Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Systemy Bukmacherskie » systemy 100%
Zamknięty przez: BePe
2011-01-23, 17:46
systemy 100%
Autor Wiadomość
boski_13

Tematy: 2

Wysłany: 2006-10-12, 19:42    systemy 100%

Witam wszystkich jestem nowy i mam takie pytanie??czy ktos moze kupil cos takiego jak poradnik o systemach 100% tego typu http://www.ebukmacherskie.info/systemy100.php
bo nie wiem czy wywalic na to kasy czy moze to jakis walek jest.bardzo prosze ludzie o pomoc

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

obst_Levy666
VENI VIDI VICI

Tematy: 10

Wysłany: 2006-10-12, 19:47    Re: systemy 100%

Cytatboski_13 napisał/a:
Witam wszystkich jestem nowy i mam takie pytanie??czy ktos moze kupil cos takiego jak poradnik o systemach 100% tego typu http://www.ebukmacherskie.info/systemy100.php
bo nie wiem czy wywalic na to kasy czy moze to jakis walek jest.bardzo prosze ludzie o pomoc

Lepiej poczytaj tematy na tym forum bo nic nowego nie wymysla juz widze ze sposob numer dwa to surebety co nie jest nowinka .

boski_13

Tematy: 2

Wysłany: 2006-10-12, 22:26    

czyki nie warto ladowac w to kasy??bo ja za bardzo nie wiem o co biega w tych systemach a jak czytam na forum to jest dla mnie jakis nie jasne,a ktory system najbardziej polecacie?? :D

obst_Darek007
Urlop

Tematy: 24

Wysłany: 2006-10-12, 22:31    

Myślisz chłopie że jakby ktoś miał system 100% i ciągle wygrywał co sie wiąże jedno z drugim to by go sprzedawał? pomyśl :)

Andrea

Tematy: 5

Wysłany: 2006-10-13, 00:00    

Witam
Najlepszy system to własny sposób gry. Jest wiele systemów wystarczy, ze przejrzysz wszystkie co zostały zamieszczone na tym forum. Kazdy z nich ma swoje plusy i minusy ale wszystko zalezy od tego czego oczekujesz. Tak naprawde to nie ma 100% systemu który gwarantowałby codzienne wygrane. Wiekszosc uzalezniona jest od kapitału jaki posiadasz, systematycznosci, no i oczywiscie odrobinie szczęscia.
Moja rada jezeli chcesz wyciągac jakąs kasę od buka to zacznij od analiz spotkan, grup ligowych itd, oraz na początek gry na ,,sucho,, w celu okreslenia który system gry spełnia Twoje oczekiwania.

Pozdrawiam i życzę jak najwięcej wygranych :p:

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-10-13, 00:34    

Surebet to jedyny pewny system, ale trzeba znac regulamin bukow(potem moga zdazyc sie niespodzianki...nieprzyjemne), po za tym wielki wklad finsowy...

heh, przypomnial mi sie ten "gang matematykow" - bajka stworzona, aby ludzie uwierzyli w rzecz nieosiagalna ;)

Jeszcze jedna rzecz odnoszacas sie do wypowiedzi Andrea:

CytatCytat:
"W piłkę nie grają statystyki, rankingi, nazwiska, a ludzie - podkreślił. - Nieważne czy ktoś jest czwarty na świecie, czy dwudziesty. Nawet z teoretycznie słabszym trzeba wyjść i udowodnić na boisku, że jest się lepszym. W Chorzowie Portugalczykom to się nie udało. Nie potwierdzili klasy, o której wszyscy mówili". - powiedzial Kowalewski po wczorajsyzm meczu

Istnieje takie cos jak wyczucie, "nos" typera, roznie to jest nazywane, powszechnie szczesciem. Analiza oczywiscie zwieksza Nasze szanse, ale niekiedy trzeba zagrac przeciwko statom ;)

crejzy

Tematy: 4

Wysłany: 2006-10-13, 15:25    

CytatDarek007 napisał/a:
Myślisz chłopie że jakby ktoś miał system 100% i ciągle wygrywał co sie wiąże jedno z drugim to by go sprzedawał? pomyśl :)

Tak zgadzam się z tobą ktoś kto by miał system 100% nie sprzedawał by go !!!
Przeczytaj ten dział a dowiesz się naprawdę dużo...

obst_Rakowiak1921

Tematy: 0

Wysłany: 2006-10-13, 15:45    

Cytatboski_13 napisał/a:
czyki nie warto ladowac w to kasy??bo ja za bardzo nie wiem o co biega w tych systemach a jak czytam na forum to jest dla mnie jakis nie jasne,a ktory system najbardziej polecacie?? :D

NIE WARTO :D - zessałem to kiedys o ile dobrze kojarze z torrenta i z tego co pamietam to były tam opisane 2 czy 3 systemy z czego system numer 1 to była PROGRESJA a drugi to tez było "odkrycie" ( tak, ze szybko to skasowałem ) :krzeslo: czyli naprawde bys kupił coś o czym wie 95% bukmacherów i co jest opisane na kazdym forum bukmacherskim.

Systemy 100% sa dla frajerów ;) , którzy sa zdesperowani tym, ze nic nie moga wygrac i wierza w bajki co im napisza autorzy "systemów"

JOKERIT TO PEWNIAK !!!! :D

Apocalyptiq

Tematy: 32

Wysłany: 2006-10-13, 15:53    

Jeśli chcesz, mogę Ci dać linki do darmowych systemów tego typu, mam też gdzieś na kompie troche tego w pdf-ach i doc-ach, to jak chcesz mogę je na jakimś darmowym serwerze umieścić. Ale nie ma systemu doskonałego - jak już wcześniej wspomniał Andrea, z którym się całkowicie zgadzam, każdy system ma swoje wady i zalety. Do tego każdy wymaga innego budżetu, innej systematyczności typowania, innej skuteczności... Tak więc zanim zaczniesz grać, poczytaj troche na forum, zapoznaj się z systemami, a może znajdziesz coś dla siebie. Oczywiście mogę pomóc w wyborze odpowiedniego systemu - jestem cały czas na GG :D

[EDIT]

Widzę że duże zaintersowanie tymi systemami (zapchana skrzynka xP), tak więc oto link do nich: http://eksajtin.fm.interia.pl/systemy.htm (kiedyś na tym forum już był podawany, w opisie któregoś systemu jest wirus, więc proszę uważać). I opis mojego systemu znajduje się we wstępniaku mojego topicu...

Ostatnio zmieniony przez Apocalyptiq 2006-10-13, 19:54, w całości zmieniany 2 razy  

ezehias

Tematy: 0

Wysłany: 2006-10-24, 21:35    

rzeczywiscie jest wirus za co serdecznie przepraszam,jest to redlof ktory wykrywa i usuwa przecietny antywirus,znajduje sie na stronce z tabelką z wypisanymi wszystkimi systemami.Jak robilem stronke nie mialem zadnego antywira a teraz nie mam zbytnio czasu by sie bawic w jego usuwanie.pozdrawiam serdecznie

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Systemy Bukmacherskie » systemy 100%