Wysłany: 2005-02-13, 15:31 SUPER KUPON - coś innego niz Wspólny kupon
Drodzy typowicze, Chce na tym forum utworzyć nowy temat o nazwie "SUPER KUPON", w tym dziale każdy podawałby swoje typy na weekend, i w piątek zostałyby wybrane 5 najlepszych typów na weekend, z najlepszymi kursami. Typowac mozna tylko wydarzenia sportowe ogolno dostepne w wiekszosci bukmacherow, tzn. pilka nozna, hokej na lodzie, tenis, sporty zimowe, siatkowka, koszykowka.Kazdy uzytkownik od poniedzialku do piatku moze podawac w specjalnie przeznaczonym do tego temacie 5 najpewniejszych typów na codziennie Chcecie ułatwić granie innym Waszym celem jest pomoc innym graczom podaj elink do nowego prowadzenia http://obstawianie.com/viewforum.php?f=162 Co sądzicie na ten temat prosze o komentarze... Z góry dzięki
_________________ ••• FC Bayern MĂźnchen & AS Roma•••
Ostatnio zmieniony przez Bajerok 2005-02-14, 22:42, w całości zmieniany 1 raz
To chyba nie ma sensu bo wszyscy beda grali po najnizszych kursach zdarzenia typu Anderlecht, a poza tym juz kiedys na jakims forum widzialem ten pomysl i jak dla mnie to kompletny niewypal.
_________________ ...::: Jedyn¹ drog¹ rozwoju jest ci¹g³e podnoszenie poprzeczki... jedyn¹ miar¹ sukcesu jest wysi³ek jaki w³o¿yliœmy aby go osi¹gn¹Ì !!! :::...
Wysłany: 2005-02-13, 15:40
Bart87 napisał/a:
To chyba nie ma sensu bo wszyscy beda grali po najnizszych kursach zdarzenia typu Anderlecht, a poza tym juz kiedys na jakims forum widzialem ten pomysl i jak dla mnie to kompletny niewypal.
Wybieraliśmyby te z największym kursem i najbardziej prawdopodobne
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2005-02-13, 18:44
W sumie podobne do wspolnego kuponu, dlatego nie ma sensu, twiorzyc kolejnego dzialu... trzeba "usprawnic" wspolny kupon i dzialac tam !!
Dokładnie,co co robić coś prawie identycznego... Trzeba sie skupić na WK bo widać ,że cosik z tego może być a jeśli już naprawde nie wypali to spróbować troszke w innej formie
Ale po obecnym stanie konta w tym dziale wydaje mi się,że bedzie wszystko OK
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2005-02-13, 19:18
Kto by chcial wziasc pod opieka wspolny kupon z fenixem ?? trzeba tam zrobic zmiany !!
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2005-02-13, 19:36
Moja propozycja na WK:
Osobne tematy na kazdy dzien. Typy mozna podawac dzien wczesniej do wieczora, zeby kupon byl gotowy juz na rano dnia w ktorym mozna go zagrac W dziale podwieszony temat rozliczeniami danych dni np Dzien [data] z podanym kuponem zaznaczeniem co weszlo a co nie + zysk
mniej wiecej tak...
i jak ?
chyba ze ktos ma lepszy pomysl...
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-02-14, 22:46, w całości zmieniany 5 razy
Wysłany: 2005-02-13, 20:40
ja jestem ZA D
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2005-02-13, 21:27
Tylko...jak to zrobic bo jak zrobimy na tygodnie to tylko na weekend bedzie mozna podawac, inaczej by trzeba bylo kazdy temat na dzien robic ?? hmmm zostajemy tylo przy weekendzie czy tematy jako dni ?
Ludzie dajcie cos z siebie, a kazdy z tego skorzysta :evil:
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-02-13, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
No własnie Wydaje mi się ,że typy na poszczególne dni tygodnia mogłyby zostać-nie tak że na siłe coś wybierać ale przecież zawsze jakieś 2,3 konkretne typy na dany dzień można wyłowić ooo np. taki tenis teraz:jest masa meczy a dobrych typerów z tej dziedziny nam przecież nie brakuje Albo drugi przykład za niedługo wraca Liga Mistrzów i UEFA o rozgrywki są przecież zawsze w tygodniu 8)
Jeszcze pytanie co do wpisywania teraz na dany tydzień typów - każdy wpisuje typ i pisze swoj nick obok ,czy jak to robimy?
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2005-02-13, 22:06
wiec moje refleksje :
jak do tad typowalo tam okolo 12 typerow a typy podawala tylko garstka. dlatego trzeba wybrac tych ktorym naprawde na tym zalezy i zaangazuja sie w to rownie mocno jak we wlasne qpony.
proponuje zeby zmienic zasade tego tematu: nie zaprzestawac na tym ze kazdy poda swoj "typ dnia", fenix zbierze wszystko i zrobi qpon systemowy. lepiej bedzie jak kazdy wybierze 1 lub 2 typy godne uwagi, poda je dzien wczesniej i cala grupa przedyskutuje kazdy typ po koleji i wypowie sie czy jest na "tak" czy "nie". wtedy napewno uniknie sie takich wpadek jak remis schalke - wolf, a moze z czasem typy beda tak doszlifowane ze bedzie mozna grac te diamenty w qponie prostym a nie systemowym.
z ta dyskusja nad typami moze byc roznie bo nie zawsze znajdzie sie ktos kto podda pod watpliwosc snookera czy futsal . ale to powinno wyjsc w praniu
edit:
sugeruje zeby grupa co jakis czas byla otwierana dla nowych i jestem za tym zeby Typerrr do was dolaczyl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group