Wysłany: 2012-02-03, 23:44 statystyczny b@rto vs znaffca Pietaszek89
Cyferki vs "wiedza" Pojedynek z hokeja. Jak wiadomo, ja z hokeja nie jestem mocny, podpieram sie porzadna analiza "statystyczna" i szperaniem w necie informacji. Pietaszek jest uwazany za znawce hokeja na forum. Sprawdzimy sie w pojedynku.
- pojedynek od poniedzialku 06.01.2012 godz. 00.00 do nocy z niedzieli na poniedzialek (uwzgledniajac mecze z NHL) - po 3 typy dziennie - dowolna liga - dowolny bukmacher - dowolny typ (1x2, ML, under/over etc.) - max kurs 3,0 (kursy wyzsze, traktowanie jako 3,0) - wygrywa wyzsze ako trafionych typow
1. Amur Khabarovsk - Metallurg Novokuznetsk under 5,5 @ 1,55 Tobet (tu mam watpliwosci, bo livesports pokazuje ze mecz jest odwolany, ale oficjalne strony obu klubow milcza na ten temat - podam na wszelki wypadek typ zastepczy, gdyby ten mecz jednak nie wypalil) 2. Torpedo Novgorod - Dinamo Minsk over 4,5 @ 1,60 Gamebookers 3. Leksands - Malmö over 4,5 @ 1,60 Unibet
zastepczy w razie odwolania typu nr 1 Oskarshamn - Tingsryds 1 @ 1,68 Redbet
#7 Washington Capitals - Florida Panthers 1 (2,07) - Tobet #8 Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins Under 5.5 (1,70) - Bwin #9 New York Rangers - New Jersey Devils 1 ML (1,62) - Pinnacle
Cyferki vs "wiedza" Pojedynek z hokeja. Jak wiadomo, ja z hokeja nie jestem mocny, podpieram sie porzadna analiza "statystyczna" i szperaniem w necie informacji. Pietaszek jest uwazany za znawce hokeja na forum. Sprawdzimy sie w pojedynku.
- pojedynek od poniedzialku 06.01.2012 godz. 00.00 do nocy z niedzieli na poniedzialek (uwzgledniajac mecze z NHL) - po 3 typy dziennie - dowolna liga - dowolny bukmacher - dowolny typ (1x2, ML, under/over etc.) - max kurs 3,0 (kursy wyzsze, traktowanie jako 3,0) - wygrywa wyzsze ako trafionych typow
3 typy dziennie !!! a nie 6 :
Pietaszek89 napisał/a:
Pietaszek89 napisał/a: #1 Cracovia Kraków - KH Sanok 1 (1,86) - Betsson #2 Unia Oświęcim - JKH Jastrzębie Over 6.5 (1,73) - William Hill #3 EHC Basel Sharks - HC Ajoie 1 (2,05) - Unibet #4 EHC Olten - GCK Lions 1 (1,80) - Bet-at-home #5 VMF St. Petersburg - Tver Under 5.5 (1.80) - Betsson #6 Volzhsk - Krasnoyarsk 1 (1,65) - Expekt
#7 Washington Capitals - Florida Panthers 1 (2,07) - Tobet #8 Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins Under 5.5 (1,70) - Bwin #9 New York Rangers - New Jersey Devils 1 ML (1,62) - Pinnacle
#10 San Jose - Calgary Flames San Jose Over 33.5 SOG (1,85) - Betsafe #11 Czechy - Szwecja Over 4.5 (1,60) - Expekt #12 Litwa - Włochy Under 6.5 (1,85) - Doxxbet
13. Washington Capitals - Winnipeg Jets 1 @ 2,0 b365 14. Columbus Blue Jackets - Dallas Stars under 5,5 @ 1,71 Pinnacle 15. New York Rangers - Tampa Bay Lightning 1 @ 1,90 Tobet
13. Washington Capitals - Winnipeg Jets 1 @ 2,0 b365 14. Columbus Blue Jackets - Dallas Stars under 5,5 @ 1,71 Pinnacle 15. New York Rangers - Tampa Bay Lightning 1 @ 1,90 Tobet
#10 San Jose - Calgary Flames San Jose Over 33.5 SOG (1,85) - Betsafe #11 Czechy - Szwecja Over 4.5 (1,60) - Expekt #12 Litwa - Włochy Under 6.5 (1,85) - Doxxbet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group