Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Przed nami druga kolejka pilkarskiej ekstraklasy. Oba piatkowe spotkania zapowiadaja sie bardzo interesujaco, w sobote zas naciekawiej bedzie w Lubinie i w Grodzisku Wlkp. Franz Smuda wraca na stare smieci, Legia rozpedzona po zwyciestwie z Islandczykami walczyc bedzie z "nowym" Groclinem. Na ten pojedynek (Dyskobolia - Legia) proponujemy free beta na wynik 0:0 - postaw dokladnie 25zl na takie zdarzenie, a jesli zaklad bedzie przegrany, na konto zostanie zwrocona postawiona kwota. Przypominamy - jeden gracz moze skorzystac tylko z jednego free beta
_________________ Forum Pokerowe - Nowe, dynamicznie rozwijające się forum pokerowe.
Przed nami druga kolejka pilkarskiej ekstraklasy. Oba piatkowe spotkania zapowiadaja sie bardzo interesujaco, w sobote zas naciekawiej bedzie w Lubinie i w Grodzisku Wlkp. Franz Smuda wraca na stare smieci, Legia rozpedzona po zwyciestwie z Islandczykami walczyc bedzie z "nowym" Groclinem. Na ten pojedynek (Dyskobolia - Legia) proponujemy free beta na wynik 0:0 - postaw dokladnie 25zl na takie zdarzenie, a jesli zaklad bedzie przegrany, na konto zostanie zwrocona postawiona kwota. Przypominamy - jeden gracz moze skorzystac tylko z jednego free beta
z tymi freebetami na bet24 to trzeba uwazac, ost ponownie sie nacialem, dali freebeta 25 PLN na 0:0, ale tego dokladnego zakladu w ofercie nie bylo, sprawdzalem buka co chwila czy jest dokladnie ta oferta (zresztą nie tylko ja z tego forum), postawilem NO GOAL ( czyli bez bramek, wiec 0:0), okazalo sie ze bet24 pare godzin dopiero przed meczem dal dokladna oferte na wynik 0:0 a wszystkie zaklady (typu NO GOAL, lub LAST GOAL IN MATCH - NO GOAL przepadly). Napisalem do nich maila z pretensjami ze wcale takiego zakladu nie bylo wczesniej, to odpisali ze oferta freebeta jest na buku tylko na chwile zniknela przez problemy techniczne - oczywiscie sciema bo oferty nie bylo przez poltora dnia
Startuje jedna z najciekawszych lig swiata. Polscy kibice juz otrzymali prezent w postaci kontraktu Tomasza Kuszczaka w ManUtd. Odliczanie zaczynamy od dzis i juz na poczatku wyjatkowa propozycja - na mecz Bolton - Tottenham oferujemy 100% zwrot co oznacza, ze znajda u nas Panstwo nawyzsze kursy na rynku (100% zwrot nie oznacza free beta czyli zwrotu stawki w przypadku przegranej)!
Radzimy tez miec oczy szeroko otwarte i codzienne odwiedzac nasza strone www.bet24.com , gdyz kazdego dnia bedziemy chcieli zaproponowac cos szczegolnego
_________________ Forum Pokerowe - Nowe, dynamicznie rozwijające się forum pokerowe.
Firma bukmacherska Bet24 wypłaciła pieniądze także tym kibicom, którzy postawili, że Lech pokona Cracovię lub zremisuje.
- Kibice zostali oszukani przez sędziego, co nie znaczy, że mają być oszukani przez nas. Chociaż w taki sposób możemy fanom poznańskiego klubu naprawić tę niesprawiedliwość - mówi prezes www.Bet24.com Holger Kristiansen, zastrzegając, że jest to akcja jednorazowa. - Nie będziemy płacili za każdego potknięcie polskiego arbitra - mówi.
Nie wiadomo, jakim wynikiem skończyłby się mecz, gdyby nie błąd sędziego Roberta Werdera. Może byłoby 4-3, może 4-4. Dlatego www.Bet24.com uznaje każdy zakład zawarty na to spotkanie za wygrany (1, X, 2). Także ci, którzy obstawili konkretne rezultaty - 4-3, 4-4 i 3-4 - dostali pieniądze.
Jest to wydarzenie bez precedensu w historii polskiej ligi i rynku bukmacherskiego.
źródło: Bet24.com
No proszę niby wieśniacki bukmacher ale czasami mają fajne zagrywki...
Dołączył: 31 Mar 2006 Pochwał: 2 Posty: 81 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 2006-08-22, 22:34
Ja mam takie pytanko: jak wypłacę z bet24 na konto bankowe to czy skasują mnie w banku za przewalutowanie przelewu? Czy może bet24 wysyła kaskę w naszej walucie? Bo zawsze jak wysyłam sobie z gamebookers na bank to mnie wbk kasuje 25 zł za "przewalutowanie" eurusów... I ile trwa wypłata na konto w banku ?
Jeżeli masz konto u buka w złotówkach to nie ma mowy o żadnym przewalutowaniu. Jeżeli masz w innej walucie to bank przewalutuje... No i oczywiście będziesz stratny...
Ostatnio zmieniony przez C80 2006-08-23, 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli nie masz konta w złotówkach to bank sam przewalutuje, i oczywiscie cos tam bedziesz stratny. Wypłaty od oscylują w granicach pełnego tygodnia nawet więcej czasami.
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem mają ci , co grzeją puche dożywotnie, a Twoje problemy są do ch**a niepodobne"