stare dzieje, stara strona mojego autorstwa. nie aktualizowana w ogóle, ostatnio w listopadzie. typy słabe, darmowe, bez rewelacji. może kiedyś ją odświeżę
-
bedziemy wdzieczni za link do naszego forum na waszej www
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-04-17, 13:23, w całości zmieniany 2 razy
Mam fajną stronke z darmowymi typami na której jest forum itp. Nie jest to moja stronka ale polecam bardzo. Narazie jeszcze nie jest zrobiona do końca ale gdy tylko pojawi się tam duża liczba użytkoników na pewno zostanie skończona. Jest tam także liga typerów! Gorąco polecam: SPOKO STRONKA
// "Narazie jeszcze nie jest zrobiona do końca ale gdy tylko pojawi się tam duża liczba użytkoników na pewno zostanie skończona" to chyba odwrotnie sie powinno robic, najpierw skonczyc pozniej reklamowac
Prowadze stronke z typami ze sportow Amerykanskich MLB, NBA, NFL, NHL. Niedlugo pojawi sie forum z USsports. Wszystkich serdecznie zapraszam na swoja strone www.usbet.org
Link do forum dodam przy nastepnej aktualizacji dzialu linki.
_________________ www.usbet.org - Serwis w peÂłni poÂświecony sportom AmerykaĂąskim, typy z NBA, NHL, MLB, NFL.
Strona z darmowymi typami i analizami na najbliższe mecze piłkarskie. Znajdziecie na niej również opis bukmacherów internetowych, dużo ciekawych artykułów i najświeższych newsów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group