Dołączył: 16 Lut 2007 Tematy: 53 Posty: 626 Skąd: St. James's Park
Wysłany: 2007-04-24, 09:48 Śr[25.04.07]godz. 20:45 Chelsea - Liverpool
Chelsea - Liverpool typ 1 2,05(Betsson) -- typ nieliczony, nieregulaminowy buk
O 20:45 na Stanford Bridge dojdzie do pojedynku Chelsea z Liverpoolem.Chelsea i Liverpool to czołowe drużyny angielskiej Premiership.Chelsea jest vice liderem a Liverpool znajduje się na 3 miejscu w Premiership. Chelsea w ćwierćfinale wyeliminowała Valencię . w dwumeczu padł wynik 3-2 dla Anglików. Liverpool natomiast pokonał w dwumeczu 4-0 znajdujące się w fatalnej formie PSV Eindhoven. W ostatnich meczach ligowych Chelsea zremisowała 0-0 z Newcastle i widać było w tym meczu że The Blues oszczędzają się przed środowym meczem z Liverpoolem. Liverpool na własnym stadionie wygrał 2-0 z Wigan. Chelsea przed dwoma laty odpadła z LM po bramce Luisa Garcii, która dotąd wywołuje wiele kontrowersji. Myślę że gospodarze okażą się minimalnie lepsi na własnym boisku . Chelsea jak dotąd jest nie pokonana na własnym stadionie . Pod wodzą Jose Mourihno jeszcze nigdy nie przegrała na Stanford Bridge. Mój typ 1
Ostatnio zmieniony przez Pyrlik 2007-04-30, 21:27, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2007-04-25, 08:37
Oslabiona kontuzjami Chelsea, poza tym w nie najlepszej dyspozycji? Z Liverpoolem w swietnej formie? Cos nie chce mi sie wierzyc.
A ten argument:
lucas napisał/a:
W ostatnich meczach ligowych Chelsea zremisowała 0-0 z Newcastle i widać było w tym meczu że The Blues oszczędzają się przed środowym meczem z Liverpoolem.
jest smieszny Jak moze sie oszczedzac druzyna, kiedy ten wlasnie mecz mogl decydowac o ewentualnym mistrzostwie kraju? Czyby rezygnowali juz z jednego trofeum na rzecz drugiego? Nieeeeeee.
lucas napisał/a:
Chelsea jak dotąd jest nie pokonana na własnym stadionie . Pod wodzą Jose Mourihno jeszcze nigdy nie przegrała na Stanford Bridge.
Ostatnie trzy spotkania na stadionie Chelsea. Widać, że Liverpool nie leży Chelsea. Dlatego szczerze wątpie aby Chelsea to wygrało, choć wiadomo w Champions League motywacja jest zdecydowanie większa niż w lidze. Trudny mecz do wytypowania, ja bym się skłaniał na remis.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group