Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Witam. Jako iż jest to mój pierwszy post chciałem sie przywitac z pozostałymi bukmacherami. Mam też pytanie do osób grających w BAH. Zarejestrowałem się w tym buku i dokonalem wpłaty, powiedzcie czy mieliscie może kiedys jakieś problemy z wypłatą itp. bo chcialbym wiedzieć na przyszłość
Nie ja nie miałem, czasami moze to potrwać więcej niz tydzień ale zawsze kasa dochodzi. Pamiętaj, ze jak zlecisz wypłatę to kasy ci nie odejmą od od razu od konta gracza, zawsze tak jest...
Dzieki C80 za odpowiedź Że pieniądze dochodzą po tyg np to mi nieprzeszkadza i ze troszkę póxniej sie odejmują ze stanu konta to też nie. Chodziło mi o to czy np: niewypłacili komus pieniedzy lub pieniądze niedotarły wcale.
PS: Postawię też w hokej niemiecki DEL bo mają dobre kursy a coś sie wie. Ale głównie piłka. Jeśli ktos chce spróbować wspólnych typów itp w BAH to piszcie na PW
Ostatnio zmieniony przez arek147 2006-08-16, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
kto wie o ktorej godzinie rozliczaja kupony wczoraj postawilem na 2 kupony i chyba oba weszly a dzisiaj jak wszedlem zeby sprawdzic to sa jeszcze nie rozliczone nie wiecie czemu tak jest
ma ktoś 10zl na MoneyBookers ? bo chcę aktywować mój adres e-mail bo muszę mieć pieniądze najpóźniej do niedzieli na jakimś koncie a z tego co widzę to na konto bankowe kasa dojdzie za hohoho i jeszcze dłużej... oczywiście pieniądze oddam z małym bonusikiem(1zł ) jest to bardzo pilna sprawa...
Witam a mi dzis teżprzyszły te druczki z BAH. Tylko problem jak je wypełnić ?? Może mi ktoś w tym pomóc ?? Bo jakoś jestem zielony A chciałem dołozyc jeszcze troche do konta Z góry dzieki za odpowiedź.
Witam a mi dzis teżprzyszły te druczki z BAH. Tylko problem jak je wypełnić ?? Może mi ktoś w tym pomóc ?? Bo jakoś jestem zielony A chciałem dołozyc jeszcze troche do konta Z góry dzieki za odpowiedź.
Z tego co pamietam ten druczek jest juz wypelniony, tylko kwote wplaty musisz podac. Wiec w czym problem?
Wysłany: 2006-08-18, 22:39
tomazi napisał/a:
arek147 napisał/a:
Z tego co pamietam ten druczek jest juz wypelniony, tylko kwote wplaty musisz podac. Wiec w czym problem?
No nie dokonca jest wypelniony jesli ktos nigdy tego nie wypelnial na poczcie , moze sie troszke zamotac , wkoncu kiedys musi byc ten pierwszy raz
No, ale tu chodzi o wypelnione druczki BAH, a nie czyste blankiety wplaty na rachunek bankowy. Jesli masz problemy z wypelnieniem poszczegolnych pol to bedzie tak:
Nazwa odbiorcy: bet-at-home.com
Nr. rachunku odbiorcy: 06 1060 0076 0000 3210 0003 7132
Kwota: kwota jaka wplacasz, np. 300,00
Kwota slownie: trzysta zl zero gr
Nazwa zleceniodawcy: Imie, nazwisko, kod pocztowy, miasto, ulica
Tytułem: Nr. konta gracza
Witam Panowie Przepraszam za post pod postem Ciekawą informacją jest iż Bet At Home niedługo wprowadzi zakłady live :d Na dniach jest też jakaś większa promocja z tym ze jedną jz maja dobrą np: bony wysyłane zostają, a także promocja 50 E dziennie Widać bukmacher chce być jeszcze lepszy. Sam w nim gram i zobaczymy jak będzie