zrobilem obrot i mam 55$ do wyciagniecia, czy minimalny depozyt 5$? (tyle minimum mozna wplacic przez Moneybookers) wystarczy zeby zrobic wyplate? ktos juz wyplacal z tego kasyna?
A nie masz dostępnej wypłaty bez depozytu ? Ja niestety nie osiągnąłem obrotu więc nie interesowałem się wypłatą. Dzisiaj już nie mam czasu, ale jutro wyślę email do supportu jak to u nich wygląda i dam znać.
A nie masz dostępnej wypłaty bez depozytu ? Ja niestety nie osiągnąłem obrotu więc nie interesowałem się wypłatą. Dzisiaj już nie mam czasu, ale jutro wyślę email do supportu jak to u nich wygląda i dam znać.
niestety nie moge jeszcze sprawdzic, bo nie wyslalem dokumentow i skanow, a opcja wypalty jest zablokowana az do potwierdzenia.
Wysłany: 2011-03-24, 16:33
Jakie dokumenty są potrzebne do wypłaty kasy?
_________________ Co tydzień siadaliśmy jak do telenoweli, żeby właśnie oglądać tę rywalizację. Fenomen socjologiczny. Ile rzeczy można było mu przypisać podczas tej kariery, że można w życiu wygrać ewidentnie bez układów, że jest człowiekiem rzetelnym, solidnym, posłańcem wielkich wiadomości, wielkiej nadziei. Zaczynał jako idol kryzysowy, który miał nas wprowadzić jako ambasador wspaniałego skoku cywilizacyjnego do Europy. Fenomen społeczny, przecież my, dzięki tym transmisjom żyliśmy życiem zastępczym. Był powodem ogromnej, zbiorowej radości. Dał nam wiele, bardzo wiele...
Wysłany: 2011-03-24, 20:47
Bo narazie mam 150$ i ponad 400$ obrotu zrobionego. A wogóle to wypłacalna firma ?
[ Komentarz dodany przez: literkate: 2011-03-24, 20:52 ] TAK
_________________ Co tydzień siadaliśmy jak do telenoweli, żeby właśnie oglądać tę rywalizację. Fenomen socjologiczny. Ile rzeczy można było mu przypisać podczas tej kariery, że można w życiu wygrać ewidentnie bez układów, że jest człowiekiem rzetelnym, solidnym, posłańcem wielkich wiadomości, wielkiej nadziei. Zaczynał jako idol kryzysowy, który miał nas wprowadzić jako ambasador wspaniałego skoku cywilizacyjnego do Europy. Fenomen społeczny, przecież my, dzięki tym transmisjom żyliśmy życiem zastępczym. Był powodem ogromnej, zbiorowej radości. Dał nam wiele, bardzo wiele...
Ja tu miałem już 432$ - niestety znikło w chwili wykonania obrotu i zostało niecałe 50$ z promocji Darmowy depozyt : 10$ Kod bonusu : SURPRISE10 (Cashier -> Redeem Coupon) Obrót : 60x (600$) Maksymalna wypłata : 50$
Jak się niestety okazało kod HAPPYBIRTHDAY25 na wysokość 25$ jest tylko dla osób posiadających urodziny w danym miesiącu kiedy z niego korzystają. Babka z supportu udzieliła mi złych informacji, napisałem do niej ponownie i jeśli ktoś chciał wypłacić pieniądze z tego kodu, a złożył depo to może je spokojnie wypłacić z powrotem. Wybaczcie nieporozumienie, ale sam zostałem wprowadzony w błąd przez nieuwagę supportu.
Wysłany: 2011-03-25, 13:51
Ja skorzystałem z tego bonusu , ale i urodziny mam w marcu czyli wszystko ok?
I jak udało się komuś wypłacić kasę z któregoś kodu???? ja zrobiłem obrót wysłałem skan dowodu i rachunku i nie odpisują podbiłem na live chat a tam kazali mi ponownie przesłać skany wysłałem i cisza coś kręcą jak na moje .... i pewnie lipa będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group