Znalazłem stronke w necie, która ma w połączeniu z moimi analizami ma skuteczność typowania 90% i więcej dla under/over w piłce nożnej, oczywiście przy odpowiednich kryteriach wyboru.
Nie wiem jak wykorzystać tak wysoką skuteczność, jaki system, aby osiągnąć wysokie zyski. Czekam na wasze propozycje. :evil:
Prosoccer jest do pały. Wielokrotnie się na nim przejechałem.
Stronka, z której korzystam to www.soccerprog.com Najlepiej wybierać mecze z dużym prawdopodobieństwem(Pro) i sprawdzalnością(Rlb), ja biore powyżej 60. Warto zajrzeć też na site info i staty dla lig i np. nie grać overów w Primera Division bo wchodzi jakieś 35%
Strona bierze pod uwagę ostatnie 5 meczy, dlatego zanim postawimy warto zobaczyć na historie spotkań, kontuzje, rangę meczu itp. (wiedzą o tym wszyscy, którzy typują U/O)
Don_Kondi grasz jakimś dobrym systemem na under/over???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group