Wysłany: 2012-01-23, 15:08 Tobet - Zakład komórkowy bez ryzyka do 100PLN
Nie typowałeś jeszcze przez komórkę? Nie wiesz, co tracisz! To szybka i prosta metoda gry, dzięki której nie przegapisz żadnego z wydarzeń sportowych niezależnie od tego, gdzie akurat się znajdujesz! Teraz możesz wypróbować nasz serwis komórkowy Tobet Mobile bez ryzyka: zwrócimy Ci do 100 PLN za przegrany zakład przedmeczowy lub na żywo! Oferta obejmuje tylko nowych użytkowników Tobet Mobile i dotyczy tylko pierwszego zakładu postawionego przez telefon komórkowy. Tobet Mobile to wygoda i możliwość typowania w dowolnym czasie i miejscu. Przekonaj się sam: nic nie stracisz, a możesz tylko zyskać!
Jak wziąć udział w promocji:
1. Zaloguj się w aplikacji komórkowej Tobet Mobile. Naciśnij przycisk ?Moje konto", wybierz ?Kod promocyjny" i wpisz w pustym polu słowo MOBILEJAN. 2. Postaw zakład przedmeczowy lub na żywo (LiveBet). Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów. Zakład musi zostać postawiony w dniach 23-29 stycznia 2012 r. 3. Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład komórkowy, otrzymasz zwrot stawki. Maksymalna kwota zwrotu wynosi 100 PLN. Zwrot zostanie przekazany w ciągu 48 godzin od zakończenia ostatniego zdarzenia na kuponie.
W regulaminie wszystko jasne wyjaśnione, także dla wszystkich obywateli Polski
Regulamin:
* Oferta dotyczy wyłącznie użytkowników, którzy nie typowali jeszcze przez aplikację Tobet Mobile, i obejmuje pierwszy zakład komórkowy (przedmeczowy lub na żywo) postawiony na wydarzenie odbywające się w dniach 23-29 stycznia 2012 r. * Maksymalna kwota zwrotu wynosi 100 PLN. * Jeżeli użytkownik przegra swój pierwszy komórkowy zakład przedmeczowy lub na żywo (LiveBet) postawiony zgodnie z wymogami promocji, w ciągu 24 godzin od zakończenia ostatniego zdarzenia na kuponie otrzyma zwrot stawki na swoje konto. * Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów. * Zwrot nie podlega wymogowi obrotu przed wypłatą. * Oferta dotyczy tylko użytkowników Tobet z polskim obywatelstwem.
No i co nie trzeba wkoncu z telefonu grac? mozna z tej ich apliacji na stronie MOBILE?
Ja grałem w grudniu z tej stronki i wtedy nie było problemów: Obrazek
No wlasnie a moze ktos to potwierdzic? ze tak jest i teraz? niby chcą zeby skozystac z bonusu przed ten program ale czy to wazne czy z neta czy z komorki?
No włąsnie bo przyznam ze nie mam jakiegos pakietu w komorce a nie chciał bym wtopic tej stówy, chciałbym zagrac ale z stronki z oczywiscie w wersji mobilnej. Mogą to jakoś sprawdzić? dodam ze mam internet mobilny z playa
Jest jasno napisane,ze to promocja dla ludzi ktorzy jeszcze nigdy nie typowali przez aplikacje z komorki...Tak,trzeba grac z komorki,bo tego tyczy bonus...Ja juz kiedys skorzystalem i pewnie dlatego nie dostalem,zadnej informacji,ze jest teraz taka promocja...Wiec tym ktorzy kiedys juz grali przez komorke odradzam,bo moga sie rozczarowac w momencie gdy przegraja i beda oczekiwali na zwrot kasy...
Chodzi o aplikacje komorkowa a to nie jest zadna specjalna aplikacja, tylko wersja mobilna strony (mobile.Tobet.com). Wiec nie sadze, zeby robilo im roznice czy przez komorke czy przez komputer. Przeciez i tak nie maja tego jak sprawdzic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group