ja już na miejscu śniegu po kolana ale dotarliśmy na czas
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Wyniki przewidywalne, powygrywali chyba wszyscy na ktorych glosowalem Ale jedno mnie troszke zmartwilo, a mianowicie frekwencja Forum odwiedza codziennie pare setek userow, a w glosowaniu udzial wzielo nieco ponad 40 Chyba, ze dostep do tego tematu miala okreslona, scisle zawezona grupa osob - w takim razie nie ma problemu
Gratki wszystkim zwyciezcom i powodzenia w dalszym typowaniu, teraz Was cos zobowiazuje
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Ja niestety robiłem za tzw. tło, żeby chociaż jakiegoś Superwiktora albo Teraz Polska albo co, a tu nic.
Ale i tak dziękuję za uznanie i tym co wpisali na listę do wyboru i tym nielicznym co zagłosowali.
_________________ Kod promocyjny przy ubezpieczeniu OC lub OC/AC w Liberty Direct. Podaj ten kod: 88341902 przy rozmowie z konsultantem lub przy ubezpieczeniu przez internet. Zapłacisz 50 (OC) lub 100zł (OC+AC) mniej. Zajrzyj: http://www.naukowapomoc.za.pl i http://pomocbhp.cba.pl
Ale jedno mnie troszke zmartwilo, a mianowicie frekwencja Forum odwiedza codziennie pare setek userow, a w glosowaniu udzial wzielo nieco ponad 40 Chyba, ze dostep do tego tematu miala okreslona, scisle zawezona grupa osob - w takim razie nie ma problemu
również nad tym ubolewam a dostęp mieli wszyscy użytkownicy forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group