Ostatnio zmieniony przez Piostar 2007-02-17, 23:09, w całości zmieniany 1 raz
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-17, 23:11
Kolego za dużo rzeczy mam na głowie aby na bieżąco podawać typy, dlatego jest to temat pokazowy. Jestem już tak długo na tym forum, że każdy wie że to co podaje jest grane. Ale specjalnie dla Ciebie zamieszcze to, abys juz nie był takim niewiernym Tomaszem.
Ostatnio zmieniony przez Piostar 2007-02-17, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-17, 23:17
Po drugie nie podaje tych typów aby ktoś je grał, lecz podaje aby pokazać jak grać. Myślę że chyba już Cię przekonałem co do wiarygodności typów i mojej osoby. Na życzenie mogę Ci wysłać każdy screen z dowolnego typu, jeśli nadal brakuje Ci wiary.
Kupon 12/1
Roddick - Murray 1 1,52 6-7 4-6
1,52 35,35zł 53,73zł
Ostatnio zmieniony przez Piostar 2007-02-18, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-18, 08:06
Kupon 12/2
Clijsters - Mauresmo 1 1,62 4-6 6-7
1,62 106,05zł 171,80zł
PS. o obraził się SEB i wystawił mi ocenę 1 - jaki mściwy
Ostatnio zmieniony przez Piostar 2007-02-18, 16:11, w całości zmieniany 2 razy
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-18, 16:20
Zupełnie Cię nie rozumiem, co to za róźnica kiedy podam typy, po czy przed? Kiedy mogę to podaje przed sptkaniami, kiedy nie mogę to po lub w trakcie. Przecież ja to gram!!! Więc w czym problem?? Każdy mój temat jaki prowadziłem na tym forum tak wyglądał i będzie wyglądał. Powtarzam jeszcze raz nikomu nie każe grać tych typów co podaje, wręcz przeciwnie. Chce tylko pokazać rozmaite sposoby gry i każdy temat udany, bądź nie - miał to na celu. A teraz łaskawco i znawco zniknij z mojego tematu i nie rób burdelu.
PS. załóż własny temat i wykaż się czymś więcej niż 2 posty to porozmawiamy, narazie zdaje się tylko potrafisz ględzić i zrzynac typy.
PS2 po drugie przeczytaj regulamin i bądź wdzięczny, że jeszcze nie wpierd... Ci ostrzeżenia, kolejne wpisy usunę, więc się nie fatyguj
Kupon 12/3
Nurnberg - Energie (a nie jak wcześniej Bochum) 1 1,50
Za pozostałą resztę, więc być może ostatni typ w temacie. Pomysł takiego grania nie jest zły, ale chyba trzeba go rozszerzyć do 4 poziomów aby zminiejszyć ryzyko, niestety zarobek też będzie sporo mniejszy, ale przecież bezpieczeństwo(minimum ryzyka) i stały zysk w bukmacherce najważniejszy
Ostatnio zmieniony przez Piostar 2007-02-18, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group