Wysłany: 2008-03-17, 10:53 Spora paczka systemów i ebooków
Od dłuższego czasu zbierałem różnego rodzaju systemy i poradniki o bukmacherstwie. A dziś postanowiłem podzielić się z innymi swoimi zbiorami. Paczka zawiera masę systemów bukmacherskich i dwa dobrze znane i poszukiwane ebooki. Pozycja obowiązkowa dla początkujących ale nie wykluczone, że i zawodowcy znajdą coś dla siebie.
Po sciagnieciu i probie rozpakowania otrzymuje informacje, ze archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone. Moglbys to zamiescic w jakiejs innej formie?
obst_FAN [Usunięty]
Użytkownik zbanowany
Wysłany: 2008-03-21, 17:08
Ja jakoś problemu nie miałem, więc może sprawdź czy software Ci dobrze działa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group