Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
oprócz dzisiejszego freebeta jest jeszczwe cos takiego jak "zagraj na zakłady w mistrzostwach za 900 zł a my 9.07.06 dopiszemy do twojego konta 300zł"takie cos w mailu od nich dostałem(pisane z pamieci)
Wysłany: 2006-06-24, 14:42
Dlaczego mi nieodpowiadają na maile??
A wam odpowiadają??
The_GrabeK [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-25, 00:29
zal28,
Jeśli piszesz językiem formalnym, a konto pocztowe masz gdzieś poza WP.PL to powinnienes dostawać odpowiedź w ciągu 48h. Jeśli któraś z tych rzeczy sie nie zgadza to szukaj w tym temacie, bo już to było poruszane
Wysłany: 2006-06-25, 11:48
Support telefoniczny jest po polsku czy angielsku??
The_GrabeK [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-25, 12:27
zal28,
Temat był już poruszany kilka, o ile nie kilkanaście razy. A wystarczy na ich stronie poszukać...Telefon: 00800 33 11 341 czynny: pon.- niedz. 10:00 - 20:00, jest dla Polaków i w języku ojczystym. Tak więc błagam i Ciebie i innych - szukajcie zamiast pisać posty... bo już naprawde robi sie nie to niesmaczne...
czy jezeli juz 3.06 wyslalem dwa kupony na "wyjscia z grup" to one tez sie licza do tych wymaganych dziewieciu stow? czy liczone sa tylko zaklady od pierwszego dnia mistrzostw?
Wysłany: 2006-06-25, 13:26
Krzysiek-Łódź,
Pytanie zadaj supportowi, najlepiej telefonicznie, połączenia 0800 są darmowe. Później napisz czego się dowiedziałeś.
Skorzystałem dziś z promocju podwojenia 100 zł z okazji mundialu. Wpłaciłem 100 zł, wysłałem maila, przypisali 100 zł bonusa do konta, a potem jeszcze 150 zł od pierwszej wpłaty (bo wcześniej nie robiłem depozytów, tylko grałem słynnymi voucherami za 100 zł). Także jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to polecam wpłacić tam 100 zł, bo dostanie się 250 zł bonusa.
EDIT: a żeby było śmieszniej to dziś rano w odpowiedzi na maila, kórego wysłałem aby dostać 100 zł bonusa, dostałem voucher o wartosci 100 zł Nie wiem co oni porobili, ale najpierw przypisali mi bonus automatycznie do konta a potem jeszcze dali voucher 100 zł. W sumie wpłaciłem 100 zł a dostałem 350 zł za friko teraz mam 450 zł i nie trudno będzie zagrać za 900 zł żeby dostać 300 zł kolejnego bonusa.
Ostatnio zmieniony przez handicap 2006-07-05, 23:13, w całości zmieniany 4 razy
Na polu bitwy zostaly juz tylko cztery wielkie druzyny. Wciaz nie wiadomo, ktory z zespolow zdobedzie najwazniejsze trofeum w swiecie pilki noznej. Z tej okazji, Bet24 proponuje 25zl free beta na jeden z meczow polfinalowych - ktory z nich wybierzesz, zalezy tylko od Ciebie!
Wszystko co trzeba zrobic to zagrac za dokladnie 25zl na to, ktory zespol bedzie mial wiecej rzutow roznych (liczy sie wynik bez ewentualnej dogrywki). Jesli zaklad okaze sie przegrany, zwrocimy na Twoje konto 25zl najpozniej 6 lipca
_________________ Forum Pokerowe - Nowe, dynamicznie rozwijające się forum pokerowe.
Moim zdaniem trochę ryzyko wpłacić do nich teraz kasę. Po tych ostatnich bonusach itd. ciekawe co u nich słychać. Radzę dobrze sprawdzić przed wpłatą do nich, warunki promocji itd. karty płatnicze i wszystko wszystko, aby nie było problemów.
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem mają ci , co grzeją puche dożywotnie, a Twoje problemy są do ch**a niepodobne"
dokladnie dzis sie przygladalem ich stronce bo od czasów voucherów mnie nie widzieli
takie mam oto spostrzezenia:
-stronka i nawigacja jakby bardziej przejrzysta
-minimalna wplata karta 100 zl(wczesniej bylo 150)
-oferte chyba nawet troche powiekszyli(pojawilo sie troche mniej znanych lig jak np estonia czy litwa)
chcialem do nich wplacac ale wlasnie sobie przypomnialem o mtych voucherach i tak mnie stopnęło-i tu mam pytanie :
czy ktos tu jest taki co korzystał z bonów,zlecał potem wpłaty i wypłaty?czy nie robili problemów jakiś odnośnie wypłat z powodu sławnych bonów?
Ja obecnie gram w bet24...
Kupiłem sobie voucher 100 zł...., na dniach powinnien być obrócony postaram się wypłacic wiec napisze co i jak.
Z tym bukiem dotychczas miałem same przyjemne sprawy, dzięki tym voucherom które tak wszech i wobec rozdawali łącznie wypłaciłem ponad 1000 zł, nie wiem jak teraz bedzie z wypłata jednak problemow się nie spodziewam.
Często zdarzają im się pomyłki na live, ostatnio na Henin Hardenne kursik był 11.01 ale później zakład anulowali i wysłali maila z wyjaśnieniem...
Jednak kto był szybki to zarobił, Henin prowadziła w gemach 2:0, kurs na nią że zdobędzie pierwsze 10 punktów był 7 zł... i to rozliczyli mi normalnie...
pacyff ja korzystałem z vouchera po czym wypłacałem kilkakrotnie pieniądze i nie robili żadnych problemów Co do wpłat nie wiem jak jest bo nie wpłacałem
A ten bonus trzeba przed wypłata obrócić bo niewidziałem nigdzie warunków , wie ktoś??
Zawsze wszystkie bonusy trzeba obraca. Buki nigdy nie dają kasy za darmo...
Nie jestem tego pewien ale ten prawdopodobnie trzeba obrócić 3x po minimalnym kursie 1,50.