Hosting obrazków!
Regulamin
 
 Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt
 

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN



Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » Szok!
Zamknięty przez: The_huh
2008-07-03, 23:07
Szok!
Autor Wiadomość
stanislawB





Dołączył: 13 Maj 2005
Tematy: 1
Posty: 0






Wysłany: 2005-05-13, 10:52    Szok!

Dziasiaj rano obudziwszy sie, wszedlem jak zwykl na google.pl i wstukalem "forum bukmacherskie". Ku mojemy zdziwieniu na #1 miejsce wepchalo sie jakies nowe forum. Nie wiadomo skad ono sie wzielo.
http://www.google.pl/sear...aj+w+Google&lr=

Jak to mozliwe ze jakas nowa stronka jest w wyszukiwarce przed tak wielkim forum ktore istnieje tak dlugo??? Czy to bylo spowodowane tym ze forum mialo przerwe w istnieniu?
Dla mnie to byl wielki szok!
A co Wy o tym myslicie?

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
Bajerok





Dołączył: 09 Sie 2004
Tematy: 109
Posty: 496
Skąd: to jest?






Wysłany: 2005-05-13, 11:02    

Zdaje mi się że to są linki sponsorowane....
_________________
••• FC Bayern MĂźnchen & AS Roma•••

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
stanislawB





Dołączył: 13 Maj 2005
Tematy: 1
Posty: 0






Wysłany: 2005-05-13, 11:06    

Ale mnie sie wydaje ze w google nie mozna wykupic linkow sponsorowanych. No chyba ze to jakis walek :twisted:

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
obst_Levy666
VENI VIDI VICI





Dołączył: 16 Kwi 2005
Tematy: 10
Posty: 1023
Skąd: Kraków






Wysłany: 2005-05-13, 11:21    

Słyszałem ze google bazuje na czyms takim jak tytuł stronki czyli to co jest u nas "Forum Obstawianie.com" u nich jest "Forum Bukmacherskie" wiec wyszukujac ta kwestie dostajesz pierwsze 3 identyczne a pozniej podobne . Wpisz obstawianie a zobaczysz jak wyjdzie :) Wiec jesli mamy byc w czolówce to musimy miec formułke którą najcześciej wpisują poszukiwacze forum bukmacherskiego :lol:

Pozdro

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
stanislawB





Dołączył: 13 Maj 2005
Tematy: 1
Posty: 0






Wysłany: 2005-05-13, 11:25    

A to nie jest tak ze google bazuje na anchorze linkow zewnetrznych prowadzacych do Twojej strony?

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
obst_Levy666
VENI VIDI VICI





Dołączył: 16 Kwi 2005
Tematy: 10
Posty: 1023
Skąd: Kraków






Wysłany: 2005-05-13, 11:33    

Napewno bazuje ale nie wiadomo na jakiej zasadzie wyswietla czy tylko pojedyncze słowa czy całe frazy bierze pod uwage :roll: Powiem ci ze ciekawy temat , bo nigdy sie nad tym nie zastanawialem a to zmienia postac wyników %-)

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
stanislawB





Dołączył: 13 Maj 2005
Tematy: 1
Posty: 0






Wysłany: 2005-05-13, 11:45    

Ale caly czas mnie zastanawia w jaki sposob mozna sie wbic na #1 w tak krotkim czasie??? Czyzby admin cos nabroil :roll:

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
obst_Levy666
VENI VIDI VICI





Dołączył: 16 Kwi 2005
Tematy: 10
Posty: 1023
Skąd: Kraków






Wysłany: 2005-05-13, 11:57    

Ja stawiam ze cos bardzo ciekawego ma w kodzie źródłowym .

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
obst_Kosjo





Dołączył: 13 Maj 2005
Tematy: 2
Posty: 12






Wysłany: 2005-05-14, 10:02    

CytatLevy666 napisał/a:
Ja stawiam ze cos bardzo ciekawego ma w kodzie źródłowym .


Też bym tak mówił.Może to być tez przyczyna tego że mają właśnie nazwe spam . Jeśli by to link sponsorowany znajdował by się on w ramce i by był napis :-)

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
stanislawB





Dołączył: 13 Maj 2005
Tematy: 1
Posty: 0






Wysłany: 2005-05-15, 00:01    

CytatKosjo napisał/a:
Też bym tak mówił.Może to być tez przyczyna tego że mają właśnie nazwe spam . Jeśli by to link sponsorowany znajdował by się on w ramce i by był napis :-)

Napewno jest cos racji w tym co powiedziales ale jezeli by tak bylo to kazdy wykupowalby sobie domene lub subdomene na porzadane slowo i sprawa zalatwiona :roll:

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » Szok!

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi [KD] Veb213 ...
Dobre typy, bron Boze z pyty ;-)
Veb213 Nasze Kupony 3 2007-02-18, 18:57
Veb213



 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group -
 
     
Strona wygenerowana w 0,36 sekundy. Zapytań do SQL: 32


Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. | mapa forum |



Wersja forum PDA/GSM
Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem.
Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne.
Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia.
perfumy fm, fm group