1# Baghdatis M. (Cyp) - Kubot L. (Pol) 2 3,30 2#Del Bonis F. (Arg) - Bellucci T. (Bra) 1 2,80 3#Russell M. (Usa) - Monfils G. (Fra) powyżej 20,5 1,90 4#Berdych T. (Cze) - Serra F. (Fra) Berdych-1,5 seta 1,30
1# Baghdatis M. (Cyp) - Kubot L. (Pol) 2 3,30 2#Del Bonis F. (Arg) - Bellucci T. (Bra) 1 2,80 3#Russell M. (Usa) - Monfils G. (Fra) powyżej 20,5 1,90 4#Berdych T. (Cze) - Serra F. (Fra) Berdych-1,5 seta 1,30
5# Baghdatis M. (Cyp) - Dodig I. (Cro) 2 2,80 6# Gasquet R. (Fra) - Kohlschreiber P. (Ger) 2 3,00 7#Gil F. (Por) - Chardy J. (Fra) 2 1,55 8# Berlocq C. (Arg) - Del Bonis F. (Arg) 2 2,80
5# Baghdatis M. (Cyp) - Dodig I. (Cro) 2 2,80 6# Gasquet R. (Fra) - Kohlschreiber P. (Ger) 2 3,00 7#Gil F. (Por) - Chardy J. (Fra) 2 1,55 8# Berlocq C. (Arg) - Del Bonis F. (Arg) 2 2,80
Ostatnio zmieniony przez Technik84 2012-02-04, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
13. S. Errani - L. Tsurenko Zakłady na sety 2-0 1,80 14. S. Errani - L. Tsurenko 1 1,30
Był krecz Włoszki. Na stronie Expekt w wynikach jest zaliczony tylko typ handicapowy na Ukrainkę. Reszta zakładów nie jest rozliczona jako wygrane zatem to są zwroty. I tak: Zakład na zwycięstwo nie jest rozliczony - przysługuje mi typ zastępczy. Zakład na sety też jest nie rozliczony - przysługuje mi typ zastępczy?
Jeśli tak to: 14. Juan Monaco - Carlos Berlocq Kto wygra set numer 1? Juan Monaco 1,55 i 13. Juan Monaco - Carlos Berlocq Zakłady na sety 2-0 2,10
Jutro jeszcze sprawdzę czy mam rację czy też się mylę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group