Mam kolejny fajny pomysł, mam nadzieję że Wam się spodoba. Otóż polubiliśmy się wszyscy bardzo na tym forum, jesteśmy praktycznie jedną rodziną. Dlatego poznajmy się od trochę innej strony, nie gadajmy tylko o typach, pewniakach, asach, królach, piłkarzach, siatkarkach itp. Porozmawiajmy o muzyce, filmie, pochwalmy się co w naszej rodzinie słychać. Proponuję niedzielne popołudnia spędzać właśnie w taki sposób, iż każdy z nas zaparzy sobie kawę albo herbatę, ukroi kawałek ciasta i umówimy sie na jakimś czatowym pokoju i pogadamy sobie ot tak po prostu...
Amciek to zawsze wyskoczy z jakimś przewrotnym pomysłem, który po głębszym przemyśleniu okazuje się być całkiem niezły ;0
Dobre pomysły mają to do siebie, że początkowo wyglądają na złe. Kiedy Freddie Mercury zaprezentował pozostałym członkom grupy pierwszy zarys piosenki "We are the champions", ci pokładali się ze śmiechu.
Wysłany: 2007-09-26, 22:36
a ja mam lepszy pomysl , musimy zrobic zjazd forum kiedys gdzies jakos nie lubie wirtualnej zabawy , lepiej sie poznac osobiscie przy jakims kieliszeczku wodki czy piwa to kto ma pusty dom ?
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
tzn wypalić to nie wypali tak jak wszyscy chcemy, wiadomo ze nie zbierzesz wszystkich "fajnych", ale np jeden weekend zaplanować w jakimś pensjonacie zimą, ew wspólny sylwester ( każdy zbiera swoją ekipę małą i w góry uderzamy), albo spotkania regionalne przy herbacie, zrobimy zdjęcia do albumu rodzinnego-forumowego, a taki mega-zjazd to w wakacje
ja bym proponowal zamelinowac sie w ustroniu fajne i tanie pokoje mozna sobie posmigac z 2 dni pochodzic po gorach w ustroniu jest tez zaje*** park linowy na rownicy http://www.funtour.marlan.pl/park/index.htm a wieczorem jakies ognicho czy zwiedzanie monopoli co wy na to?? jak bym sie pisal
Dołączył: 18 Lut 2007 Tematy: 35 Posty: 986 Skąd: z innej epoki
Wysłany: 2007-09-28, 19:22
hazardusy z Wami nie jade nigdzie kazdy długi ma jak nic pewne dla mnie jest ze sie z blizna w okolicy nerek obudze i wannie z lodem
choc z drugiej strony moje nerki sie nie nadaja moze sam cos zarobie
jednak zmieniam zdanie pojade proszę tylko o utworzenie najpierw tematu gdzie kazdy bedzie swoje karty zdrowia wrzucał to stworzym taki mały katalog dla potencjlanych klientów
_________________ Uczciwy idealista dąży do forsy. Pieniądze to wytłoczona w monecie wolność. A wolność to życie.
zapraszam was wszystkich do Ciechocinka do sanatorium, mama jest oddziałową to załatwi wam lokum, pozwiedzamy tężnie, grzybek, park, bedzie wystrzalowo
zapraszam was wszystkich do Ciechocinka do sanatorium, mama jest oddziałową to załatwi wam lokum, pozwiedzamy tężnie, grzybek, park, bedzie wystrzalowo
a ryczace 40 też? ;D znaczy 30dzieatki ;]
o 30stki czy 40stki to ciezko, raczej 50siatki 60siatki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group