Jako, że jest sporo osób grających regularnie w kasynach i to na slotach mam pytanie. Jak gracie na slotach ? Po prostu wciskacie Spin i samo leci, ustawiacie automaty (automatyczna liczba kręceń) czy po prostu sami zatrzymujecie bębny po zakręceniu ?
Nie w każdym kasynie się da zatrzymać samemu. Ja gram głównie w netent (choć wiele kasyn ma zablokowane zatrzymywanie przez gracza) i często sam zatrzymuje po chwili, choć nie zawsze. Kwestia już chyba przyzwyczajenia Zatrzymywanie nie ma wpływu na wynik, jedynie przyspiesza kręcenie.
Wysłany: 2011-03-20, 13:52
Ja gram zazwyczaj na stawkach 0.01 lub 0.02 na linię. Wszystkie linie aktywne. Każdy spin ręcznie uruchamiany, bez ustawiania automatu. A na to zatrzymywanie to bym się nie nakręcał, bo w rzeczywistości jest to taki wybieg kasyna dla gracza aby miał większe poczucie kontroli na grą, a co ma wypaść to wypadnie Głównie gram na grach NetEnt i w sieci Rival. Konkretne sloty ciężko polecić, bo jeden na danym slocie wygra a drugi będzie miał mniej szczęścia.
na razie tylko w sieci netent, stawka 0.05 lub wyżej jak dobrze sypie albo jak się pomylę kilka razy wpadłem na slota zapominając zmniejszyć stawkę często też zmieniam maszyny jak sypnie od serca...
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Wysłany: 2011-03-20, 14:40
Ja gram tylko na promocjach (np. w PAF), żeby otrzymać jakieś darmowe spiny itd. Jak na razie to najlepszą grą jest dla mnie Bloodsuckers. Czasem jak się trafi bonus, to w trumience można znaleźć naprawdę dużo kasy
a mnie wszędzie sypie bloodsuckers, 80' 70', fruit case, to jedne z ulubionych na tych super 80' 70' fajnie trafić 5darmowych spinów bo często daje grubo raz aby dostałem 12e. Sam zatrzymuje gdy dwa pola wyskoczą i często trafiam tego trzeciego i urywam ma się tą rąsie
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Wysłany: 2011-03-20, 17:39
ZIELEmale napisał/a:
Sam zatrzymuje gdy dwa pola wyskoczą i często trafiam tego trzeciego i urywam ma się tą rąsie
robię tak samo.
od siebie mogę dodać, że do obrotu dobry jest slot Jack Hammer
no i dobra rada nie siadać do kasyna na bani bo te stawki się mylą, przeczuwam że na speedzie też można ładnie popłynąć w kasynie. szef kuchni nie poleca
Zgadzam sie z BePe : ze kwestia przyzwyczajenia co do zatrzymania krecenia Rowniez robie tak jak Ziele :ze jak wpadna 2 scattery badz bonus zatrzymuje i trafiam, nie mowie ze caly czas ale bardzo czesto
Duzo wygralem na Secret Code, jak trafi sie scattery i podczas krecen znow scattery to mnoznik moze byc bardzo duzy, ja mialem najwiecej x20, wtedy mozna duzo wygrac
Ulubione gry, te co Zielak wymienil + Piggy Riches i 60'
Ja nie ruszam tylko gier gdzie nie ma bonusów... może dziwne, ale ja najbardziej lubie pacific atack, mało lini ale jak wpadnie ta najwyższa to można troche zgarnąc
Jack Hammer daje radę no i oczywiscie pozostaje sentyment do Robotów - pierwsza moja gra w kasynie, pierwszy raz zakręciłem nie znając zasad - wszystko zaczęło migać, cyferki zaczęły skakać i wygrałem ponad 700zł . Ale jeśli mam wybierać to Jack zostaje no.1 - w sumie na nim dość często dostaje fs'y choć w nich już cięzko o większą wygraną.
_________________ Manchester jest tylko jeden... Glory glory...
Ja tam wole starsze sloty typu Piggy Riches, jak masz malo kasy wchodzisz tam najnizsza stawka i moze niezle dac zawsze tak robie, potem ide na jasia fasole i tez licze na szczescie
Nie wiem jak mozna duzo wygrac na Frankim skur..... nigdy nie dal wygrac
Wysłany: 2012-04-20, 16:17
Praktycznie w każdej sieci znajdzie się jakaś gra, do której się przywiązujemy i do niej często wracamy. Ja osobiście lubię gry w której występuje Expanding Wild /np.w Netent: Secret Codes, Golden Shamrock, Devils Delight, w Playtech: Hulk / Podobne gry znajdziemy również i w pozostałych sieciach kasyn. Wtedy tylko nastawiam się na 5 linii ale za to wyższą stawkę. Wielokrotnie sypało. Ale ulubioną gierką jest Starburst i oczywiście opcja na 5 linii.
Polecam w Playtechu: Great Blue. Ma gra potencjał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group