styk, choć z drugiej strony obecnie drużyna Dynama jest silniejsza niż w ubiegłych latach.
Może to takie jakieś moje skrzywienie ale za zaproponowane 1.50 na zwycięstwo gospodarzy nie zagram. Wolę już za mniejszą stawkę poszukać tutaj jakiegoś innego rozwiązania. może under byłby właściwym rozwiązaniem?

Typ: under 2,5 @ 1.93 Pinnacle 4/10 :n: 3-0

Amkar - Anzhi

Akmar przed sezonem miał trochę problemów finansowych, ale obecnie wydaje się że wszystko wróciło do normy. Utrzymano w drużynie większość zawodników. Ich ostatnie rezultaty nie są jakimiś rewelacyjnymi osiągnięciami choć grają przyzwoicie.
Z drugiej strony drużyna, która kupowała na potęgę Roberto Carlos, Diego Tardelli, Mbark Boussoufa, Balazs Dzsudzsak to tylko niektóre nazwiska z kadry gości.
Jeszcze do poprzedniej kolejki przewodzili lidze, ale ostatnia porażka z CSKA spowodowała obsunięcie się w tabeli na czwarte miejsce, które na pewno nie będzie zadowalać włodarzy klubu, którzy chcieliby aby już teraz zespól wygrywał systematycznie. jak dla mnie troszkę zimnej wody na głowy i czasu potrzeba zęby Anji mogło walczyć o pierwszeństwo w lidze, ale to już moim zdaniem niedaleka przyszłość.
Z informacji jakie posiadam jutro w bramce gospodarzy zabraknie Siergieja Narubina.
Anji będzie bez Diego Tardelliego (napastnik) i Ilya Kukharchuka drugiego napastnika.
Ostatnie mecze miedzy tymi drużynami nie obfitowały w wielką ilość bramek i pewnie też tak będzie jutro, ale myślę, że mocniejsza osobowo, a także pod względem organizacyjnym ekipa Anji jest w stanie wygrać to spotkanie, choć pewnie nie bez kłopotów. Cóż kurs zaproponowany przez rynek jednak rekompensuje w zupełności poniesione ryzyko. 2.30 biorę w ciemno, a mniej odpornym na stres proponuje AH+0 na Anji po może mniej atrakcyjnym ale w mojej ocenie dość pewnym kursie 1.56.

Typ: Anji @ 2.30 Bet365 5/10 :n: 0-0

To by było na dzisiaj na tyle moich przemyśleń o Rosyjskiej lidze. mam nadzieję, że nie zanudziłem. Więcej moich typów możecie znaleźć na blogu wystarczy kliknąć albo jak ktoś ma ochotę podyskutować jestem na gg: 36360630
Powodzenia i pamiętajcie, żeby nie wierzyć nikomu tylko swojemu rozumowi.

Autor otrzymał 2 Pkt. Reputacji (PR) za ten post
Ostatnio zmieniony przez columba 2011-06-18, 16:49, w całości zmieniany 1 raz  

Więcej szczegółów
Przyznano 2 Pkt. Reputacji (PR) za powyższy post:
---perpan---, b@rto
b@rto

Tematy: 342

Wysłany: 2011-06-17, 22:42    

Cytatcolumba napisał/a:
Spoko... kwestia wieku i ... takich tam kilku innych rzeczy :lol: .

Dzięki za dobre słowo. :piwo1:

Wiek wg mnie nie ma tak wielkiego znaczenia, bo z tematow ktore sie zna, mozna pisac naprawde dobre analizy. Jednakze widze, ze masz pojecie co do lig mniej "popularnych". Witam na forum i aby na :t: :t:

columba

Wysłany: 2011-06-18, 16:47    

Dzisiaj na dzień dobry dwa małe niepowodzenia.
W pierwszym spotkaniu trochę za dużo bramek strzeliło Dynamo i to właściwie tyle o tym spotkaniu, bo w miedzy czasie oglądałem mecz w Perm’ie gdzie naszpikowana gwiazdami drużyna Anji walczyła z gospodarzami.
Mecz w sumie bardzo wyrównany. Więcej z gry mieli gospodarze ale obrona gości z Roberto Carlosem na czele spisywała się bardzo dobrze.
Carlosowi pozostało z dawnych lat jeszcze to coś w postaci kapitalnych strzałów z dystansu.
Ogólnie zasłużony podział punktów i trochę szkoda tylko, ze w ostatniej sytuacji meczu strzał Carlosa sparował na róg bramkarz gospodarzy.

barcatom1

Wysłany: 2011-06-21, 11:29    

Tom Tomsk - FK Rostov
TYP 1x kurs: 1,21
Bukmacher: spam

Jestem bliżej postawienia jedynki, ale chyba w tym wypadku skuszę się na 1x bo kurs i tak nie jest na to tragiczny, a są przesłanki że powinien wejść. Tom Tomsk zajmuje dwunaste miejsce głównie na skutek osiągania wyników remisowych na własnym boisku. U siebie w siedmiu meczach przegrał tylko raz, ale aż pięć zremisował i stąd ten x przy jedynce. Rostov jest czternasty i osiąga najgorsze rezultaty w lidze na wyjazdach. Do tego przegrał trzy ostatnie mecze tracąc w każdym co najmniej trzy gole. Tak więc Tom u siebie praktycznie nie przegrywa, a Rostov na wyjazdach praktycznie nic nie zdobywa więc 1x spokojnie powinien wejść.

szymontom

Tematy: 3

Wysłany: 2011-06-22, 17:01    

Dyscyplina.Pilka Nozna Rosja
Spotkanie.CSKA Moscow-Lok. Moscow (+1.5)
Typ.1
Kurs.2.70
Bukmacher.Bwin
Data.22.06.2011 g.18.00

Analiza.

Dzisiaj o godzinie 18.00 zostana rozegrane derby Moskwy pomiedzy CSKA Moscow-Lok. Moscow.Faworytem tej konfrontacji bez watpienia jest ekipa gospodarzy i gram na ich wygrana minimum dwoma golami.Gospodarze czyli CSKA Moscow to lider Rosyjskiej Premier League jest na pierwszym miejscu i ma w dorobku 28 punktow a bramki 26-9 czyli najlepszy atak i najlepsza obrona w lidze.Jak do tej poru przegrali tylko jedno spotkanie 4 zremisowali im odniesli 8 wygranych.Natomiast ekipa Lok. Moscow jest na 6 miejscu i ma w dorobku 22 punkty a bramki 22-15.Na wyjazdach porezentuje sie nastepujaco 1 wygrana ,3 remisy i 2 porazki wiec bardzo slabo,bowiem CSKA u siebie to ekipa bardzo porzadna 4-2-1...Jesli wezmiemy pod uwage ostatnie wyniki druzyn to CSKA to ostatnio 3 wygrane,a ekipa gosci w 5 meczach zdobyla 5 punktow wiec forma takze po stronie gospodarzy.I do tego wszystkiego w wysokiej formie sa tacy zawodnicy CSKA jak Seydou Doumbia,Keisuke Honda,Sergey Ignashevich czy Vagner Love.Tacy pilkarze naprawde robia roznice i mysle,ze CSKA spokojnie dzis wygra minimum dwoma bramkami.Typuje wynik 3-1...

barcatom1

Wysłany: 2011-06-23, 12:26    

Dinamo Minsk - Bate Borisov
TYP 2 kurs: 1,75

Kolejny z kuszących kursów we wschodnich ligach. Bate to lider i choć ma siedem punktów przewagi to musi zważać na drugi Shakhtyor, który ostatnio spisuje się rewelacyjnie bo wygrał pięć kolejnych spotkań nie tracąc w nich bramki. Bate jako jedyne w lidze jeszcze nie przegrało, a na wyjazdach w siedmiu meczach straciło tylko jedną bramkę. Dinamo jest trzecie od końca. Przegrało dwie ostatnie gry w tym ostatnią bardzo wysoko 5-1. U siebie gra gorzej niż na wyjazdach bo na własnym terenie wywalczyło tylko jeden komplet punktów, zaś na obcych terenach trzy. Dla mnie dwójka po naprawdę fajnym kursie.

szymontom

Tematy: 3

Wysłany: 2011-06-24, 10:48    

Dyscyplina.Pilka Nozna Bialorus
Spotkanie.Dinamo Minsk - BATE Borisov (-1)
Typ.2
Kurs.2.66
Bukmacher.Betsafe
Data.24.06.2011 g.18.00

Analiza.

Dzis o godzinie 18.00 dojdzie do bardzo ciekawie zapowiedajacego sie spotkania w Bialoruskiej Premier League pomiedzy Dinamo Minsk - BATE Borisov.Zdecydowanym faworytem tej konfrontacji jest ekipa gosci i dlatego zdecydowalem sie grac na ich wygrana minimum dwoma golami.A oto kilka argumentow za takim typem.Po pierwsze BATE to lider rozgrywek i na 14 meczy ugral juz 34 punkty zaliczajac 10 wygranych i tylko 4 remisy i zero porazek.W bramkach natomiast najlepszy atak i najlepsza obrona 27-4...Natomiast gospodarze dzisiejszego meczu Dinamo Minsk sa w tej chwili mna miejscu 10 w tabeli i maja ugrane do tej pory 15 punktow przy 4 wygranych,3 remisach i 7 porazkach...a bramki wygladaja nastepujaco...13-18...Tak wiec w tym aspekcie ogromna przewaga po stronie lidera.Jesli wezmiemy pod uwage kolejny aspekt czyli mecze wyjazdowe BATE to wygrali oni na wyjezdzie 5 meczy i 2 zremisowali a bramki to 13-1!Natomiast gospodarze u siebie wygladaja tragicznie...1 wygrana,2 remisy i 4 porazki przy bramkach 5-8.Tak wiec tutaj takze ogromna przewaga po stronie BATE.Kolejny argument to forma druzyn...Dinamo Minsk w ostatnich 6 meczach to 2 wygrane i 4 porazki i to z takimi druzynami jak Gomel na wyjezdzie 1-5 czy z Minskiem u siebie 1-2...Natomiast Bate to 4 wygrane i 2 remisy..a ostatnie mecze to
BATE B. - Dniepr Mogilev 5-0
Naftan N. - BATE B 0-2
Niemen - BATE B. 0-3...Tak wiec tutaj takze przewaga lidera..I jeszcze jeden aspekt przemawiajacy za lidrem to besposrednie mecze pomiedzy tymi ekipami...
15/04/2011 PREM BATE B. - D. Mińsk 1:0
08/11/2010 PREM BATE B. - D. Mińsk 4:0
22/09/2010 PREM BATE B. - D. Mińsk 1:3
11/05/2010 PREM D. Mińsk - BATE B. 0:1
To tylko cztery ostatnie spotkania i tutaj takze widoczna przewaga BATE na 4 mecze 3 wygrane i 1 porazka.Dla mnie to typ,ze ekipa BATE wygra minimum dwoma golami jest wielce prawdopodobny bowiem ich dzisiejszy rywal nie jest w najlepszej formie.Typuje wynik 2-0 dla BATE.

grzegorz223
Premier RP

Tematy: 17

Wysłany: 2011-06-24, 13:25    

Dyscyplina: Piłka nożna, Rosja, godz. 17.30
Spotkanie: Torpedo Moscow - Nizhniy Novgorod
Typ: X
Kurs: 3.25
Bukmacher: BetFair

Czy zespół FC Nizhniy Novgorod w koncu zremisuje mecz? W 1 Dywizji w Rosji mamy już 17 kolejkę, a goście mają bilans 10-0-6. Bez remisu. Co prawda ten zespół aż 11 meczów rozegrał u siebie i dlatego jest wysoko w tabeli bo wygrał 8 razy. Na wyjeździe 2-0-3. Gospodarze są na 12 pozycji, mają o 8 pkt. mniej od rywala i 6 remisów na koncie. Ale to zespół bardzo defensywnie grający, bo po 16 kolejkach mają bilans bramkowy 14-15, w tym w 6 meczach u siebie bramki 4-2. Ostatnio gospodarze ponieśli 2 porażki i czas na jakieś punkty, a rywal w sam raz na zdobycie 1 pkt. Futbolowy klub Niżnyj Novgorod to jedyny zespoł w lidze bez remisu. Ich seria trwa dość długo i można liczyć, że w końcu zostanie przerwana. Zakład czysto statystyczny, w końcu matematyka też ma jakieś prawa.

MaK

Tematy: 0

Wysłany: 2011-06-24, 14:34    

Dyscyplina: piłka nożna, Vysshaya Liga, Białoruś, 18:00
Dinamo Mińsk – BATE Borisov
Typ: BATE
Kurs: 1,50
Bukmacher: Betsson

Dzisiaj o godzinie 18:00 w 15. kolejce w lidze białoruskiej spotkają się ze sobą ekipy Dinama Mińsk oraz BATE Borisov. Gospodarze zajmują w tabeli 10. miejsce (na 12 zespołów). Ich ostatnie mecze to porażki, 1:2 z FC Mińsk i aż 1:5 z Gomel. Ich bilans jak do tej pory to 4 wygrane, 3 remisy i 7 porażkę. BATE Borisov to natomiast lider tabeli. W tym sezonie nie doznali jeszcze porażki. Wygrali 10 spotkań a 4 ich mecze zakończyły się podziałem punktów. Strzelili 27 bramek a stracili tylko 4. W poprzedniej kolejce rozbili 5:0 Dniepr Mogilev. Dzisiaj piłkarze BATE również powinni zdobyć komplet punktów.

MaK

Tematy: 0

Wysłany: 2011-06-25, 16:25    

Dyscyplina: piłka nożna, Vysshaya Liga, Białoruś, 18:00
FC Dnepr Mogilyov – Naftan Novopolotsk
Typ: Naftan
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bwin

Dzisiaj dokończenie 15. kolejki w lidze Białoruskiej. O godzinie 18.00 zmierzą się ze sobą Dnepr Mogilyov oraz Naftan Novopolotsk. Dnepr z 12 punktami na koncie zamyka ligową tabelę. Naftan zajmuje obecnie 3. miejsce. Dzisiejsi gospodarze mają również najgorszy bilans bramkowy w lidze: strzelili 13 bramek, tracąc ich 2 razy tyle. W ostatnim czasie zespół doznał bolesnej porażki z BATE Borisov 0:5 oraz 1:3 z FC Mińsk oraz bezbramkowo zremisował z Gomel. Kibice Naftana po serii dwóch porażek (z Neman oraz BATE) czekają na zwycięstwo. Naftan do tej pory wygrali 6 razy, 3 zremisowali i doznali 5 porażek. Piłkarze gości po wczorajszym potknięciu lidera oraz wicelidera rozgrywek będą dodatkowo zmotywowani, ponieważ pojawiła się szansa zbliżyć się do czołówki wygrywając dzisiejsze spotkanie.

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Rosja/Estonia/Białoruś 2011