zrobiłem konto, wpłaciłem 300PLN przez Moneybookers podaję kod bonus300 i wyskakuje komunikat Niepoprawny kod promocyjny. Napisałem do nich co jest grane czekam na odpowiedz.
zrobiłem konto, wpłaciłem 300PLN przez Moneybookers podaję kod bonus300 i wyskakuje komunikat Niepoprawny kod promocyjny. Napisałem do nich co jest grane czekam na odpowiedz.
Oni mają takie problemy, nie tylko z bonusami . Wpłacam kasę wpisuję kod bonusowy a tu ani kasy ani odpowiedzi na czacie i czekasz teraz 2-3 dni na odpowiedz a tu kasa potrzebna ... nie 1 taka wpadka na Tobecie . Miałem już inne przykre rzeczy z nimi .
Nie wiem ogólnie mam ostatnio problemy coś z nimi ... Na odpowiedz czekam tak jak napisałem , problemu z kodami ... będę musiał któregoś dnia napisać do nich .
radzę uważać z nimi po 6 zagranych zakładach stawki średnio 100, 200, 300zł limity na kwotę 2-5zł co z tego bonusu jak taki limity dają. Kolega po 3 zakładach takie same limity. Oszuści jednym słowem!!! Jak już grać to od razu grubo żeby wykonać warunki obrotu.
Czyli ilość meczy i kursy są obojetne ? Mogę obstawić za 27zł(nie wiem ile to w przeliczeniu ) obstawić 10 meczy z kursami 1.67,1.13,4.50 i dalej mi zwrócą kasę ?
Cytat:
Zwrot musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy po kursie 1,50 lub wyższym
Czyli moge na jednym kuponie obstawić 3 mecze wzwyż z kursami 1.50> i ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group