Mam do sprzedania cudowny środek dzięki któremu możesz troszkę urosnąć, im jestes mlodszy tym lepszy efekt uzyskasz. Teoretycznie zakłada sie iż człowiek rośnie do 21 roku życia, jednak w moim przypadku było widać troche inaczej - posiadałem nieco ponad 21 lat i dzięki zastosowaniu tego specyfiku (zużylem 2/3 takiego pojemnika) uroslem aż 3cm! A teoretycznie juz nie powinienem urosnąć, tak wiec nasuwa sie tu myśl - jakże silny musi być ten środek skoro tak zadziałał...
Mam do sprzedania cudowny środek dzięki któremu możesz troszkę urosnąć, im jestes mlodszy tym lepszy efekt uzyskasz. Teoretycznie zakłada sie iż człowiek rośnie do 21 roku życia, jednak w moim przypadku było widać troche inaczej - posiadałem nieco ponad 21 lat i dzięki zastosowaniu tego specyfiku (zużylem 2/3 takiego pojemnika) uroslem aż 3cm! A teoretycznie juz nie powinienem urosnąć, tak wiec nasuwa sie tu myśl - jakże silny musi być ten środek skoro tak zadziałał...
pozdrawiam i zapraszam do udzialu w dyskusji.
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Thiemo De Bakker || Oleksandr Dolgopolov JUNIOR || Marcin Gawron || Jerzy Janowicz || Grzegorz Panfil || Michał Przysiężny || Agnieszka Radwańska || Katarzyna Piter || Maria Jose Martinez-Sanchez || Chris Bosh || Dustin Brown || Phillip Petzschner || Alexander Waske
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group