Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
(...)3. Dla kwoty bonusu zaliczanej do obrotu wymagany jest minimalny kurs w wysokosci 1,50 (kazde postawione pojedyncze zdarzenie MUSI miec kurs min. 1,50 aby bylo zaliczone do obrotu bonusem) Regula ta dotyczy wszystkich darmowych wplat dokonanych przez BET24, lacznie z bonusem startowym, bonusami z konkursów itp
Wysłany: 2006-07-10, 16:43
C80 napisał/a:
Regulamin bet24.com:
bet24.com napisał/a:
Promocje i bonusy
(...)3. Dla kwoty bonusu zaliczanej do obrotu wymagany jest minimalny kurs w wysokosci 1,50 (kazde postawione pojedyncze zdarzenie MUSI miec kurs min. 1,50 aby bylo zaliczone do obrotu bonusem) Regula ta dotyczy wszystkich darmowych wplat dokonanych przez BET24, lacznie z bonusem startowym, bonusami z konkursów itp
A może być 1,5 ako czy na poszczególne zdarzenie??
Czy jest oprócz mnie ktoś kto też nie dostał jeszcze bonusu/vouchera?
Maila wyslalem w poniedzialek z samego rańca...
Pytam bo nie wiem czy już mogę zacząć ich spamować
U mnie jeszcze nic nie ma - ni emaila z bonem nie sami tez nie dopisali. Nie wiem co robić? Telefonicznie odzywają sie tylko po angielsku - nie dogadam sie . Ktos z was jeszcze czeka czy juz wsszystcy dostali te 300 z obstawiajacych MŚ?
Ja też czekam jeszcze na moje 300PLN ...
Nie dostałem jeszcze odpowiedzi na żadne z moich 2 maili więc sądzę że może troszkę Polscy gracze przysypali ich wiadomościami
Już znalazłem kilka pokerroomów m. in. canbet korzysta z tej sieci. Ale niestey mam pewnien problem: kiedy próbuję się zalogować do pokerrooma bet24 wyskakuje mi kumnikat: "Nie ma połączenia z serwerem. Serwer login jest zajęty. Inne połączenie do serwera z turniejami". Klikam OK i jest to samo tylko ostatnie słowo komunikatu się zmienia z "turniejami" na "ring game". A jak klikam znów "ok" to pojawia się poprzednikomunikat i tak w kółko. Tak samo mam jak się próbuję zalogować do poker rooma canbet'u, tylko kominikat jest po angielsku. Wie ktoś może w czym tkwi problem i jak temu zaradzić?
Wysłany: 2006-07-13, 18:02
ja mam dwa i problemow nie bylo tylko trzeba bylo wytlumaczyc ze jeden komp w domu i skan dowodu moga chciec!
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
Czy ktoś wpłacał kasę do bet24 poprzez zlecenie wpłaty a nie przelewam z własnego konta? Chodzi mi o taką operację, gdzie się wypałnia druczek i idzie do banku. Anybody?
Czy ktoś wpłacał kasę do bet24 poprzez zlecenie wpłaty a nie przelewam z własnego konta? Chodzi mi o taką operację, gdzie się wypałnia druczek i idzie do banku. Anybody?
Ja tak zrobiłem w poniedziałek
Niestety kasy narazie nie ma na koncie.
PS
Przeczytałem 3 ostatnie strony i podobno nie mozna zalozyc konta bez karty kredytowej.
Otóż już można, jest napisane na stronce że teraz także bez karty kredytowej. I ja się tak własnie zarejestrowałem
Ok kasa jest już na koncie - szła równy tydzień
Ostatnio zmieniony przez Air_Filter 2006-07-31, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
Dołączył: 11 Sie 2004 Pochwał: 36 Posty: 2319 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-08-02, 12:12
A ja wprost przeciwnie,nie dość ,że rejestrowałem się bez kart kredytowej,podałem konto bankowe i nie musialem nawet dowodu tożsamości okazywać,a sam przelew trwał dokładnie 3 dni, ja szczerze POLECAM!! Były problemy wcześniej ale z takiego powodu bo ludzie robili sobie z BET24 jaja ,ja nie zgłaszam żadnych reklamacji