Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Hehehe jasne pracownik BAH i ustawiam sobie kursy, a z 2 zlotych wygrywam po 2 tysiace Trzeba tylko troszkę pokombinowac i pomyśleć Z informacji które otrzymałem od pracownika BAH wynika ze zakałdy LIVE będą dostepne niedługo, a jakąś promocje mają na dniach. Zobaczymy jak będzie.
A tak PS: Macie moze jakieś bony do BAH aktualnie?? Bo mi zanim kasa dojdzie to jeszcze troche minie a chciałbym pograć już
pieniadze na konto(przelew bankowy) ida do nich 2-3 dni chyba ze jest jakies swieto to sie wtesy przesuwa ale nie wiem jak u nich w banku to jak to jest
Wysłany: 2006-08-22, 10:57
pawlooo jak byś wysłał to tak...beda szybciej...ale nikogo to raczej nie ovchodzi, że nie masz za co grać. Mody sie wkurzą, że nabijasz posty, bo na to wszystko mozna znalezc odpowiedzi i walna Ci ostrzeżenie...aż tak bardzo tego chcesz?
_________________ O nasz...
My wierzymy tylko w BKS! Hej Lechio! O nasz...!
pawlooo jak byś wysłał to tak...beda szybciej...ale nikogo to raczej nie ovchodzi, że nie masz za co grać. Mody sie wkurzą, że nabijasz posty, bo na to wszystko mozna znalezc odpowiedzi i walna Ci ostrzeżenie...aż tak bardzo tego chcesz?
Az tak bardzo sie boisz straszliwych modow? Masz jakies zle doswiadczenia? Forum po to jest aby pytac.
Az tak bardzo sie boisz straszliwych modow? Masz jakies zle doswiadczenia? Forum po to jest aby pytac.
ale to juz było wałkowane setki razy-a forum jest tez po to zeby je CZYTAć nie tylko PYTAć
Wysłany: 2006-08-22, 18:47
pawlooo17 napisał/a:
wie ktos moze czy jakbym wyslal im dowod wplaty to pieniadze szybciej by sie na koncie pojawily czy nie ??
U mnie poskutkowalo juz 2 razy , poprostu musialem miec kase przed LM dzisiejsza i dwa maile z print screenem certyfikatu wplaty . Kasa byla 10 min po mailu Czasem sie da .