Czyli jakie seriale według was warto obejrzeć ??? przydałby się jakiś serial do obejrzenia, bo przez ten strajk scenarzystów większość seriali ma przerwę i ni ma co robić .
Sam miałem przyjemność oglądania większości odcinków: Losta, Prison Breaka, Supernatural, Chucka, Pitbulla , Battlestar gallactica, Rodzina soprano, Dextera, Przyjaciół, Herosów, The O.C [życie na fali]
Jakim jeszcze serialom warto poświęcić uwagę ?? [oprócz mody na sukces ]
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Ja polecam jeszcze Californication 13 odcinkow chyba bardzo fajny serial jak dla mnie z Davidem Duchovny'm A z komediowych Two and a half men z Charlie Sheen'em
Wysłany: 2008-03-25, 11:09
właśnie teraz zassałem 1 odcinek i jakoś dziwnie mnie przycina... jakby te klatki z filmu się przycinały, a moze to przez napisy bo z napi... zassam drugi i zobacze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group