Wysłany: 2007-02-25, 14:02 Moderator cyklicznego konkursu
Szukamy moda do konkursu, coś jak typ dnia albo wspólny kupon. Zasady są juz wymyślone, trzeba to jeszcze poskładać w kupę no i prowadzić całą zabawę ;> Nie zwlekać bo chcemy już ruszać
zreszta chętnie bym przeją nie tylko dział z konkursem
Jak już będzie na forum archiwum nieaktywnych działów to się razem z Hirtkiem zgłoś
Aion proszę nie obraź się ale coś mi tu śmierdzi że jesteś Waciak z obst.com.Po pierwsze jesteś Modem działu Hokej,a Wacio też lubi hokej.Po drugie Wacio mnie jeździł i ty też.To są tylko moje przypuszczenia ale jak jesteś Wacio to respekt I proszę nie nadużywaj siły.Pozdro
Aleś argumenty podał Jesteś kolejnym który się przyczepił i chyba także będę musiał na PW Ci wysłać wyjaśnienie Na obst.com nie byłem i nie będę Możesz mnie znaleść na innym forum,którego tutaj nie moge podać
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów...z drugiej strony mleko też nie!!
:zdziwiony: Aleś argumenty podał Jesteś kolejnym który się przyczepił i chyba także będę musiał na PW Ci wysłać wyjaśnienie Na obst.com nie byłem i nie będę Możesz mnie znaleść na innym forum,którego tutaj nie moge podać
Nie musisz nic wysyłać i wyluzuj tak jak mówiłem to są tylko moje przypuszczenia ale nie jestem pewny w 100% że jesteś Wacio poprostu doszły mnie takie słuchy i w sumie wydało mi się to prawdopodobne ale z modem nie będę się kłócił i powiedzmy że ci wierze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group