Według mnie faworyt tego spotkania może być tylko jeden i oczywiście jest nim drużyna gości. która mimo porażki z Romą w LM cały czas jest również moim faworytem do zdobycia i mistrzostwa Anglii jak również LM. Przez cały sezon są w doskonałej dyspozycji i z pewnością po tym spotkaniu drużyna z Manchesteru utrzyma przewagę 6pkt. nad Chelsea. A dlaczego tak myślę? Wystarczy spojrzeć na miejsca w tabeli obu zespołów: 1. Manchester Utd. 78pkt. (25-3-3) 9. Portsmouth 43pkt. (11-10-10) W ostanich 10 spotkaniach to właśnie drużyna United utrzymuje najlepszą dyspozycję bo bilans 8-1-1 o czymś świadczy. Tylko Chelsea próbuje dotrzymać kroku ekipie Sir Alexa Fergusona, ale i ona powoli wymięka! A drużyna Portsmouth w ostatnich 10 meczach wygrała zaledwie 1 raz!!! Od 2005 roku Manchester nie stracił punktów z drużyną gospodarzy wygrywając kolejno: 26.02.2005 Manchester - Portsmouth 2:1 03.12.2005 Manchester - Portsmouth 3:0 11.02.2006 Portsmouth - Manchester 1:3 04.11.2006 Manchester - Portsmouth 3:0 27.01.2007 Manchester - Portsmouth 2:1 (FA Cup) No więc widzimy że również w pucharze Anglii drużyna z Portsmouth odpadła właśnie z Manchesterem - na pewno mają już dosyć starć z ekipą ,,Czerwonych Diabłów" Dla mnie w tym spotkaniu zdecydowana 2 WYNIK: 2:1
Ostatnio zmieniony przez Zielak 2007-04-07, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group