Wybrałem mecz z brazylijskiej Seria B, pomiędzy Ponte Preta a Gremio Barueri. Gospodarze to drużyna której sie nie udało w zeszłym sezonie utrzymac w 1 lidze, zakończyli sezon na 17 pozycji, dużo im nie zabrakło do 16 miejsca, które gwarantowało utrzymanie. Drużyna gości, Barueri to beniaminek w 2 lidze, uzyskali awans z 4 miejsca w Seria C. Po 4 kolejkach nowego sezonu, Ponte Preta ma na swoim koncie 7 pkt, podobnie zespół gości, który ma tyle samo. Preta grała jak na razie u siebie 2 mecz i oba wygrała, pierwszy z SE do Gama 1-0 a drugi z innym spadkowiczem z 1 ligi, Fortaleza EC 2-0. Zespół Gremio Barueri rozegrał dwa mecze na wyjeździe, i nie mogą zaliczyć tych meczy do udanych, pierwszy przegrali 0-3 a drugi zremisowali 1-1. Drużyna wygrała 2 mecze na swoim stadionie, i dlatego mają aż 7 pkt po 4 kolejkach. Ale wiadomo że beniaminek zawsze bardziej stara sie u siebie, przed własnymi kibicami.
Moim zdaniem Ponte Preta spokojnie wygra ten mecz, drużyna pewnie chce powrócić do 1 ligi, a więc juz od początku sezonu powinni wygrywać, a szczególnie z zespołami o wiele słabszymi, jak np Barueri. Goście juz udowodnili w mecz z Fortaleza że sa mocni na swoim stadionie, myślę że jak wygrali z drużyna co walczyła rok temu w 1 lidze, to teraz poradzą sobie z beniaminkiem. typ powinien być dodany do ankiety na jutro, chyba przynajmniej ja tak myśle
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez BePe 2007-06-06, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group