co mają wszyscy którzy nie sa za POlszewikami wyemigrować ?? jasne zastąpmy Polaków murzynami , chinolami i jeszcze jakimiś "okazami" im będzie zależało na dobru kraju , jak w banku
Pewnie to Państwo Polskie byłby w ciągu roku rozkradziony przez rudego oszusta i jego świtę , już teraz pokazuje gdzie ma tych którzy na niego i jego zachłanna partyjke głosowali - naobiecywał się bo potrzebował głosików a teraz swoje fałszywa gnida i tak robi - gratuluje wyboru ale Was "wyciulał" bez wazelinki bym powiedział nawet
A na ch** ten ataki na PO ? same negatywy widzicie, zreszta jak cala reszta polakow byle by tylko szpile w serce, i wyzwac od zlodzieji. Nie glosowalem za PO, ale nie uwazam zeby az tak zle bylo jak to opisujecie , faktycznie jest drogo, ceny energii, zywnosci luksusow sa zbyt wysokie jak na polske warunki, ale bez przesady zeby to byla wina tylko platformy. 22 lata kraj jest demokratyczny, a wy bog wie czego oczekujecie i tak dobrze idzie jak na taki krotki staz
skoro jest az tak zle, to na jakiego ch*** jestescie dalej w polsce ?
Ja się uczę, Gromek ma umowę do maja
Rogal napisał/a:
A na ch** ten ataki na PO ? same negatywy widzicie, zreszta jak cala reszta polakow byle by tylko szpile w serce, i wyzwac od zlodzieji. Nie glosowalem za PO, ale nie uwazam zeby az tak zle bylo jak to opisujecie , faktycznie jest drogo, ceny energii, zywnosci luksusow sa zbyt wysokie jak na polske warunki, ale bez przesady zeby to byla wina tylko platformy. 22 lata kraj jest demokratyczny, a wy bog wie czego oczekujecie i tak dobrze idzie jak na taki krotki staz
To wymień jakiś pozytyw związany z tą partią na przełomie ostatnich 4 lat rządów? A czy ja wypisałem chociaż jedną sprawę, której nie da się poruszyć? To są sprawy pilne, którymi się rząd powinien zająć, powinien myśleć o obywatelach, bo od tego do ch*** są na tych stanowiskach. Nie wkur*** Cie jako gracza nie zależnie czego, że ktoś za jakiś czas może zacząć Cie ścigać za to, że grasz? Nie mówię, że tutaj powinno się zostawić jakieś eldorado dla graczy, ale ta ustawa jest bardzo nieobiektywna. Skazuje Nas na granie u ziemniaków, bo rząd czerpie z tego korzyści. Do tego sama zmiana ustawy była spowodowana aferą w Platformie, dlaczego My mamy płacić za ich błędy i oszustwa? Druga sprawa do kibice. Nie wiem czy jeździsz czy chodzisz na mecze. Ja chodzę. Nie jestem żadnym chuliganem, nigdy żadnemu innemu kibicowi nie zrobiłem krzywdy, nawet najbardziej znienawidzonej drużyny, a czuje się na stadionie jak jakiś przestępca. Kamery, wszędzie ochrona, policja. Na wyjazdach jest jeszcze gorzej, tam nie masz żadnych praw. Tutaj nie chodzi, że tylko Platforma jest zła, ale naprawdę mają tylu posłów, od czterech lat rządząc mogli wiele zrobić. Opozycja to opozycja, praktycznie nic wielkiego zrobić nie może, bo i tak mogli ich przegłosować. Mieli cztery lata, nie wywiązali się z obietnic to dlaczego znów prawie 40% głosujących im zaufało? Nie jestem żadnym Pisowcem, jestem, a może byłem zwolennikiem Platformy, ale moim zdaniem ich czas się skończył. Nie jako partii, ale jako rządzących, Naród powinien wybrać innych i dać im się wykazać. A tak znów będą Grabarczyki, Sikorskie i Nisiołowksie, zakłamani, niekompetentni idioci.
taki pierwszy z banki , budowa gazoportow, inicjatywa na rzecz lupkow w europie, ale o tym sie nie mowi w tv bo po co
Pietaszek89 napisał/a:
Nie wiem czy jeździsz czy chodzisz na mecze. Ja chodzę. Nie jestem żadnym chuliganem, nigdy żadnemu innemu kibicowi nie zrobiłem krzywdy, nawet najbardziej znienawidzonej drużyny, a czuje się na stadionie jak jakiś przestępca. Kamery, wszędzie ochrona, policja. Na wyjazdach jest jeszcze gorzej, tam nie masz żadnych praw.
No tak lepiej aby nie bylo kamer ochrony i policji
Ja jestem za tym, żeby było bezpiecznie na stadionie, ale nie tak jak w ten sposób, że się zamyka za wszystko. Najlepiej siedzieć na dupie i klaskać jak ładna akcja czy gol. A rusz się na minimetr to Ci wjebią zakaz stadionowy.
Gaz łupkowy to melodia dalekiej przyszłości według mnie, ale na pewno jakiś pozytyw. Tylko tam dochodzi jakieś pomysły z Rosjanami itd. W tv się o tym mówi, ale tak jak napisałem to raczej daleka droga do wydobycia i eksploatacji. Przecież nie będą nawijać w każdym wydaniu Wiadomości o tym
A i jeszcze jedno gaz, gazem, ale są ważniejsze rzeczy, których nie ruszyli
Zauwaz, ze to w duzej mierze jednak zalezy od kibicow, zasluzyli sobie to na co zapracowali przez lata , mieli wolna reke to pokazali sie z najlepszej strony robiac burdy, czemu na zuzlu takich jaj nie ma ?
Co do zuzla to tak jak pisze kolega jest praktycznie tak samo jak na meczach noznej. Mam porownanie wiec wiem co mowie. Nawet jak sa tzw. mecze przyjazni np Stal - Unibax to i tak jest mega zle. Zaczniesz sie bawic na stadionie i juz jestes zagrozony mandatem
Nie wiem skad Palikot uzyskal 10% poparcia Jak można na tego cynicznego idiote głosować, chyba "kupił" małolatów tanim gadaniem o zalegalizowaniu marychy i opodatkowaniu księży Jak to powiedzial kiedyś Piłsudski : " Naród wspaniały tylko ludzie kur*** "
10% poparcia uzyskał nie tylko w młodych, którzy chcieli zalegalizować marihuanę, ale pośród ludzi, którzy chcą świeckiego, nowoczesnego i przyjaznego państwa dla obywateli. Może spytam wprost, co Ci nie pasuje?
To, że chce zdjąć krzyż ze ścian Sejmu? Mi, jako katolikowi to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie - jeśli chcemy być tolerancyjni to musimy tego wymagać. Dlatego jest to dobre rozwiązanie. Fakt, faktem - jest być może teraz o tym za dużo, ale o to Palikotowi chodziło... żeby media podłapały i jak najbardziej nadmuchiwały.
O to, że do Sejmu dostała się Anna Grodzka z Krakowa? Wystarczy spojrzeć na to, ile osób na nią głosowało. Nie chodzi o to, jak ona wygląda... zachowuje się... tylko chodzi o pewnego rodzaju przełom. No, chyba, że mamy pozostać na dalekim wschodzie...
O to, że jest w Sejmie, jak jeden z użytkowników napisał...
Cytat:
Dzisiaj na seminarium troche z promotorem pogadalismy o wyborach. Najlepszy byl koles co to sie pochwalil ze na Palikota zaglosowal, ale nie wiedzial ze Palikot do sejmu wprowadzil geja, transwestyte, lapowkarza i czlowieka skazanego za pobicie.
Kompletnie tego nie rozumiem... jak Palikot wprowadza geja, transseksualistę, łapówkarza i człowieka skazanego za pobicie do Sejmu to jest awantura... a jak w RZĄDZIE PO, czy wcześniej RZĄDACH PIS znajdują się o wiele gorsi ludzie to jest wszystko w porządku. Ludzie - OPAMIĘTAJCIE SIĘ!
10% poparcia uzyskał nie tylko w młodych, którzy chcieli zalegalizować marihuanę, ale pośród ludzi, którzy chcą świeckiego, nowoczesnego i przyjaznego państwa dla obywateli. Może spytam wprost, co Ci nie pasuje?
To, że chce zdjąć krzyż ze ścian Sejmu? Mi, jako katolikowi to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie - jeśli chcemy być tolerancyjni to musimy tego wymagać. Dlatego jest to dobre rozwiązanie. Fakt, faktem - jest być może teraz o tym za dużo, ale o to Palikotowi chodziło... żeby media podłapały i jak najbardziej nadmuchiwały.
O to, że do Sejmu dostała się Anna Grodzka z Krakowa? Wystarczy spojrzeć na to, ile osób na nią głosowało. Nie chodzi o to, jak ona wygląda... zachowuje się... tylko chodzi o pewnego rodzaju przełom. No, chyba, że mamy pozostać na dalekim wschodzie...
O to, że jest w Sejmie, jak jeden z użytkowników napisał...
Cytat:
Dzisiaj na seminarium troche z promotorem pogadalismy o wyborach. Najlepszy byl koles co to sie pochwalil ze na Palikota zaglosowal, ale nie wiedzial ze Palikot do sejmu wprowadzil geja, transwestyte, lapowkarza i czlowieka skazanego za pobicie.
Kompletnie tego nie rozumiem... jak Palikot wprowadza geja, transseksualistę, łapówkarza i człowieka skazanego za pobicie do Sejmu to jest awantura... a jak w RZĄDZIE PO, czy wcześniej RZĄDACH PIS znajdują się o wiele gorsi ludzie to jest wszystko w porządku. Ludzie - OPAMIĘTAJCIE SIĘ!
rozumiem że pedał i transwestyta w rządzie Ci nie przeszkadzają? Idziesz z duchem "nowej Europy" tak ? . Współczuje w takim razie Twoim dzieciom. Nie wiem czy oglądałeś dzisiaj ( jeśli w ogóle oglądasz takie programy) wystąpienie u Lisa Biedronia i Środy...wygrali swoimi wypowiedziami i zachowaniem chyba statuetki idiotów tygodnia. Jutro coś dopiszę, śpiący jestem
Tym co głosują na palikota i innych lewusów życzę, aby w przyszłości ich dziecko przyszło, że szkoły i powiedziało 'tatuś, lubie homoniewiadomo'. Zobaczymy czy jeden z drugim będą zaszczyceni tym na kogo głosowali. Jeszcze 5 lat temu myślałem, że żyjemy w normalnym kraju, jednak dążenie do nowoczesności i oglądanie tvnu tak ludziom sprało mózgi, że tak szybko dożyliśmy czasów tolerancji gejostwa. Brak słow.
czy wcześniej RZĄDACH PIS znajdują się o wiele gorsi ludzie to jest wszystko w porządku
Nie jest wszystko w porzadku. Jest bardzo nie w porzadku ze tacy ludzie czy to od Palikota czy od Tuska czy kogokolwiek innego wchodza do sejmu. Ja dla nich jestem na nie.
Teksty o braku tolerancji są według mnie śmieszne, otwieranie się na Europę także. Przecież to są zagrywki tych wszystkich środowisk tak wielce gnębionych. Tak jak pisałem wcześniej niech sobie żyją, ale niech się z tym nie afiszują i niech nie żądają dodatkowych praw. Tak jak jest teraz w tej kwestii jest okey. Irytują mnie wszelkiego rodzaju marsze i inne badziewia. Cenię sobie taką kulturę w jakiej mnie wychowano, gdzie jest mama i tata, gdzie Religą przewodnią jest chrześcijaństwo. To są fundamenty danego społeczeństwa czy narodu. Żeby w Państwie działo się lepiej musi być lekki konserwatyzm i jakieś fundamenty na których te Państwo się opiera.
Chyba i ja musze napisac cos od siebie. Wy naprawde myslicie, ze RPP jesli tylko dojdzie do wladzy bedzie popularyzowalo zwiazki homoseksualne albo legalizacje marihuany? NIE - to sa ich poboczne postulaty. Palikot to przede wszystkim ktos, kto chce zrobic cos innowacyjnego w gospodarce, jesli nie wierzycie, to poogladajcie sobie jego wypowiedzi badz poczytajcie na jakis portalach. Oczywiscie to tylko slowa. Jesli wiec znacie go tylko z tej strony, to nie mowcie nic na temat jego partii i jego osoby, bo gowno wiecie. Ja osobiscie nie uwazam, ze jesli nawet dojdzie do zalegalizowania zwiazkow homoseksualistow, to cokolwiek to zmieni. Kazdy potrafi wychowac swoje dziecko na wlasny sposob i na pewno normalne dziecko z normalnej rodziny, nie bedzie "kochalo sie" w geju czy lesbijce, za przeproszeniem. Ja nie wiem jakie wy wynosicie nawyki z domu, ale mnie nauczyli podstawowych zasad, a patrzac sie na moich rodzicow, chyba wiadoma rzecza dla mnie jest orientacja seksulana. Gorzej jesli dojdzie do mozliwosci adopcji dzieci przez pary homoseksualne - ale do tego jest tak dluga droga, ze nawet wam sie to w glowach nie miesci i nie wiem czy 2 kadencje palikota jako premiera moglyby to zapewnic.
Wiec radze wam, zebyscie troche bardziej zaglebili sie w kogos postulaty, jesli cokolwiek mu zarzucacie.
_________________ Jesli nie mowie nic, to znaczy, ze nic nie chce mowic, te?
"Każdy potrafi wychować swoje dziecko" - słaby argument. Teraz na dzieciaki bardziej wpływa środowisko niż rodzice, dlatego nie chciałbym, żeby były jakiekolwiek legalizacje. Program programem, PO też obiecywało dużo wspaniałych rzeczy, dobrych dla Polski, a ile wprowadzili? Palikota będziemy oceniać za 4 lata, teraz to tylko słowa. Jedyne co mi się nie podoba to ekipa jaką sobie zebrał dookoła.
To tak jak u Ciebie z jajami Niby są ale to nie jajka
Pietach, imo przesadzasz z tym brakiem legalizacji. Dlaczego niby nie mialaby byc legalna marycha (o ile masz na mysli brak legalizacji ziola mowiac "nie chciałbym, żeby były jakiekolwiek legalizacje") ? Przeciez temat teraz mozna dostac na kazdym kroku, czy to dzieciaki z gimnazjum czy dorosli ludzie. Kto ma zajarac ten i tak to zrobi tylko przez brak legalizacji tworzy sie czarny rynek przez co zeby zdobyc temat albo cos grubszego mozna dostac np. wpier-dol. Do tego wszystko odbywa sie w tzw. podziemiu, sa dilerzy, mafie i handlowanie na grube siano. Nie mowiac juz o syfie jaki mozna dostac. Dzis nigdzie nie dostaniesz czystej amfetaminy chyba, ze sam sobie wyprodukujesz bo kazdy kto diluje dosypie jakiegos gowna zeby zyskac na wadze i ilosci dzieki czemu powstaje najwiekszy syf jaki mozna brac. Poza tym dla nastolatkow najfajniejsze jest to, co jest zakazane. Czy w Polsce byly/sa prowadzone jakies badania na temat zgonow po trawie ? Owszem iles tam osob zmarlo po dopalaczach, ale dlaczego palili ten syf ? Bo czystego tematu nie mogli dostac na ulicy czy w supermarkecie, a to gowno tak. Podobnie jest z pokerem (tylko nie zarzucajcie mi, ze porownuje pokera z narkotykami bo tak nie jest) chociaz panowie z PO porownali nas do pedofilow i gwalcicieli. Po uj jest ta cala ustawa ? Kto ma grac i tak bedzie gral, jedynie tworzy sie jeszcze wieksze podziemie, a glaby nie umia zalegalizowac i czerpac z tego korzysci tylko tlumacza, ze poker to losowosc bo sie rozdaje karty Czemu nie wezma sie za lotka ? Przeciez to jest to samo co ruletka w kasynie, ale o tym nie ma gadki bo duza kasa idzie do panstwa. Polska to poje-bany kraj
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Autor otrzymał 2 Pkt. Reputacji (PR) za ten post
Ostatnio zmieniony przez Mazur 2011-10-19, 00:07, w całości zmieniany 4 razy
1. Drogiego Państwa, gdzie wszystko będzie dalej drożało, gdzie dalej, żeby coś załatwić będzie trzeba odczekać swoje mimo tabunu urzędasów na stołkach. 2. Gdzie nadal nie będzie walki z alkoholizmem, który w Polsce jest wszechobecny i, który uzależnił już pewnie setki tysięcy ludzi. Przecież po co z nim walczyć jak z alkoholu rząd czerpie korzyści, lepiej pościgać grających w bukach, kasynach czy pokerze. Z nim też się da ściągnąć pieniążki, dowalając ogromne grzywne. I to jeszcze RZĄD PROEUROPEJSKI, buhahaha. 3. Gdzie dalej kolej i drogi będą w stanie krytycznym, a po remoncie zaczną się rozpadać za 10 lat. 4. Gdzie TUSKO będzie się chwalił najpiękniejszymi stadionami na świecie. 5. Gdzie jedynym tematem przez pierwsze miesiące będzie temat krzyża czy ma być czy jednak nie ma go być. 6. Gdzie nadal nie będzie reform emerytalnych i w służbie zdrowia. 7. Gdzie dług narodowy nadal będzie rosnął w zastraszającym tempie.
Mogę tak jeszcze wymieniać i wymieniać. Ogólnie zapowiada się ciąg dalszy drogiego policyjnego państwa, gdzie nie będziesz mógł decydować o sobie tylko będą to robili politycy.
Chłopie czy Ty myślisz, że wszystkie te rzeczy (drogi, koleje, emerytury, zdrowie) da się załatwić w 4 lata? W okresie, gdy cała europejska i światowa gospodarka (poza Chinami) stoi na krawędzi? Obudź się.
Przez 60 lat po wojnie nikt nie kiwnął w Polsce palcem. Poza rządem AWSu, który z Buzkiem przeprowadził jakie takie reformy. I ruszyli ten burdel w Polsce.
Myślisz, że da sie zbudowac drogi w 4 lata? Kto Ci takich bajek naopowiadał? Że te skostniałe spółki kolejowe, które powstały po 90 roku jest tak łatwo teraz ruszyć? Że te zadłużone szpitale z poprzednich lat Tusk miał spłacić z własnej kieszeni?
Temat krzyża ruszył rząd Tuska? Ewidentnie się od tego odciął (nie wiem o co w ogóle Ci w tym wypadku chodzi).
To Państwo jest skostniałe. I nie da się w 4 lata zrobić tego co Zachód robił zaraz po II wojnie. I teraz jest tam gdzie jest a my tam gdzie my.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group