Sam sobie poskładaj kompa. Oba w/w mają nonejmowe zasilacze, więc powoli wszystko w kompie będzie Ci siadało. Jeśli zależy Ci na trwałoćci zestawu to sam sobie poskładaj kompa i zacznij od dobrego zasilacza. Na forach komputerowych są odpowiednie tematy jak złożyć kompa dobrego - które podzespoły są dobre a które nie itp.
PS. A tak poza tym to nie udawaj, że tyle już ugrałeś, że Cię stać na nowego kompa
Ale ja chcę to zrobić od razu dobrze. Słyszałem, że założone forum na takim serwisie nie jest najlepsze. A poza tym nie chcę żadnych reklam. Mamy już stronę internetową klubu, ale forum by się jeszcze przydało. W ogóle co to jest forum? To taka interaktywna strona internetowa?
mam problema z gg jestem zalogowany wszystko ok ale jak dam na dostepny to to sloneczko mi miga 2 razy i dupa nie da sie zalogowac wogole na dostepny probowalem zmieniac haslo przeinstalowalem gg i nic moze wie ktos jak to naprawic ? dam pochwale
Wysłany: 2007-10-30, 13:26
zabada napisał/a:
mam problema z gg jestem zalogowany wszystko ok ale jak dam na dostepny to to sloneczko mi miga 2 razy i dupa nie da sie zalogowac wogole na dostepny probowalem zmieniac haslo przeinstalowalem gg i nic moze wie ktos jak to naprawic ? dam pochwale
Serwery gg padaja ostatnio dosyc czesto nic z tym nie zrobisz kazdy tak ma ostatnio ... AQQ polecam
jak ty stawiasz serwer to Tobie nie bedzie muliło;] ale innym tak
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Wysłany: 2007-11-04, 11:28
Zapewne masz partycje w systemie FAT ktora zapisuje pliki o maksymalnej wielkosci 4gb , wiec musisz zrobic nowa partycje NTFS i wtedy rozpakujesz bezbolesnie wieksze pliki niz 4gb
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group