Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Admiral
Admiral
Autor Wiadomość
toni

Amator

Pochwał: 1
Wysłany: 2005-05-17, 22:38   Admiral

Dotyczy Bonusa 10 Euro za hokej w Admiralu!

Bonus jest wazny do 30.05.05
Bardzo wazne. Ten Bonus-Kod mozna tylko raz zrealizowac w czasie do 30.05.05

Jak przelac te 10 Euro na swoje Konto

1 Zameldowac sie na stronie Admirala
2 Po zameldowaniu nacisnac na "Wettkonto"
3 Nastepnie nacisnac na "Gutschein"
4 Wpisac 14 cyfrowy Bonus Kod ktory otrzymales E-mailem
5 Ina koncu nacisnac na "Einzahlung"

To by bylo wszystko.
Zrobicie jak napisalem to nie bedzie zadnych problemow z przelaniem 10 Euro na wasze Konto.
Ja je juz mam przelane na swoje konto
Zycze wszystkim udanych Typow

Gdzie Wesera duzy luk robi, tam jestem z Werder Bremen w domu
Niewazne ile sie gra, wazne ile sie wygra.
Ostatnio zmieniony przez gromsky86 2007-09-02, 14:17, w całości zmieniany 1 raz  

Garbaty

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2005-05-18, 23:26   Czy ktoś już wypłacał kaske z Admiralbet ????

Pytam bo, że tak powiem udało mi się 7 krotnie pomnożyć to 10 euro dzisiejszego wieczoru. I tak myśle czy by nie wypłacić, jednakże najpierw chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już wypłacał i czy ma te pieniążki naocznie w swoich kontach bankowych?

A jako ciekawostka podam że zagrałem dubelka na wygrane West Ham i CSKA odpowiednio po kursach 3.6 i 3.8 albo na odwrót 3.8 i 3.6

MatroX

Litość to zbrodnia
   Doświadczony

Pochwał: 18
Wysłany: 2005-05-19, 08:49   

w ostatnim czasie zrobiło się dosyć głośno o tych zakładach bukmacherskich na naszym forum. Postanowiłem ten zakład zakwalifikować do firm z których często korzystamy. Prosze wiec wszystkich o wnoszenie tu postów dotyczących tych zakładów!

stamei

Trampkarz

Pochwał: 6
Wysłany: 2005-05-19, 21:16   

To ja krotko o wrazeniach z korzystania :)

Strona beznadziejna, zeby znalezc zaklad trzeba sie naklikac za dwoch
Przegladanie zakladow tez dosc problematyczne, zeby sprawdzic dany zaklad trzeba wejsc w dany kupon, nie mozna ich wylistowac, zeby szybko przejzec.
Oferta malo atrakcyjna, zwlaszcza, jak ktos jest specem od lig pilkarskich na wschod od Niemiec :) , no dobra jest turecka :)
Kursy czesto niecikawe, zwlaszcza w tych slabszych ligach, i niech nikt nie mysli o progresji w MLB! marze buka na baseball sa czesto astronomiczne, zdarzaja sie np kursy 1,8 na 1 i 1,8 na 2, gdzie na przyklad w baw sa 1,92/1,92. Z drugiej strony darowanemu koniowi, nie patrzy sie w zeby :)
Mila rzecza za to jest to,ze mozna wybrac 10 singli i stawkowac kazdy z osobna wg uznania,

Uwaga minimalna stawka 0,01 EUR, czyli 1 cent czyli cale 4 grosze z malym hakiem :)

Odnosnie wyplat, nie przerabilem jeszcze tego tematu, ale podobniez, ausryjackie banki pobieraja kosmiczne prowizje za przelewy zagraniczne co z tego co wyczytalem wiaze sie z utrata nawet 6 EURO/100, poprostu te dziady pobieraja prowizje za kazdy dzien kiedy trzymaja na swoim koncie TWOJE pieniadze gotowe do przelewu.

Tyle z mojej strony, moze ktos wie cos wiecej, to chetnie sie dowiem

Pozdro

Garbaty

Junior

Wysłany: 2005-05-20, 01:04   

To może coś o ich wiarygodności. Otóż jedno zdanie:

Kase wypłacają uwijają się z tym tak jak sami piszą od 4 do 6 dni roboczych. Dwóch moich znajomych wypłacało kaskę od nich dali zlecenie w zeszły piątek i dziś otrzymali pieniążki, także już mi się podoba ten bukmacher.

Podoba mi się też to, że nie pozwalają wypłacać tych 10 euro bonusowych, czasem człowiek by wypłacił wszystko, a tak jak gdyby jest zmuszony do dalszego grania bo ma to 10 euro no chyba że utopi %-) Aczkolwiek po 3krotnym obróceniu nimi można je też wypłacić bodajże 3krotnym też już nie pamiętam %-)

A i jedno jeszcze mi przychodzi do głowy, mianowicie krążyły plotki że pobierają jakieś 15 euro.

Sprawa wygląda tak, że te 15 euro to biorą tylko i wyłącznie gdy ktoś chce by mu wypłacono czekiem pieniądze w ramach transakcji bankowych czy jakiś opłat dokładnie nie pamiętam (wystarczy przeczytać wszystko napisali).

A co MLB to tam właśnie gram tą "fenixowską" progresje i nie narzekam na koncie żonki potroiłem ten darmowy bonusik :mrgreen: a co do kursów to trzeba czekać wieczorami są już odpowiednie np na Arizone rano było 2.3 a teraz jest 2.7 :)

Także może i oferta piłkarska jest skąpa ale najważniejsze ligi są i duży plus a nawet bardzo duży zrobiła ta promocja darmowych euro. Już nie tak często da się spotkać takich bukmacherów co dają kapitał za rzekome free bo tak naprawdę to te 10 euro jest ceną za nasze dane osobowe i prawa do używania ich w celach marketingowych, mówiąc krótko spokojnie zarabiają na nich więcej niż 10 euro. Ale nam takim szarym myszką nie trzeba się chować i zawsze można zabronić dalszego przetwarzania naszych danych i tym samym zerwać umowę.

Tyle ode mnie.

michalkocon

Amator

Wysłany: 2005-05-20, 11:22   

Zapytajcie się tych co już wypłacili kase co wpisali w Bank account: bo wg mnie tam jest o jedno miejsce za mało dla pełnego numeru konta + PL I druga rzecz czy wysyłali im skan dokumentu potwierdzającego tożsamość właściciela konta ??

Do pierwszego pytania mam odp: tam można nic nie wpisywać bo przy wypłacaniu kasy wpisujesz gdzieś tam w formularzu
Ale z tym dowodem nadal nie wiem

Garbaty

Junior

Wysłany: 2005-05-20, 14:15   

michalkocon napisał/a:
Zapytajcie się tych co już wypłacili kase co wpisali w Bank account: bo wg mnie tam jest o jedno miejsce za mało dla pełnego numeru konta + PL I druga rzecz czy wysyłali im skan dokumentu potwierdzającego tożsamość właściciela konta ??

Do pierwszego pytania mam odp: tam można nic nie wpisywać bo przy wypłacaniu kasy wpisujesz gdzieś tam w formularzu
Ale z tym dowodem nadal nie wiem

tak musisz przesłać im faxem lub wysłać skan dwodu osobistego lub paszportu inaczej kasy nie otrzymasz.

szuwar666

Trampkarz

Wysłany: 2005-06-16, 15:01   

dzisiaj dostalem przelew z Admirala. Tak wiec kase wyplacaja. Co prawda trwalo to 9 dni ROBOCZYCH ale przyszlo bez problemow... Tylko kurs troche mały (3,99)... Konto mam w mBanku.

stamei

Trampkarz

Pochwał: 6
Wysłany: 2005-06-17, 01:06   

Wlasnie stwierdzilem wplate z Admirala :) kurs rzeczywiscie podly (ponizej 4), do tego inteligo zagrabilo z mojej wygranej 11,99, wrrrrrrr

Ah jeszcze jedno, z mojego kompa zalozylem 2 konta, jednakze drugie bylo na ojca (inny adres zamieszkania), tata obejzal i to olal, wciaz lezakuje tam 19,80 ;)

kermit666

Trampkarz

Wysłany: 2005-06-18, 19:05   

Kto gra w Admiral w live zakłady, albo mi sie wydaje ale troche słabo im to działa?? A moze ja jestem jakis niekumaty ;(

michalkocon

Amator

Wysłany: 2005-06-18, 19:32   

ja grałem na live i głównie na tym trzepałem kasiore. teraz nie gram bo wieczorami do roboty chodze A co do live do wszystko jest ok Ja nie miałem żadnych problemów

s3l3r

Junior

Pochwał: 4
Wysłany: 2005-06-23, 13:25   

Teraz przynajmniej wiem ze to nie wał :jupi:
Z 10 bonusowych euro zrobilem prawie 200 :cwaniak1:
Nie bralem tego na powaznie do teraz :D
Gdybym mial taka pewnosc wczesniej pewnie nie puscil bym kuponu za 50 euro gdzie bylo 8 meczy tenisowych. Z drugiej strony moze lepiej bylo żyć w niewiedzy :D

kermit666

Trampkarz

Wysłany: 2005-06-27, 15:34   

Teraz juz wiem na wlasnym przykładzie, ADMIRAL wypłaca kaske :jupi:

Tylko ze bierze sporą prowizje, wyplacilem sobie 25$ i dostalem 60zł, napisalem meil do Śląskiego i spytalem , dlaczego tak malo, odpisali mi ze ten ich bank (Admirala) pobiera taka prowizje, szkoda ale ważne ze dostalem

No i chyba okolo tygodnia czytałem

stoko

Podglądacz

Wysłany: 2005-08-21, 18:02   ? ? ?

Jaki adres należy wpisać w pola odnośnie adresu bankowego??? Jaki dla mBanku, a jaki dla Inteligo??

denko

Podglądacz

Wysłany: 2005-08-22, 11:07   

Admiralbet jest wypłacalny, bo zleciłem im wypłatę 99,72 euro. I za parę dni miałem na koncie. Bez żadnych prowizji. I dlatego chwalę sobie tego buka i nie tylko za to. Oferta nawet dosyć ciekawa! Nie które osoby mówiły mi żebym nie brał tego buka na poważnie,ale ja ich nie słuchałem i teraz wiem że dobrze zrobiłem. Pozdrawiam :p:

peksa

Podglądacz

Wysłany: 2005-10-24, 19:41   Admiral jest ok

Właśnie wpłynęła mi kaska z Admirala, tak że nie ma z nimi problemu. Zlecenie wypłaty poszło 19 paździrnika, dziś 24 października kaska na koncie.

lugaid

Amator

Wysłany: 2006-07-31, 23:00   

Z popularności tematu widzę, że buk nie jest zbyt popularny. Może jednak ktoś podzieli się informacjami bo od ostatniego posta minął już rok. Obserwowałem trochę ich ofertę i wydaje się, że mają całkiem niezłe kursy na tenis. Czy z solidnością buka wszystko ok? Chodzi mi o wypłaty itp.

valdesek

Amator

Wysłany: 2006-08-06, 18:00   

powiedzcie mi czy ja moge tam wogóle nie wpłącać żadnej kasy tylko grać z bonusów i niebede ponosił żadnych konsekwencjii i czy bank PKO sie nadaje nara

pietrek07

Podglądacz

Wysłany: 2006-08-09, 08:43   

możecie podać linka do tego buka?

goleo

Trampkarz

Wysłany: 2006-08-10, 17:41   

pietrek07 napisał/a:
możecie podać linka do tego buka?

https://www.admiralbet.com/

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Admiral

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl