Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bank, Kod SWIFT. IBAN
Bank, Kod SWIFT. IBAN
Autor Wiadomość
vebnaster

Doświadczony

Pochwał: 13
Wysłany: 2005-04-30, 18:34   

mBank: www.mbank.pl zero oplat i niemusisz miec dochodow, jak jestes nie pelnoletni to izzykonto, wiecej dowiesz sie na stronie lub pytajac pracownika.

superges
[Usunięty]

Pochwał: 13
Wysłany: 2005-04-30, 18:43   

Jestem pełnoletni :)
A jakie to ma być konkretnie konto??
bo one tam mają jakieś nazwy

ghost212

Podglądacz

Wysłany: 2005-05-06, 11:58   

To ja widze następujący problem. Odnośnie kont inteligo... mając takie konto nie możemy wpłacać do bankow zagranica... takze jezeli buk nie ma konta w polsce to mozemy zapomniec, zgadza sie??

MatroX

Litość to zbrodnia

Pochwał: 18
Wysłany: 2005-05-06, 16:21   

ghost212 napisał/a:
To ja widze następujący problem. Odnośnie kont inteligo... mając takie konto nie możemy wpłacać do bankow zagranica... takze jezeli buk nie ma konta w polsce to mozemy zapomniec, zgadza sie??

niby co ci w tym przeszkadza? Ja mam kontood poczatku jak powstało Inteligo i dokonuje bezproblemowo takie przelewy!

ghost212

Podglądacz

Wysłany: 2005-05-07, 11:47   

Nie no ja jeszcze nie probowalem... tak napisali na inteligo to myslalem ze nic z tego, ale skoro ty tak robisz to znaczy ze da sie wiec dobrze :) dzianx za odpowiedz

Tomasz

Trampkarz

Wysłany: 2005-05-07, 14:57   

Zaraz mnie cos wezmie .. po ciezkich probach i blaganiach doszedlem do skutku zalozylem konto w inteligo... wyslalem wniosek od mojego opiekuna i ble ble po ttygodniu dzwoni do mnie gostek i mowi do tygodnia pryzjdzie kurier z karta ( Visa Electron ) i wszystkimi numerami i haslami.... to se mysle lajt... ale mija juz 2 tydzien a karty ani niczego w pizdu nie ma :D
Ostatnio zmieniony przez Tomasz 2005-05-10, 19:34, w całości zmieniany 1 raz  

MatroX

Litość to zbrodnia

Wysłany: 2005-05-08, 11:49   

Tomasz,
po tygodniu oddzwonił!! przecież tylko tydzień trwają wszystkie formalności dzwonią tego samego dnia co składasz wniosek lub następnego cos nie tak! zadzwoń do nich i upewnij sie czy wszystko OK

rzepcio1987

Trampkarz

Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 2
Wysłany: 2005-05-14, 13:45   

cześć. jak poradził stamei. zapytam się tutaj. chciałem sie zarejestrować w admiralbet. mam konto w moneybookers. nie wiem co wpisać w te rubryczki:

Bank name:
Bank sort code:
Bank account:

Pomożecie ??

rzepcio1987

Trampkarz

Wysłany: 2005-05-14, 14:05   

Prosze napiszcie !! Musze sie do jutra zarejestrować. A może musze sobie założyć konto np w mbanku ?? napiszcie bo jeszcze nigdy nie korzystałem z buka internetowego.

slimak
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-14, 14:37   

czlowiek uspokuj sie :) to nie jest obowiazkowe przy rejestracji (przeciez masz w nawiasie "optional"). wpiszesz dopiero przy wyplacaniu szmalu.

NO STRESS :D D

rzepcio1987

Trampkarz

Wysłany: 2005-05-14, 14:44   

Nareszcie mi ktoś coś pomógł. Bardzo wielkie dzięki

phun

Amator

Wysłany: 2005-06-08, 00:13   

Zakładając konto w Blue Square trzeba podac numer i typ karty.

Do wyboru jest takze Visa Elektron czyli ta od Inteligo, tyle ze przy podawaniu nr razem z koden cvc2 wyskakuje takie cos:
"Registration of this card-type requires us to verify your age before the account can be activated fully if you wish to proceed select "OK". We will process you registration and verify the account within 24h - during this period you will not be able to deposit or withdraw funds. If u wish to change your card select "Cancel"."

Po wybraniu Cancel mozna zmienic karte, a po wybraniu OK niby stronka sie laduje, ale zaraz wyskakuje ze nr konta jest zly. Nie mozna sie zalogowac ani nic zrobic czyli konto wogole nie jest zalozone, a wedlug tego co napisali tylko nie mozna bedzie na nie wplacac lub wyplacac kasy.

Czy ktos ma tam zalozone konto, spotkal sie z czym podobnym albo wie jak sobie z tym poradzic ?

Dodam ze bluesq.com ma ciekawa promocje: po postawieniu 25funtow lub rownowartosci dostajemy drugie na konto.

ja.7

Podglądacz

Wysłany: 2005-06-14, 19:31   bank?

Witam!
Chciałbym zacząć grać online ale nie wiem jaki bank mam wybrać. Jestem nie pełnoletni a chciałbym założyć konto w banku bez wiedzy rodziców. Dobrze byłoby, aby bank nie miał żadnych prowizji na wpłaty i wypłaty.

MatroX

Litość to zbrodnia

Wysłany: 2005-06-14, 20:26   

Bardzo żałuje że masz złe relacje z rodzicami i musisz ukrywać swe zamiłowania niestety bukmacherka jest dla osób pełnoletnich i jeśli rodzice, opiekunowie nie wyraża na to zgody musisz sie pogodzić ale niestety nie powinieneś grać! ..... założenie konta również dla niepełnoletnich musi wyrazić zgodę ktoś z twoich opiekunów, a skąd kasa na gre?

ja.7

Podglądacz

Wysłany: 2005-06-14, 21:25   

Nie, wręcz przeciwnie! Nie mam złych rekacji z rodzicami, ale nie chciałbym aby wiedzieli. Konto mi założą. Kase mam z kieszonkowego, czasem się wygra w dużego lotka, ale nie kradne. Chodzi mi o to czy się nie dowiedzą jak będę grać? I czy jeśli na koncie zarejestrowanym na rodziców muszę się też rejestrować na nich na koncie jakiegoś buka? Jeśli tak to sobie założę w eBanku, czy to dobry wybór? (Troche źle sformułowałem wcześniejszy post)

Pyth0n

Amator

Wysłany: 2005-06-14, 21:39   

hehe standardowe pytanie ze tak powiem... ile masz lat?? a wlasnie osobiscie uwazam ze za duzo krecisz... bo ja np. zawsze jak cos krecilem to nigdy mi nie wychodzilo i musialem powrocic do fazy poczatkowej... ale osobiscie moi rodzice tez nie wiedza ze gram :krzeslo: czasami pada tylko pytanie "a gdzie reszta wyplaty?" :jupi:

ja.7

Podglądacz

Wysłany: 2005-06-15, 17:31   

Nie kręce. Po prostu chce zacząć grać, ale nie chce aby rodzice o tym wiedzieli bo się nie zgodzą, mam 16 lat, konto dostałem od nich nie używane wczoraj 14.06.05 w IngBank Śląski konto standartowe czy może ono być, czy musze zakładać gdzieś indziej?. Mam jeszcze jedno pytanie ale to później...

To jeszcze dwa pytania: jeśli zakładam sobie konto w expekcie to mam w nim zawyżyć wiek? Nie będą tego sprawdzać, jakoś? Czy dane na koncie bankowym muszą być takie same jak na koncie buka?
Ostatnio zmieniony przez ja.7 2005-06-16, 18:34, w całości zmieniany 4 razy  

Pyth0n

Amator

Wysłany: 2005-06-15, 21:14   

no jasne ze moze byc nie ma zadnych przeciwwskazan... ale jest male ale konto musi byc na ciebie a nie na np. mame czy tate...

stamei

Trampkarz

Pochwał: 6
Wysłany: 2005-06-15, 22:28   

ja.7 napisał/a:
Nie kręce. Po prostu chce zacząć grać, ale nie chce aby rodzice o tym wiedzieli bo się nie zgodzą, mam 16 lat, konto dostałem od nich nie używane wczoraj 14.06.05 w IngBank Śląski konto standartowe czy może ono być, czy musze zakładać gdzieś indziej?. Mam jeszcze jedno pytanie ale to później...

Bede niedobrym wujkiem i Ci podpowiem, jezeli masz konto na siebie to:
baw odpada, bo zadaja skanu dokumentow...
Expekt nie odpada, bo sie nie wyglupiaja z jakimis glupimi skanami

Wiem wiecej, ale nie powiem, bo wszystkie malolaty latalyby po wszyskich bukach, gdzie nie sprawdzaja wieku ;)

Aha, konto mam w inteligo, wplaty i wyplaty z expa czasami nawet w kilka godzin, najczesciej jednak dzien po tranzakcji....

Faulik

Junior

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2005-06-16, 20:21   

Ej mam problem :D nie mam konta!! jest tak mozliwosc zebym kolega ze swojego konta wplacil na moj konto w Expercie pieniedze?

MatroX

Litość to zbrodnia

Wysłany: 2005-06-17, 21:15   

oczywiscie że moze wpłacici, z tym ze w drugą strone jest to niewykonalne!

Czareck

Podglądacz

Wysłany: 2005-07-13, 23:23   

Chciałbym wypłacić kase z expekta na konto w mbanku, ale nie bardzo wiem jakie dane wpisać :niesmak:

Nazwa banku : mBank (wystarczy ?)
Adres: właśnie co tu wpisać, moze wiecie, byłbym wdzieczny
Kraj: Wiadome
Numer konta: Wiadome
Kod SWIFT: Wiadome

Chodzi mi w sumie tylko o Nazwe banku i adres. Jesli wypłacaliscie pieniadze z expekta na mBank to prosze o pomoc. :help:

Gość

Wysłany: 2005-07-13, 23:28   

Czareck napisał/a:
Nazwa banku

BRE Bank SA

Czareck napisał/a:
Adres

al. Mickiewicza 10
90-050 Łódź

Czareck

Podglądacz

Wysłany: 2005-07-14, 16:19   

Wielkie dzieki spam :jupi:

Centrebet
jarszcz1966

Podglądacz

Wysłany: 2005-07-20, 14:16   

Witam,
Czy ma może ktoś kod SWIFT CitiBanku-u...?? :pytanie:

Z góry dziękuję...

Jarsz

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bank, Kod SWIFT. IBAN

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl