Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Jako że nie znalazłem na forum nic na temat tego buka postanowiłem założyć mu nowy temat
Jest to bukmacher w polskiej wersji językowej,w tej chwili mają fajny bonus 100% aż do 150zł
Wystarczy obrócić bonus bez depozytu 3 razy i można wypłacać.Wg.mnie buk jest wiarygodny ponieważ sam juz od nich wypłaciłem kase.przyszła po dwóch dniach a więc dosyć szybko.
No i to tyle w zasadzie co wiem o tym buku.Jakbyście się czegoś więcej o nim dowiedzieli to piszcie w tym temacie.
Ostatnio zmieniony przez 2006-04-30, 13:46, w całości zmieniany 2 razy
no moze nie wystawiają tak wczesnie jak BAW ale nie narzekajmy az tak bardzo
a co do oferty hmm....porównywalna z expektem
marcin3322 [Usunięty]
Pochwał: 5
Wysłany: 2006-01-26, 21:56
mam jedo pytanie : czy aby się tam zarejestrować trzeba mieć karte kredytową?
The_GrabeK [Usunięty]
Pochwał: 5
Wysłany: 2006-01-26, 22:05
marcin3322,
Teoretycznie tak, jeśli chcesz założyć konto a nie masz karty kredytowej to pisz na ich maila: support@bet24.com i wtedy oni Ci odpiszą żebyś przesłał im zdjęcie swojego dowodu osobistego, prawa jazdy, paszportu na którym jest potwierdzenie, iż masz 18 lat. (Oczywiscie jeden z tych dokumentów) Ja to załatwiłem bez problemów bardzo miły, szybki i rzetelny support.
Warto dodać, że przy wpłacie przez NETeller trzeba im napisać maila, bo automatycznie bonus nie jest przyznawany - po napisaniu maila wszystko wporządelu.
Ostatnio zmieniony przez The_GrabeK 2006-01-26, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
support mają do bani!!!!!!!!!!!........albo nie mają polskiego
od dwóch dni sie próbuje doprosic o info na temat tego jak zakwalifikuja mecz valencii z deportivo(czy uznają wynik 1-0 czy zwrot bedzie) a tu cisza.
tu jest kopia z regulaminu i to tu chyba pisze ale niestety po angielsku a ja nie byłem na zajęciach jak te słówka były
jakby ktos mógł to przetłumaczyc to by bylo fajnie bo odp.od nich chyba nie doczekam...
1. For a football result to be valid, a result must be made official by the organizers of the game. Otherwise BET24 will pay back the stake. If the match is part of a combination, BET24 sets the outcomes of the game to odds 1.00., unless there's a possibility for the match to be played in the following days (see "Results")
2. If the bet is tied - two or three outcomes (1, X, 2) are equal - or if more than one outcome can be described as a winner, the odds are divided. The divided odds can, of course, never get lower than 1.00. E.g if there are two winning odds at 1.80 and 3.40, the customers, who has a bet on the 1.80, get odds 1.00 (money back) meanwhile the customers who has a bet on the 3.40 get odds 1.70.
od dwóch dni sie próbuje doprosic o info na temat tego jak zakwalifikuja mecz valencii z deportivo(czy uznają wynik 1-0 czy zwrot bedzie) a tu cisza.
Maja polski suport zawsze w temacie pisz POLAND lub cos takiego wtedy moze wiedza ze polski to dla polaka a nie jakis anglik bedzie sie zastanawial skad i po jakiemu to jest ale jak masz konto w domenie.pl to chyba kumaja ;] Mi odpisali na 2 dzien co do angielskiego to ci nie pomoge - tez nie chodzilem na zajecia z anglika a teraz musze korki brac ;] hehe - ciezkie to zycie.
The_GrabeK [Usunięty]
Pochwał: 13
Wysłany: 2006-01-28, 09:56
pacyff,
Cytat:
1. For a football result to be valid, a result must be made official by the organizers of the game. Otherwise BET24 will pay back the stake. If the match is part of a combination, BET24 sets the outcomes of the game to odds 1.00., unless there's a possibility for the match to be played in the following days (see "Results")
Punkt ten mówi mniej więcej coś takiego:
Dla meczu piłkarskiego wynik, aby był ważny musi być oficjalnym wynikiem organizatorów rozgrywki. W przeciwnym razie BET24 wypłaci zwrot stawki wniesionej na zakład - w przypadku gdy jest to SINGIEL. Jeśli mecz jest częścią zakładu kombinowanego, lub akumulowanego BET24 zalicza mecz po kursie 1.00, jeśli jednak istnieje możliwość rozegrania meczu w ciągu najbliższych kilku dni BET24 poczeka na wynik powtórzonej/dokończonej rozgrywki i wtedy podliczy kupon. (patrz 'Results'*)
* Może mają gdzieś na swojej stronce dział Results i tam powinno być napisane co się dzieje z tym meczem, a dokładniej z jego rozliczeniem.
Cytat:
Tutaj się nie zgodze, jeśli piszesz w bardzo formalnym języku to support odpowiada ekspressowo, mi odpowiedzieli w sumie na 5 maili w jeden dzień. (Była to ciągła korespondecja), odpowiedzi oczywiscie ładną poprawną polszczyzną - więc mają polski support
Wysłany: 2006-02-04, 18:27 Re: bet24.com
pacyff napisał/a:
Jako że nie znalazłem na forum nic na temat tego buka postanowiłem założyć mu nowy temat
Jest to bukmacher w polskiej wersji językowej,w tej chwili mają fajny bonus 100% aż do 150zł
Wystarczy obrócić bonus bez depozytu 3 razy i można wypłacać.Wg.mnie buk jest wiarygodny ponieważ sam juz od nich wypłaciłem kase.przyszła po dwóch dniach a więc dosyć szybko.
No i to tyle w zasadzie co wiem o tym buku.Jakbyście się czegoś więcej o nim dowiedzieli to piszcie w tym temacie.
zapewne wiarygodny bo dzisiaj jak oglądałem mecz WBA-Blackburn, komentatorzy powiedzieli iż bedą sponosrem BlackB'n i zapłaca im 3 miliony funtów więc to nie są jakieś ogórki
Nie, napewno nie dawają... niestety również nie dają
Pozdrawiam
PS: Przepraszam, mam wredny humor
The_GrabeK [Usunięty]
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 62
Wysłany: 2006-02-06, 09:20
Potwierdzam wiarygodność bet24. Ja i mój kumpel wypłaciliśmy od nich w sumie już ponad 800zł. Był jeden mały problem, że wypłata na NETeller szła ponad 3 dni, ale po rozmowach z supportem wszystko zostało wyjaśnione.
Wysłany: 2006-02-06, 15:39
The_GrabeK napisał/a:
Potwierdzam wiarygodność bet24. Ja i mój kumpel wypłaciliśmy od nich w sumie już ponad 800zł. Był jeden mały problem, że wypłata na NETeller szła ponad 3 dni, ale po rozmowach z supportem wszystko zostało wyjaśnione.
Korzystajcie z ich promocji bo warto!
ja też dostałem migiem od supportu odpowiedź o bonusie ale mam 2 zastrzeżenia co do tego buka.
1. strasznie dziwny skrypt oraz "zagospodarowanie strony" nie jest ona tak czytelna jak bet at home czy bet and win,
co do strony to i owszem,ciężko sie przestawic na tą ich "funkcjonalność",a kursy?nie najgorsze,czasem sie wrecz "perełki"trafiają-ale to tak jak u innych buków-jeden daje lepszy kurs na to drugi na to
Do tego czasami mają różne dziwne opcje, które można wykorzystać w zakładach LIVE a tak wogóle to jedynie o co mógłbym się przyczepić to jeszcze nie tak obszerna oferta, ale sądzę, że będzie się rozwijać.
Zdam niedługo raport odnośnie wypłacania kasy na konto w banku, bo takie zlecenie dałem wczoraj (kasa ma iść od 3 do 14 dni roboczych).
GrabeK, może TY wiesz... promocja jest "jednorazowa" czy jednak wielokrotna? Bo ja wpłacałem 2 razy po 50zł i 2 razy dostałem 100zł więc nie wiem czy nie wpłacić jeszcze raz tej stówki co ją wygrałem, żeby mieć 200zł
Pozdro
The_GrabeK [Usunięty]
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 62
Wysłany: 2006-02-07, 08:53
FAN,
Nie mam pojecia, skoro tak Ci zrobili to napisz do supportu oni Ci napewno odpiszą!
Jak sie dowiesz czegoś to wrzuć tutaj odpowiedź. Pozdro!
Wysłany: 2006-02-07, 16:27
a co do live beetingu to u mnie jest coś nie tak ;/ używam Opery oraz Firefoxa a jak włączam LIVE BETTING to wyskakuje mi biała strona... ktoś też tak ma? lub wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
domcu, bo live betting jest flashowy - włącz obsługę wtyczek w Operze. Też mam Operę i u mnie działa
Nie no GrabeK, nie będę pisał bo jeszcze mi 50zł zabiorą na stronie głównej mają napisane, że przy pierwszej wpłacie dostajesz 100%+ a ja dostałem dwa razy więc nie wiem czy się sprzedać, żeby wiedzieć czy nie
Wysłany: 2006-02-08, 15:57
FAN napisał/a:
domcu, bo live betting jest flashowy - włącz obsługę wtyczek w Operze. Też mam Operę i u mnie działa
Nie no GrabeK, nie będę pisał bo jeszcze mi 50zł zabiorą na stronie głównej mają napisane, że przy pierwszej wpłacie dostajesz 100%+ a ja dostałem dwa razy więc nie wiem czy się sprzedać, żeby wiedzieć czy nie
dzięki za pomoc ale nadal nic właczyłem obsługę wtyczek ale to nic napisze do supportu i napewno coś z tego bedzię