Dziasiaj rano obudziwszy sie, wszedlem jak zwykl na google.pl i wstukalem "forum bukmacherskie". Ku mojemy zdziwieniu na #1 miejsce wepchalo sie jakies nowe forum. Nie wiadomo skad ono sie wzielo. http://www.google.pl/sear...aj+w+Google&lr=
Jak to mozliwe ze jakas nowa stronka jest w wyszukiwarce przed tak wielkim forum ktore istnieje tak dlugo??? Czy to bylo spowodowane tym ze forum mialo przerwe w istnieniu? Dla mnie to byl wielki szok! A co Wy o tym myslicie?
Wysłany: 2005-05-13, 11:21
Słyszałem ze google bazuje na czyms takim jak tytuł stronki czyli to co jest u nas "Forum Obstawianie.com" u nich jest "Forum Bukmacherskie" wiec wyszukujac ta kwestie dostajesz pierwsze 3 identyczne a pozniej podobne . Wpisz obstawianie a zobaczysz jak wyjdzie Wiec jesli mamy byc w czolówce to musimy miec formułke którą najcześciej wpisują poszukiwacze forum bukmacherskiego
Wysłany: 2005-05-13, 11:33
Napewno bazuje ale nie wiadomo na jakiej zasadzie wyswietla czy tylko pojedyncze słowa czy całe frazy bierze pod uwage Powiem ci ze ciekawy temat , bo nigdy sie nad tym nie zastanawialem a to zmienia postac wyników
Ja stawiam ze cos bardzo ciekawego ma w kodzie źródłowym .
Też bym tak mówił.Może to być tez przyczyna tego że mają właśnie nazwe spam . Jeśli by to link sponsorowany znajdował by się on w ramce i by był napis :-)
Też bym tak mówił.Może to być tez przyczyna tego że mają właśnie nazwe spam . Jeśli by to link sponsorowany znajdował by się on w ramce i by był napis :-)
Napewno jest cos racji w tym co powiedziales ale jezeli by tak bylo to kazdy wykupowalby sobie domene lub subdomene na porzadane slowo i sprawa zalatwiona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group