Wysłany: 2008-11-03, 20:00 Spadki kursów
Myślę,że taki temat się przyda.Będziemy wklejac tu mecze w których kursy zachowują się dziwnie Wklejamy konkretne zdarzenie,informujemy o ile spadł kurs i podajemy buka.
to moze i ja dodam cos od siebie.Jutro jest taki ciekawy meczyk w lidze bialoruskiej.Podejrzewam ze moze byc ustawiony ze wzgledu na wysoki spadek kursu oraz ze ok 60% buko wycofalo te spotkanie z oferty:) chodzi o mecz:
Naftan Novopolotsk - Neman Grodno Typ 1 kurs poczatkowy: 2.1 kurs na chwile obecna: 1.55 kursy wedlug Expekt
ja wiem czy mozna to nazwać wałkiem? trener atletico wystawił rezerwy,a getafe walczyło bodajże o utrzymanie,więc realnie patrząc kursy było odpowiednie,jak dla mnie przynajmniej
Wysłany: 2010-05-18, 19:17
plus taki ze o nic nie grali oni mieli swoj final cieszki w pucharze ligi europejskiej plus final pucharu krola mysieli dac odpoczac grajka podctawowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group