Rozpoczynają się zmagania pucharu świata w biegach narciarskich! W sobotę 19 listopada w norweskim Sjusjoen odbędą się biegi stylem dowolnym (kobiet na 10 km i mężczyzn na 15 km), a w niedzielę 20 listopada zostanie rozegrana damska i męska sztafeta. Przygotowaliśmy z tej okazji ofertę specjalną.
Postaw zakład na zawody w Sjusjoen, a jeśli go przegrasz, zwrócimy Ci postawione pieniądze, do kwoty 5 €! Uwzględniane są również zakłady kombinowane postawione w dziale LiveBet, wystarczy, że na kuponie znajdzie się co najmniej jeden zakład na żywo na wydarzenie objęte promocją.
Jak wziąć udział w promocji
1 Zaloguj się na swoje konto Kliknij przycisk „Wpłata” na górze strony, następnie wejdź do zakładki „Kod promocyjny” i wpisz w pustym polu słowo CROSSSKIING.
2 Postaw zakład na puchar świata w biegach narciarskich Uwzględniane są wszystkie rodzaje zakładów (pewniaki, akumulatory, systemowe i pojedyncze), postawione przed zawodami i na żywo (LiveBet), pod warunkiem, że na kuponie znajdzie się co najmniej jedno zdarzenie dotyczące zawodów pucharu świata w biegach narciarskich odbywających się w norweskim Sjusjoen w dniach 19-20 listopada
3 Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład postawiony w ramach promocji, otrzymasz zwrot stawki.
Maksymalna kwota zwrotu wynosi 5 €. Zwrot zostanie przekazany w ciągu 24 godzin od zakończenia zawodów.
Udało się komuś zweryfikować konto i wypłacić? Bo już tydzień czekam na weryfikacje a maile do supportu nic nie dają ( poza jakimiś formułkami które mi wysyłają) ?
Dołączył: 16 Lut 2007 Tematy: 53 Posty: 626 Skąd: St. James's Park
Wysłany: 2011-12-21, 11:33
Mnie dzisiaj zweryfikowali konto. W sumie po 72h roboczych. Na wypłatę mb nie czekałem w sumie nawet jednej minuty od momentu zaakceptowania dokumentow
Jakie problemy ? Weryfikacje robią i tyle... żadnych problemów nie ma
Zgarnij bonus 50% wpłaty na zakłady sportowe!
Okres świąteczno-noworoczny to czas wypoczynku, ale nie dla sportowców. Wpłać pieniądze na swoje konto Tobet, a otrzymasz od nas w prezencie dodatkowe środki na typowanie wielkich wydarzeń w różnych dyscyplinach!
A będzie działo się sporo: 26 grudnia na boiska wyjdą zespoły Premier League, w dniach 26 grudnia – 5 stycznia rozegrane zostaną młodzieżowe mistrzostwa świata w hokeju na lodzie, między 29 grudnia i 6 stycznia odbędzie się Turniej Czterech Skoczni, a w dniach 30 grudnia – 8 stycznia biegacze narciarscy wyjdą na trasy w ramach zawodów Tour de Ski. A to tylko część atrakcji!
* Zaloguj się w Tobet. * Wpisz kod promocyjny 50CHRISTMAS w polu, które pojawi się na ekranie po potwierdzeniu wpłaty, lub zarejestruj go w zakładce Wpłaty > Kod promocyjny.
Regulamin
- Maksymalna kwota bonusu sportowego 50% wpłaty wynosi 50 €. - Bonus 50% zostanie przekazany na konto w ciągu 5 minut po zrealizowaniu wpłaty. - Bonus musi zostać postawiony co najmniej dziesięć (10) razy w dziale zakładów sportowych po kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub użycie środków do gry w innych działach Tobet. - Informacje o pozostałej do obrócenia kwocie, która wymagana jest do odblokowania środków, można znaleźć na stronie swojego konta w zakładce „Szczegóły dot. zablokowanych środków”. - Bonus przysługuje tylko do pierwszej wpłaty dokonanej w okresie promocji, czyli w dniach 23.12.2011 – 26.12.2011. - Promocja obejmuje użytkowników, którzy otrzymali bonus rejestracyjny i wypełnili warunki jego obrotu. - O ile nie zostało podane inaczej w niniejszym dokumencie lub regulaminie danej oferty bonusowej, użytkownik musi najpierw postawić wpłatę własną, a dopiero po niej bonus. Tobet zastrzega sobie prawo do usunięcia kwoty bonusu z konta użytkownika (łącznie z ewentualnymi wygranymi uzyskanymi ze środków bonusowych), jeśli wymóg obrócenia bonusu nie zostanie spełniony w ciągu 60 dni od otrzymania bonusu. - Bonus nie obejmuje wpłat z konta Moneybookers. - Oferta dotyczy użytkowników Tobet z polskim obywatelstwem. - Do promocji ma również zastosowanie ogólny regulamin bonusów.
Nie wiem skąd się biorą niektórych problemy z wypłatami Wczoraj przesłałem wszystkie potrzebne do weryfikacji papiery i dziś mam kaskę na koncie bankowym
duży plus dla buka bo zadziałali błyskawicznie,nawet się nie spodziewałem
Sport to emocje, a typowanie na żywo to emocje podwójne. Przekonaj się sam i weź przy okazji udział w konkursie z atrakcyjnymi nagrodami! Aby dołączyć do gry, wystarczy postawić kupon zawierający co najmniej dwa zakłady, w tym jeden na żywo (LiveBet). Jeśli wygrasz, będziesz miał szansę na dodatkowe pieniądze z puli konkursu na wygrany zakład postawiony po najwyższym kursie. Zwycięzca klasyfikacji zgarnie aż 150 €!
The 15 customers with highest odds during the period Jan 1-15 2012 win cash prizes as previously described. The bet must include at least two matches to count in the competition and also include at least one LiveBet match. Customers will be ranked by the highest odds on winning bets. If customer places a system ticket, it is only the winning bet with the highest odds including minimum one LiveBet match that counts in this competition. This competition requires a minimum stake of €2 (8 PLN). Each customer's currency is converted to Euros and all odds are counted with the Euro as the base currency. Losing and cancelled bets do not count. The last match on the ticket must be resulted at the latest 12:00 CET on 16.01.2012. Customers may follow their progress via the leader board on the landing page. The leader board is preliminary and will be controlled after the end of the highest odds competition. Cash prizes will be credited within five (5) working days after the end of the competition directly into the customer's betting accounts. There are no wagering requirements on the cash prizes. Any taxes associated with the win must be assumed by the winner. One ticket can only be valid in one highest odds competition and is always valid in the highest odds competition that is finished first. This competition is open for all customers from Poland.
Nie typowałeś jeszcze przez komórkę? Nie wiesz, co tracisz! To szybka i prosta metoda gry, dzięki której nie przegapisz żadnego z wydarzeń sportowych niezależnie od tego, gdzie akurat się znajdujesz! Teraz możesz wypróbować nasz serwis komórkowy Tobet Mobile bez ryzyka: zwrócimy Ci do 100 PLN za przegrany zakład przedmeczowy lub na żywo! Oferta obejmuje tylko nowych użytkowników Tobet Mobile i dotyczy tylko pierwszego zakładu postawionego przez telefon komórkowy. Tobet Mobile to wygoda i możliwość typowania w dowolnym czasie i miejscu. Przekonaj się sam: nic nie stracisz, a możesz tylko zyskać!
Jak wziąć udział w promocji:
1. Zaloguj się w aplikacji komórkowej Tobet Mobile. Naciśnij przycisk ?Moje konto", wybierz ?Kod promocyjny" i wpisz w pustym polu słowo MOBILEJAN. 2. Postaw zakład przedmeczowy lub na żywo (LiveBet). Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów. Zakład musi zostać postawiony w dniach 23-29 stycznia 2012 r. 3. Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład komórkowy, otrzymasz zwrot stawki. Maksymalna kwota zwrotu wynosi 100 PLN. Zwrot zostanie przekazany w ciągu 48 godzin od zakończenia ostatniego zdarzenia na kuponie.
Miłych walentynek! Dzisiaj jest dzień zakochanych, a my kochamy rozdawać pieniądze naszym graczom. Dlatego postanowiliśmy przygotować specjalną ofertę walentynkową: każdy, kto postawi co najmniej 20 PLN na mecz Ligi Mistrzów 14 lub 15 lutego, dołączy do uczestników loterii, wśród których rozlosujemy trzy nagrody po 600 PLN! W sam raz na romantyczną kolację dla dwojga. Więc jeśli zdarzyło Ci się zapomnieć o kwiatach lub rezerwacji stolika, masz teraz okazję to naprawić swój błąd
Jak wziąć udział w promocji: 1 Zaloguj się w Tobet i wpisz VALENTINESDAY w polu ?Kod promocyjny" w zakładce Wpłata. 2 Postaw co najmniej 20 PLN na mecz Ligi Mistrzów rozgrywany 14 lub 15 lutego, a dołączysz do uczestników loterii z trzema nagrodami po 600 PLN.
_________________ nie zliczone wypady na obce terytoria,czy to wyprawa na kadrę czy potyczka ligowa
BePe nie weryfikowałem bo za 1 razem czekałem 3 dni czasem 4 i 5 dni ... też tak macie? Kasę dostałem ale żeby tyle czekać ?? Jak weryfikacje dam to czeka się mniej ?:]
Dołączył: 27 Maj 2007 Tematy: 11 Posty: 470 Skąd: Stolica piwa
Wysłany: 2012-03-09, 10:12
siwucha napisał/a:
BePe nie weryfikowałem bo za 1 razem czekałem 3 dni czasem 4 i 5 dni ... też tak macie? Kasę dostałem ale żeby tyle czekać ?? Jak weryfikacje dam to czeka się mniej ?:]
No bo mnie ch.. strzeli z tym tobetem . Dzisiaj znowu oferta bonusowa wplacam kase i gówno dostałem a nie bonus , jest to już 3 raz pod rząd pisalem do nich a Ci nie odpisują nawet łaskawie !!! walczyc to ja nie mam po co z nimi bo i tak nie wygram , mozna tam jakos konto skasowac , bo czas najwyzszy sie przeniesc na inny serwis ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group