Ja to widzę tak: jeśli nie stać kogoś na minimalną stawkę 2zł to znaczy, że nie stać go na hobby pt. bukmacherstwo. Sorry, ale taka jest prawda.
_________________ "Wiesz...mieć hopla na punkcie kogoś takiego jak ty...to zawsze bardzo słuszne zachowanie. Gdybyśmy się spotkali, kiedy jeszcze byłem w branży, byłabyś moją damą numer jeden". LINK
Wysłany: 2009-10-19, 20:35
Witam. Od ponad roku gram w zakłady bukmacherskie. Sprawdziłem już takie serwisy jak Betclic, Bet-at-home, Besson, Unibet i Expekt. Jednakże od dłuższego czasu gram tylko na Sportingbet w zakłady bukmacherskie oraz w pokera na Paradise Poker ( należy do Sportingbet) . Dlaczego właśnie Sportingbet? Najmniejsza wpłata w Sportingbet 10zł. W innych serwisach średnio 10$ co mnie bardzo irytowało gdy chciałem zagrać kilka zakładów. Wpłaty za pomocą przelewy 24. W ciągu 15 minut miałem już pieniądze na koncie. Od pewnego czasu jest również program transmisji telewizyjnych dostępnych w serwisie Sportingbet.com dzięki czemu mogę oglądać mecze. ( Mogę wysłać link do transmisji TV bo mam w Excelu cały rozkład.) Osobiście lubię grać za małe stawki obstawiając akumulator. Czyli 3-6 meczy. Stawka 2-6zł ( Kilka screenów w których jak widać nie wszedł mi 1 mecz na 5/6 meczy). Zakłady kombinacyjne są dla mnie najciekawsze. Czasami tylko obstawię 10-20zł na 1 mecz ligi Angielskiej ( Moim zdaniem najlepsza Liga). Gdy zlecam wypłatę z konta, czekam tylko 3 dni robocze. W porównaniu z Betclic lub Bet-at-home jest to bardzo szybko. Fajną opcją są również zakłady Live. Obstawiasz mecz i czekasz 5 sekund na jego potwierdzenie. Już miałem kilka razy jak zabrakło 2-3 sekund by zatwierdziło mi zakład a tutaj Blokada, bo rzut rożny lub faul. Obstawianie nabiera dodatkowych emocji. Są też minusy. Jak wchodzimy w TYPUJ LIVE, to mamy cały czas ten sam obrazek tylko inny czas meczu. Moim Zdaniem warto by było gdyby był Screen nawet z góry tego meczu umieszczony. Zawsze by było coś innego i ciekawiej wyglądało. A tak to jest już taka monotonia.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2010-02-17, 12:18
Oferta specjalna na szlagierowy pojedynek 1/16 Ligi Mistrzów. Postaw na dokładny wynik spotkania FC Porto - Arsenal, a jeśli Twój typ okaże się nietrafiony, otrzymasz od nas drugą szansę w postaci zwrotu stawki za przegrany zakład do 100 PLN!
Jak to działa?
Zasady promocji są bardzo proste! Na przykład, typuj za 100 PLN, że mecz zakończy się wynikiem 2-2. Na ten rezultat oferowany jest kurs 17.00, zatem w przypadku wygranej możesz zgarnąć aż 1700 PLN! Jeśli jednak w meczu padnie inny wynik i Twój zakład okaże się przegrany, to otrzymasz od nas drugą szansę. W ciągu 48 godzin od zakończenia spotkania otrzymasz od nas zwrot stawki w postaci Zakładu bez Ryzyka do wysokości 100 PLN do wykorzystania w naszej ofercie zakładów sportowych!*
Wysłany: 2010-02-20, 10:35
Manchester City - Liverpool (21 luty godzina 16.00)
Sprawdź naszą specjalną ofertę na niedzielny mecz Premier League. Postaw na dokładny wynik spotkania Manchester City - Liverpool, a jeśli Twój typ okaże się nietrafiony, otrzymasz od nas drugą szansę w postaci zwrotu stawki za przegrany zakład do 100 PLN!
Jak to działa?
Zasady promocji są bardzo proste! Na przykład, typuj za 100 PLN, że mecz zakończy się wynikiem 3-1. Na ten rezultat oferowany jest kurs 21.00, zatem w przypadku wygranej możesz zgarnąć aż 2100 PLN! Jeśli jednak w meczu padnie inny wynik i Twój zakład okaże się przegrany, to otrzymasz od nas drugą szansę. W ciągu 48 godzin od zakończenia spotkania otrzymasz od nas zwrot stawki w postaci Zakładu bez Ryzyka do wysokości 100 PLN do wykorzystania w naszej ofercie zakładów sportowych!*
Wysłany: 2010-02-23, 22:38
Inter - Chelsea (24 luty godzina 20.45)
Oferta specjalna na szlagierowy pojedynek w Lidze Mistrzów. Postaw na dokładny wynik spotkania Inter - Chelsea, a jeśli Twój typ okaże się nietrafiony, otrzymasz od nas drugą szansę w postaci zwrotu stawki za przegrany zakład do 100 PLN!
Jak to działa?
Zasady promocji są bardzo proste! Na przykład, typuj za 100 PLN, że mecz zakończy się wynikiem 3-1. Na ten rezultat oferowany jest kurs 29.00, zatem w przypadku wygranej możesz zgarnąć aż 2900 PLN! Jeśli jednak w meczu padnie inny wynik i Twój zakład okaże się przegrany, to otrzymasz od nas drugą szansę. W ciągu 48 godzin od zakończenia spotkania otrzymasz od nas zwrot stawki w postaci Zakładu bez Ryzyka do wysokości 100 PLN do wykorzystania w naszej ofercie zakładów sportowych!*
Dołączył: 20 Sie 2010 Tematy: 21 Posty: 733 Skąd: Centralna Polska :)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania
Wysłany: 2011-02-11, 13:02
Dostałem od nich maila z promocją. Bonus 50% Reload! do 200 zł. Pewnie to tylko dla odbiorców maila więc sobie posprawdzajcie. Szczególnie pershing bo on widzę sęp na takie promocje
[ Komentarz dodany przez: pershing: 2011-02-11, 13:19 ] niestety nie ma
Wysłany: 2011-04-22, 10:24
Cytat:
Wraz z nastaniem prawdziwej wiosny z pewnością wielu z nas myśli o spędzeniu weekendu na łonie natury. Nie musi to jednak oznaczać rezygnacji z bycia na bieżąco z ofertą Sportingbet! Specjalnie z myślą o was przygotowaliśmy aplikację na telefony komórkowe, pozwalającą na śledzenie i obstawianie na żywo wydarzeń z naszej oferty. Teraz dodatkowo oferujemy 10 PLN za każdy pierwszy zakład złożony przez komórkę, którego wartość przekroczy dziesięć złotych.
Sprawdź szczegóły oferty:
Oferta jest dostępna dla nowych lub obecnych klientówSportingbet Polska składających zakłady via Sportingbet Mobile (lajt.Sportingbet.com) od 1.04.2011 do odwołania Klienci składający zakłady o minimalnej kwocie 10 PLN z minimalnym kursem 1.3 lub większym otrzymają 10 PLN w Zakładzie Bez Ryzyka. Przy akumulatorach minimalna stawka każdego zakładu musi wynosić 1.3. Kwalifikują się tylko zakłady pojedyncze oraz akumulatory. Inne zakłady wielokrotne nie są uwzględnione w tej ofercie. Zakłady wstrzymane lub anulowane nie kwalifikują się do promocji. Zakład Bez Ryzyka wpłynie na konta graczy do 24h po zrealizowaniu pierwszego zakładu danego klienta na Sportingbet Mobile (lajt.Sportingbet.com). Zakład Bez Ryzyka zostanie przyznany jako "tylko wygrane" bez możliwości zwrotu stawki, z wymogiem obrócenia 1x na dowolnych zakładach sportowych. Zakłady Bez Ryzyka mogą zostać zrealizowane zarówno przez Sportingbet Mobile jak i poprzez stronę pl.Sportingbet.com Zakłady Bez Ryzyka są ważne przez 14 dni od przyznania - po tym czasie zostaną usunięte z kont klientów. Wszyscy uczestnicy muszą mieć ukończone 18 lat. Konta zduplikowane nie będą się kwalifikować. Organizator promocji zastrzega sobie prawo do wyeliminowania z promocji, według własnego uznania, indywidualne konta graczy. Organizator promocji ma prawo do odmowy przyznania nagrody bez podania przyczyny tej odmowy. Organizator promocji jest jedynym arbitrem tej oferty i jego decyzje będą ostateczne i wiążące w przypadku rozstrzygania sporów z nią związanych. Użytkownik biorący udział w promocji zobowiązany jest do skonsultowania czy pozostaje w zgodzie z prawem obowiązującym w danym kraju oraz zobowiązany jest przestrzegać warunków i regulaminu serwisu Sportingbet.com.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group