Wysłany: 2005-06-10, 20:29
mam pytanie postawilem u nich kuponik za niezla kase zaklad na handicap na francje live +2 kurs 2.2 (bylo to w momencie jak francja wygrywala juz 2-0) ale kupon zostal zatwierdzony i przeszlo wszytko ale potem zrocili mi stawke i przy kuponi epojawilo sie voided mam scan zatwierdzonego kuponu ale nie wiem czy jest sen z nimi walczyc i czy powinni mi to uznac i wyplacic wygrana ?? i czy moga tak sobie wycofywac kupony??
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-10, 20:33
Prawdopodobnie nie ma sensu, gdyż support przyśle Ci pół regulaminu tłumacząc że zakład był nie właściwie zawarty.
Maila mozesz napisac z zapytaniem czemu zwrocili ci zaklad, wyslij im przyokazji screena - ciekawe jak sie wytlumacza , jak dostaniesz odpowiedz to wklej ja tutaj bo jestem ciekaw ;p
Wysłany: 2005-06-13, 10:52
napisalem juz 2 maile od tego czasu i ani jednej odpowiedzi nawet scan im wyslalem ale calkowicie mnie olali chyba trzeba zabrac od nich kaske i isc gdzie indziej
MAm pare pytan odnosnie wypłaty środków z tego buka.
CO oznacza " Swift kod" ?? Jak mam konto bankowe w PKO BP SA to przy "Adres banku" mam podac po prostu miejscowosc i ulice na ktorej znajduje sie głowna siedziba tego banku ??
Jestem początkującym i kompletnie nie zorientowanym w tych sprawach.Wiem,że dla niektórych te pytanie moga byc co najmniej smieszne ale bardzo prosiłbym o udzielenie mi odpowiedzi na nie
Swift kod, to kod banku, zazwyczaj jest to pare literek, zadzwon do banku oni Ci go podadza bez problemu. Jesli chodzi o adres banku, dzwoniac po kod swift, zapytaj sie o glowna siedzibe, ale z site`a spisz. Powinno byc dobrze
A czy można w Sb wypłacić mniej niż równowartośc 20euro? Bo wątpie żebym tyle uzbierał a jeśli nawet to nie szybko. Może ktoś już próbował mniej wypłacić?
Sportingbet oferuje 10 zł za DARMO !!! Bez depozytu !!! za sama rejstracje - malo tego - jezeli uda ci sie z tych 10zl w 14 dni zrobic 100zl dostajesz 100 dodatkowo ;]
Wysłany: 2005-08-29, 09:02
Co jest z tym sportingbetm Wysłałem im skan dowodu w sobote i chcialem dostac bonus odrazu zeby grac na weekend nie dostałem to trudno chce dzisiaj dostac bonus bo chce grac na tenis a tu dalej n ic nie ma :devil1: WIecie moze czy maja jakies wyznaczone godziny albo cos... ??
Wysłany: 2005-09-01, 18:32
Nie wiem co z waszymi kontami jest nie tak , ale ja nie miałem problemu i 10 zł szybko się pojawiło na moim koncie . Dokładnie nie wiem ile czasu im to zajęło bo konto sprawdziłem dzisiaj .
Wysłany: 2005-09-07, 22:27
od trzech dni mam problem z wyplaceniem kasy ze Sportingbet. jestem nowym uzytkownikiem. za wplate 100 zlotych dostalem kolejne 100. obrocilem kasa tyle razy ile jest wymagane. wypelniam poprawie formularz wyplaty przelewem bankowym i od trzech dni dostaje ten sam komunikat:
We're sorry, your transaction could not be processed at this time. We'll do all we can to fix this problem quicky and make sure you can withdraw your funds from Sportingbet account!
W załączniku znajduje się bardzo ciekawy artykuł o szokującej wygranej w Sportingbet.com. Jeden z klientów Sportingbet pomnożył 1 Euro 173 000 razy w jeden wieczór.
Ja wysłałem im kasę wczoraj do południa i coś do tej pory ni widu ni słychu. A na Bet-at-home dochodziło gdy tak robiłem następnego dnia :-/. A chciałem zdążyć na UEFA dziś i wałek.
Jeżeli wysłałeś im kase wczoraj i masz potwierdzenie przelewu to najlepiej im go prześlij. Wtedy powinieneś mieć pieniądze od razu na koncie. Ja mam konto w pkointeligo i gdy tylko jakiś przelew zostanie zaksięgowany to zaraz wysyłam potwierdzenie i kasa jest na koncie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group