Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bet24
Zamknięty przez: C80
2006-08-22, 23:39
Bet24
Autor Wiadomość
gromsky86

Pochwał: 36
Wysłany: 2006-08-02, 12:43   

Ja również korzystałem wtedy tylko z voucheru i wypłata trwała....3 dni,więc nie wiem od czego to zależy,może i ma wady ale jak każdy buk :)

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2006-08-05, 09:17   

Cytat:
Przed nami druga kolejka pilkarskiej ekstraklasy. Oba piatkowe spotkania zapowiadaja sie bardzo interesujaco, w sobote zas naciekawiej bedzie w Lubinie i w Grodzisku Wlkp. Franz Smuda wraca na stare smieci, Legia rozpedzona po zwyciestwie z Islandczykami walczyc bedzie z "nowym" Groclinem. Na ten pojedynek (Dyskobolia - Legia) proponujemy free beta na wynik 0:0 - postaw dokladnie 25zl na takie zdarzenie, a jesli zaklad bedzie przegrany, na konto zostanie zwrocona postawiona kwota. Przypominamy - jeden gracz moze skorzystac tylko z jednego free beta

czacza

Pochwał: 14
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-08-15, 13:56   

pershing napisał/a:
Cytat:
Przed nami druga kolejka pilkarskiej ekstraklasy. Oba piatkowe spotkania zapowiadaja sie bardzo interesujaco, w sobote zas naciekawiej bedzie w Lubinie i w Grodzisku Wlkp. Franz Smuda wraca na stare smieci, Legia rozpedzona po zwyciestwie z Islandczykami walczyc bedzie z "nowym" Groclinem. Na ten pojedynek (Dyskobolia - Legia) proponujemy free beta na wynik 0:0 - postaw dokladnie 25zl na takie zdarzenie, a jesli zaklad bedzie przegrany, na konto zostanie zwrocona postawiona kwota. Przypominamy - jeden gracz moze skorzystac tylko z jednego free beta

z tymi freebetami na bet24 to trzeba uwazac, ost ponownie sie nacialem, dali freebeta 25 PLN na 0:0, ale tego dokladnego zakladu w ofercie nie bylo, sprawdzalem buka co chwila czy jest dokladnie ta oferta (zresztą nie tylko ja z tego forum), postawilem NO GOAL ( czyli bez bramek, wiec 0:0), okazalo sie ze bet24 pare godzin dopiero przed meczem dal dokladna oferte na wynik 0:0 a wszystkie zaklady (typu NO GOAL, lub LAST GOAL IN MATCH - NO GOAL przepadly). Napisalem do nich maila z pretensjami ze wcale takiego zakladu nie bylo wczesniej, to odpisali ze oferta freebeta jest na buku tylko na chwile zniknela przez problemy techniczne - oczywiscie sciema bo oferty nie bylo przez poltora dnia

egks

Trampkarz

Pochwał: 7
Wysłany: 2006-08-15, 16:56   

Pilkarska sroda - oferta specjalna - freebet 25PLN :
Zdecyduj, ile lacznie padnie bramek we wszystkich 6 wymienionych meczach, postaw dokladnie 25zl (7USD/7EURO) a jesli przegrasz, kwota freebeta zostanie zwrocona na konto gracza. Nasza propozycja:
Ilosc goli 0-10 - kurs 3.00
11-14 - kurs 2.50
powyzej 15 - kurs 2.65.
Zaklad na to wydarzenie znajdziesz tutaj

www.e-GKS.info
Ostatnio zmieniony przez egks 2006-08-15, 16:57, w całości zmieniany 1 raz  

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2006-08-15, 20:46   

Cytat:
Premiership - koncowe odliczanie.

Startuje jedna z najciekawszych lig swiata. Polscy kibice juz otrzymali prezent w postaci kontraktu Tomasza Kuszczaka w ManUtd. Odliczanie zaczynamy od dzis i juz na poczatku wyjatkowa propozycja - na mecz Bolton - Tottenham oferujemy 100% zwrot co oznacza, ze znajda u nas Panstwo nawyzsze kursy na rynku (100% zwrot nie oznacza free beta czyli zwrotu stawki w przypadku przegranej)!
Radzimy tez miec oczy szeroko otwarte i codzienne odwiedzac nasza strone www.bet24.com , gdyz kazdego dnia bedziemy chcieli zaproponowac cos szczegolnego

P@vlo

Trampkarz

Wysłany: 2006-08-16, 23:18   

ostatnio był freebet na łaczna sume goli w dzisiejszych spodkaniach postawiłem i wygrałem kaska juz na koncie bet24

C80

Kapitan

Pochwał: 147
Wysłany: 2006-08-21, 21:35   

90minut.pl napisał/a:
Firma bukmacherska Bet24 wypłaciła pieniądze także tym kibicom, którzy postawili, że Lech pokona Cracovię lub zremisuje.

- Kibice zostali oszukani przez sędziego, co nie znaczy, że mają być oszukani przez nas. Chociaż w taki sposób możemy fanom poznańskiego klubu naprawić tę niesprawiedliwość - mówi prezes www.Bet24.com Holger Kristiansen, zastrzegając, że jest to akcja jednorazowa. - Nie będziemy płacili za każdego potknięcie polskiego arbitra - mówi.

Nie wiadomo, jakim wynikiem skończyłby się mecz, gdyby nie błąd sędziego Roberta Werdera. Może byłoby 4-3, może 4-4. Dlatego www.Bet24.com uznaje każdy zakład zawarty na to spotkanie za wygrany (1, X, 2). Także ci, którzy obstawili konkretne rezultaty - 4-3, 4-4 i 3-4 - dostali pieniądze.

Jest to wydarzenie bez precedensu w historii polskiej ligi i rynku bukmacherskiego.

źródło: Bet24.com

No proszę niby wieśniacki bukmacher ale czasami mają fajne zagrywki...

Overclocker

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-08-22, 22:34   

Ja mam takie pytanko: jak wypłacę z bet24 na konto bankowe to czy skasują mnie w banku za przewalutowanie przelewu? Czy może bet24 wysyła kaskę w naszej walucie? Bo zawsze jak wysyłam sobie z gamebookers na bank to mnie wbk kasuje 25 zł za "przewalutowanie" eurusów... :/ I ile trwa wypłata na konto w banku ?

Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam!

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-08-22, 22:37   

Jeżeli masz konto u buka w złotówkach to nie ma mowy o żadnym przewalutowaniu. Jeżeli masz w innej walucie to bank przewalutuje... No i oczywiście będziesz stratny...
Ostatnio zmieniony przez C80 2006-08-23, 00:00, w całości zmieniany 1 raz  

pyza

Green Street Elite!!
   Kapitan

Pochwał: 33
Wysłany: 2006-08-22, 22:47   

Jeśli nie masz konta w złotówkach to bank sam przewalutuje, i oczywiscie cos tam bedziesz stratny. Wypłaty od oscylują w granicach pełnego tygodnia nawet więcej czasami.

C80

Kapitan

Wysłany: 2006-08-22, 23:39   

Zamykamy stary temat, zakładamy nowy o tym samym...

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » Bet24

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl