Wysłany: 2007-09-09, 21:39 Starbet
Obecnie mają fajną promocję 100% od depozytu do 30E.Jest jeden wymóg,konta ,które obejmuje promocja musiały zostać założone przed 16 sierpnia 2007 roku.Obrót 3x cała kwota i brak minimalnego kursu przy obracaniu kwotą .Promocja sprawdzona przeze mnie i innych moich znajomych.
A teraz takie moje osobiste pytanie,nie wiecie jak u nich z Supportem?Jak szybko odpisują?
Nie prawda ja sie zarejestrowalem 18 wrzesnia i bonus dostalem. Kase doliczaja automatycznie! Bonus doostepny równiez po wplacie przez Moneybookers. Mi zeszlo z wplata okolo 7 min. Tyle mi wystarczylo zeby po rejestracji juz obsatawiac mecze. kase mozemy wyplacic dopiero po 7 dniach. Najwazniejsze minimalny kurs do obrotu 1.01!!!!! szal. od siebie nie polecam GIER szczegolnie blackjack . przegralem duzo kasy ale odrobilem na zakadach. Ogolnie bardzo dobry bukmacher!!!! Polecam!!!
Heh jak dla mnie jest to słaby buk... nie wyróżna sie niczym tylko tym ze dawał bonusa 5 ojro do 10 lipca.. Kursy są średnie nie za niskie nie za wysokie . Mają slaba oferte meczy no i stronka po Niemiecku.. I jeszcze życzą sobie skana przy wyplacie Co do grafiki też kicha
Wysłany: 2007-09-27, 16:09
Tylko Ci mogą korzystać z tej promo co konto założyli bodajże przed 17 sierpnia 2007 roku.Nie wiem czy dobrze pamietam odnosnie tej daty ale to są gdzieś te rejony .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group