Sprzedam ZTE Blade, Samsunga Gio, HTC Hero lub Xperie X8 telefon do wyboru bo biorę niedługo nową umowę w Play i telefon będzie na sprzedasz. Ceny do uzgodnienia.
Witam jestem nowy . Mam 2100 na Moneybookers wymienię je na wpłatę na konto Jako że jestem nowy wysyłam zaufanym pierwszy oraz oczywiście chcę mniej pieniędzy niż te 2100. Kwestia dogadania .
kupie komuś doładowanie do telefonu ,obojętnie jakiej sieci w zamian oczekuje przesłanie takiej samej kwoty na konto w Moneybookers bądź PKO . nie mniej niż 30 zł
kupie komuś doładowanie do telefonu ,obojętnie jakiej sieci w zamian oczekuje przesłanie takiej samej kwoty na konto w Moneybookers bądź PKO . nie mniej niż 30 zł
tylko dzisiaj kupie komuś doładowanie do dowolnej sieci z tym że : o wartości 25-35 zł płacicie 5 zł mniej na Moneybookers, a o wartości 50 zł 10 zł mniej na Moneybookers. pozdro, zaufanym wysyłam pierwszy
Sprzedam nowy modem ZTE MF 631 kupiony w play 14.12.2011 chetnych zapraszam na PW
Mam do sprzedania NOWY nigdy nie używany bezprzewodowy modem usb GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA typ: MF631 kupiony w sieci play. Chętnych zapraszam na pw cena: 100 pln ... w salonie gorszy modem na kartę chodzi po 129 pln. (kolor: czarny, składane wejście usb).
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2012-02-14, 19:59
Witam,
Sprzedam Iphone 4s 16GB Black (przyszedł z Anglii), którego wygrałem w turnieju dla VIP-ów Cena, taka, żeby się nie targować, powiedzmy 2k pln, potem mogę wstawić fotkę, płatność skrill/pl bank.
Został wypakowany i sprawdzony, btw nie wiem jak jest z sim lockiem, na pewno do wyboru jest PL menu
Mam do sprzedaży laptopa HV Pavilion DV6. Dostałem go w Orange, ale nie potrzebuje kolejnego sprzętu, więc chętnie oddam go w dobre ręce. Jest to DV6-6b30sw o takich parametrach:
- Procesor Intel Core™ i3-2330M (2,2 GHz 3 MB pamięci podręcznej L3 ) Zestaw układów Intel HM65 Express - Pamięć Pamięć 4 GB DDR3(1 x 4 GB) Maks. pojemność pamięci Możliwość rozbudowy do 8 GB pamięci DDR3 Gniazda pamięci Dostępna dla 2 użytkowników - Pamięć masowa Napęd wewnętrzny 500 GB SATA (5400 obr./min) Napęd optyczny Napęd SuperMulti DVD±R/RW z obsługą nośników dwuwarstwowych - Wyświetlacz HD LED o przekątnej 39,6 cm (15,6") z technologią BrightView (1366 x 768 ) - Karta graficzna AMD Radeon HD 6490M (1 GB pamięci wydzielonej DDR5, maks. 2,97 GB pamięci całkowitej) - System operacyjny Windows 7 Home Premium 64 - Funkcje rozszerzeń Porty 1 port VGA 1 złącze HDMI 2 wyjścia słuchawkowe 1 wejście mikrofonu 2 porty USB 2.0 2 porty USB 3.0 1 port RJ45 - Urządzenia multimedialne i urządzenia wejścia Kamera internetowa Kamera internetowa HP TrueVision HD z wbudowanym mikrofonem cyfrowym (system Low Light) Funkcje audio System Beats Audio gwarantujący rewelacyjne doznania dźwiękowe - Urządzenie wskazujące Tabliczka TouchPad z obsługą sterowania dotykowego i z wyłącznikiem - Urządzenia komunikacyjne Interfejs sieciowy Wbudowana karta sieciowa Gigabit Ethernet 10/100/1000 Bezprzewodowe Intel 802.11 b/g/n; Bluetooth z WiDi - Wymagania dotyczące zasilania i eksploatacji Typ zasilacza Zasilacz 90 W Typ akumulatora 6-komorowy akumulator litowo-jonowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group