Po dzisiejszym meczu jestem bardzo zadowolony z "naszej postawy".Jedynie w I secie mieliśmy problemy ale wynikały one może trochę ze stresu przed bardzo dużo publiką i bardzo dużą halą .Popełnialiśmy głupie błędy,dotknięcia siatki,przekroczenia linii ataku itp.Reszta meczu w wykonaniu chłopaków była bardzo dobra,po raz kolejny pokazalismy,że umiemy się podnieść i wygrać mecz nie grając jakiejś fantastycznej siatkówki .Jutro powinno być podobnie,Bułgarzy grają siłowo i mają bardzo słabych rozgrywaczy,my mamy Pawła Zagumnego ,ten człowiek kieruje zespołem,dzisiaj bardzo dobrze gubił bułgarski blok.Co do Bułgarów to dobrze zagrał Yordanow ale w najważniejszych momentach był blokowany.Polska jutro wygra bo jest dojrzalszym zespołem i pozytywnie reaguje na trudne sytuacje czego jeszcze nie można powiedzieć o Bułgarach,wynika to z roszad w składzie zapewne.
Ostatnio zmieniony przez Pyrlik 2007-07-01, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group