_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
mam 4h, ale sa slabej jakosc wykonane , pianka na bebenach, nie wygodne , ale nie wiem czy z stucznej skory beda lepsze, aa i jak za dlugo mam je na uszach, to mi skora schodzi,ucho sie przesusza, wiec nie jest dobre..
Jesli ktos studiuje informe, to mam na sprzedanie projekt zaliczeniowy, za ktory sam troche bulilem (jako, ze kryptografia mnie wcale nie interesuje, a jakos trzeba bylo zaliczyc ). Program (szyfrator) szyfrujacy pliki z uzyciem algorytmu IDEA + RSA (klucze prywatne i publiczne). Moje jest GUI i cala dokumentacja. Wszelkie propozycje, jako ze jestem otwarty na takie, prosze na PW. Chce chociaz czesc kasy odzyskac Program zrobiony jest profesjonalnie, otrzymalem za niego ocene bdb.
Edit. Zapomnialem dodac, iz program napisany jest w C#, ale mam gdzies tez wersje w javie.
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
jesli chodzi o wygode uzytkowania, to miazdza, steelseries 5h v2 , nie bardzo rozrozniam, efektywnosc, czystosc dzwieku, glowna miara jest wygoda uzytkowania, POlecam bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group