No właśnie tam jest jakoś dziwnie. Na Inteligo jest możliwość wysłania e-mail a w PKO Inteligo ( interfejs wygląda inaczej ) to jest FAKSEM....Co za durny pomysł :-/.
Wysłany: 2005-09-29, 18:34
MatroX napisał/a:
W załączniku znajduje się bardzo ciekawy artykuł o szokującej wygranej w Sportingbet.com. Jeden z klientów Sportingbet pomnożył 1 Euro 173 000 razy w jeden wieczór.
Jakbym puscil 59049 kuponow za 1 euro tez bym wygral nie no zartuje ale gosc mial farta i pozdro dla niego
Wysłany: 2005-09-30, 14:12
W sportingu dochodzi najszybciej przynajmniej u mnie, w srode ok. 15 wplacilem na poczcie w czwartek ok. 16 juz bylo a wezmy takie baw czekalem 2 tygodnie...
Wysłany: 2005-10-17, 12:50 10 PLN za darmo, bez depozytu!!!
Z racji zakończonych eliminacji oraz awansu Polskiej Reprezentacji do MŚ Niemcy 2006 Sportingbet przyznaje bonusy w wysokości 10 PLN!
Jak otrzymać kasę?
1. Załóż Konto w Sportingbet - zarejestruj się, a otrzymasz swój numer użytkownika ID w Sportingbet.
2. Wyślij sms o treści SPORT na numer 7116 - 1,22 zł, a otrzymasz Twój unikalny kod.
3. Wyślij email na adres promocja@Sportingbet.com, w treści którego wpisz a) swój numer użytkownika ID w Sportingbet b) unikalny kod, który otrzymałeś w SMSie zwrotnym c) kod polecającego użytkownika K5785SZZ
Wysłany: 2005-10-17, 16:14 Re: 10 PLN za darmo, bez depozytu!!!
mieszczan napisał/a:
Z racji zakończonych eliminacji oraz awansu Polskiej Reprezentacji do MŚ Niemcy 2006 Sportingbet przyznaje bonusy w wysokości 10 PLN!
Jak otrzymać kasę?
1. Załóż Konto w Sportingbet - zarejestruj się, a otrzymasz swój numer użytkownika ID w Sportingbet.
2. Wyślij sms o treści SPORT na numer 7116 - 1,22 zł, a otrzymasz Twój unikalny kod.
3. Wyślij email na adres promocja@Sportingbet.com, w treści którego wpisz a) swój numer użytkownika ID w Sportingbet b) unikalny kod, który otrzymałeś w SMSie zwrotnym c) kod polecającego użytkownika K5785SZZ
Jeżeli założyłes konto przed rozpoczęciem promocji to przysyłają meila:
Szanowny Kliencie,
Niestety w zwiazku z tym, ze Pana konto zostalo zalozone przed rozpoczeciem przez nas Promocji SMS nie jest Pan uprawniony o otrzymania Bonusu 10 PLN. Moze Pan natomiast otrzymac Bonus za polecenie naszego serwisu znajomym (maksymalnie 10 osob) w wysokosci 5 PLN.
# Musisz 'obrócić' całą sumą otrzymanym bonusem 10krotnie. Oznacza to, że otrzymany bonus musi być wniesiony do zakładów sportowych 10krotnie. Jeżeli będziesz chciał/a wypłacić środki przed wypełnieniem powyższego warunku, stracisz przyznany Ci bonus. Jednak po wypełnieniu powyższego warunku, czyli po tym, jak cały bonus wniesiesz do zakładów dziesięciokrotnie, bębędziesz mógł/mogła wypłacić swoje środki.
tzn. ze musze postawic za łączną sume 100 zł, i przy tym za kazdym razem musze stawiac kupon za 10 zł ? czy moge np. stawiac kupony za 2 zł ?
_________________ "...KaÂżdy jest gotĂłw by zabiĂŚ, tylko samuraje sÂą gotowi by umrzeĂŚ ...."
Ja wolałem wysłac do nich mejla i otrzymałem taka informacje a wiec można stawiac po 2zł
Cytat:
"Witamy serdecznie,
Dziękujemy za przesłaną wiadomość.
Szanowny Kliencie,
Informujemy iz aby spelnic wymog co do obrotu klient musi wniesc kupony na kwote 10x10 PLN.
Moga to byc np: 50x2, 40x2.5 , 100x1 etc. tak aby skumulowana suma wyniosla 100 PLN
Mamy nadzieję, że powyższe informacje okazały się pomocne. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań lub wątpliwości prosimy o przesłanie do nas wiadomości na adres: poland@Sportingbet.com.
Sportingbet dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia profesjonalnej obsługi naszym klientom na całym globie.
Serdecznie pozdrawiamy,"
oto był ten mejl
_________________ "...KaÂżdy jest gotĂłw by zabiĂŚ, tylko samuraje sÂą gotowi by umrzeĂŚ ...."
Wysłany: 2005-10-19, 08:50 Re: 10 PLN za darmo, bez depozytu!!!
mieszczan napisał/a:
Jak otrzymać kasę?
Wysłany: 2005-10-21, 08:02
Jak otrzymać kasę? 1. Załóż Konto w Sportingbet - zarejestruj się, a otrzymasz swój numer użytkownika ID w Sportingbet. 2. Wyślij sms o treści SPORT na numer 7116 - 1,22 zł, a otrzymasz Twój unikalny kod. 3. Wyślij email na adres promocja@Sportingbet.com, w treści którego wpisz a) swój numer użytkownika ID w Sportingbet b) unikalny kod, który otrzymałeś w SMSie zwrotnym c) kod polecającego użytkownika KEES6W4S
Ile trzeba uzbierać kasy albo ile razy trzeba obstawić aby móc wypłacić kase z bonusu. Dodaje że nie z tej promocji tylko co była kiedyś a dopiero niedawno się zorientowałem że mam jeszcze ze starej ??
Ostatnio zmieniony przez DAMYAN 2005-10-23, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Niestety akcja promocyjna została zakończona kilkanaście godzin wcześniej, wbrew regulaminowi (miała trwać do 26.10.2005 do godz.23:59:59). Na stronie głównej w dalszym ciągu jest informacja o tejże promocji dla nowych użytkowników. Nie wiedząc o tym, wysłałem dzisiaj SMS-a polecającego nowego użytkownika. Straciłem w ten sposób 1,22 zł. Czyżby celowa dezinformacja potencjalnych klientów? Wyciąganie w taki sposób pieniędzy od klienta jest karygodne. Bardzo źle to świadczy o tej firmie.
Hej a co myslicie o takim sposobie na kase: Wplacam 500zl i dostaje 400zl (bonus za 1 wplate) Wyplacam sobie moje 500zl i gram od nich bonusem czyli 400zl. Przejdzie to?? dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group