Wysłany: 2007-01-22, 18:32 Taka jest wola Plemienia
Cześć nazywam się Amciek i marzę o tym, aby zostać milionerem. Dysponuję skromnym budżetem 100 tysięcy złotych. Oto moje kupony, które wysyłam prawie codziennie w Toto-mixie
I kupon
Plymouth- Coventry 1 1.90 SKELLEFTEA-MALMO 1 1.80
Stawka: 5 tysięcy złotych AKO : 3.42 EWK: 15 390 złotych
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-24, 12:11 Re: Taka jest wola Plemienia
amciek napisał/a:
Cześć nazywam się Amciek i marzę o tym, aby zostać milionerem. Dysponuję skromnym budżetem 100 tysięcy złotych. Oto moje kupony, które wysyłam prawie codziennie w Toto-mixie
I kupon
Plymouth- Coventry 1 1.90 SKELLEFTEA-MALMO 1 1.80
Stawka: 5 tysięcy złotych AKO : 3.42 EWK: 15 390 złotych
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-24, 12:17
Staty będę podawał po każdych pięciu kuponach
Kupon II Betis - Barcelona 2 1.62 Twente- Breda 1 1.65
AKO : 2.673 Stawka : 5 tysięcy EWK : 12 tysięcy 29 złotych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group